K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46664 niksiä!
Kivat mainoskuvat kännykkään
Käy googlaamassa vaikka kukkakauppojen sivuja. Saat kuukauden ajan kukkien kuvia kännykkäselailun mainospaikkoihin.
2 1 0
Kestopusseja hedelmille
Kestopussin hedelmille
Nyt kun kaupat vähentävät muovipussien myyntiä ja muutenkin kertakäyttöpusseja pitäisi käyttää vähemmän, olen ostanut isoja minigrip-pusseja, joita säilytän kauppakassissa. Niissä voi kerta toisensa jälkeen tuoda hedelmät ym.kaupasta kotiin.
0 0 0
Luottokorttien varmistus valokuviin
Varmista nopeasti kaikki lompakossasi olevat kortit valokuvaamalla ne näppärästi kännykällä. Jos kortti häviää niin voit nopeasti selvittää sen numeron ja sulkea kortin. Esimerkiksi K-kaupan Plussa-kortin pitkä numerosarja on tallessa valokuvassa. Myös pankkikortti, ajokortti ja Kela-kortti tulee varmistettua.
1 7 0
Kukkapussista apua
Kukkapussi
Hyödynnä kukkapussia talvella herkästi paleltuvien tuotteiden, kuten salaattien, kurkkujen ,tomaattien, ym. kuljetukseen.
1 6 0
Siisti tapa avata hedelmäpussit
Kastele arkki talouspaperia nihkeäksi, taita arkki pienehköön pakastepussiin ja laita pussi taskuun. Hedelmäpussien avaaminen helpottuu ruokakaupassa, kun kostutat sormenpääsi taskussasi olevaan kosteaan paperiin.
3 0 0
To do -lista
To do -lista
Tee to do -lista keittiöön ripustimesta ja verhonkiinnittimistä.
1 0 0
Takuukuitit talteen kameralla
Takuukuitit löytyyvät helpoiten, kun kuvaat vierekkäin olevat takuukuitin ja tuotteen, ja talletat kuvan puhelimeen, tietokoneelle tai pilvipalveluun omaan kansioonsa. Kuvista löytyy hetkessä oikean näköinen tavara ja samassa kuvassa olevasta kuitista saa takuutiedot.
0 2 0
Pulkka takaluukkuun ostoksia varten
Ota pulkka auton takaluukkuun, niin saat painavat kassit ketterästi parkkipaikalta kotiovelle.
0 1 0
Höngi hintatarraan
Lahjoista hintatarran saa parhaiten irti hönkimällä tarran alle ja irroittamalla sitä pikkuhiljaa. Tarrapinta irtoaa lämpimän hengityksen avulla, eikä tarrapinnasta jää jälkeäkään jäljelle!
0 0 0
Verotusmuistisääntö
Jos joskus meinaa unohtua, miten brutto ja netto nyt menikään, niin helppo muistisääntö on: Brutto byrokraateille ja netto jää näppeihin.
3 5 0
Vähemmän muovipusseja
Vähemmän muovipusseja
Vähennä hevi-pussien määrää laittamalla eri hedelmät punnituksen jälkeen samaan pussiin. Liimaa hintatarrat pussin kylkeen vierekkäin.
0 8 0
Ostoslista WhatsAppissa
Perusta WhatsAppiin ryhmä "Ostoslista" ja liitä siihen kaikki perheenjäsenet. Aina kun joku huomaa jonkun puuttuvan ruoka-aineen tai tavaran, voi sen lisätä listalle. Lista toimii kaupassa kätevästi ostoslistana. Ostoksilla käydessä lista on kätevästi kännykässä kaikilla perheenjäsenillä ja sen, joka sattuu menemään ostoksille on helpompi hankkia kaikki tarpeellinen. Ostoksilla käymisen jälkeen ilmoitetaan tavarat hankituiksi ja puuttuvat lisätään listalle, esimerkiksi "Ostettu, oliiviöljy puuttuu."
3 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle