K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53836 niksiä!
Termoslaukku Pirkkakassiin
Termoslaukku Pirkkakassiin
Isompi styrox-laukku mahtuu hyvin Pirkkakassiin. Hellekesänä erittäin tarpeellinen. Myös talvipakkasilla hedelmien ja vihannesten kuljettamiseen. Kuljetuksen ajaksi voi kassin kantohihnat solmia päältä, niin kansi ei kuoppaisella tiellä pompi.
0 3 0
Tarjotin kauppakassin pohjalle
Tarjotin kassinpohjalle
Vaneritarjotin kauppakassin pohjalla antaa tukevuutta, jolloin ostokset pysyvät muodossaan ja kassi pysyy pystyssä auton takakopassa.
0 4 0
Maskilla säästöä
Maskin käyttö hellekeleillä ei ole mukavaa. Sen vuoksi hoidat kaupassakäynnin nopeasti ja heräteostoksia ei kerry, joten säästät rahaa kauppareissulla.
0 0 0
Kylmänä ruoka kotiin
Samalla kun ostan kaupasta jonkun kylmänä säilytettävän tuotteen esim. raaka kala, niin ostan pakastevihannespussit sitä viileentämään, jolloin tuote säilyy pitkään myös kuumassa autossa käyttökelpoisena kotiin asti ilman kylmälaukkua. Varsinkin tällä helteellä, eikä tarvitse muistaa ottaa kylmälaukkua mukaan.
0 1 0
Pattereihin päivämäärä!
Pattereihin päivämäärä!
Kun laitat ostamaasi patteripakettiin ostopäivämäärän, kellekään ei jää epäselväksi patterin ikä. Samalla kun ottaa uuden patterin käyttöön esim. palovaroittimessa, kannattaa päivämäärä merkitä joko patteriin tai muistivihkoon.
0 0 0
Kauppakassi maskista
Kauppakassi maskista
Jäikö kassi kotiin? Maskilla kannat näppärästi pienet ostokset.
7 5 0
Kaupan hätäkylmäkalle
Jos muistat ottaa kylmälaukun tai kassin mukaan kauppaan, mutta unohdat kylmäkallen, kaupassa on aina hätäkylmäkalle: juurespakastepussi, jonka hintakaan ei päätä huimaa. Kun vielä tekee saman päivän aikana keiton sulaneista kasviksista, lyö 2 kärpästä yhdellä iskulla.
0 1 0
Läskipohjakengät kauppaan
Etkö meinaa yltää kaupassa ylemmille hyllyille tai laatikoiden takaosissa oleviin hedelmiin? Laita kauppaan paksupohjaisemmat kengät, nii yletät paremmin myös korkeammille hyllyille.
8 4 0
Pussit ämpäriin
Pussiniksi
Kaikille kertyy ajan mittaan pieniä hedelmä- ja leipäpusseja. Kaikkein paras paikka säilyttää pussit on ämpäri. Päälle voi vaikka pinota loput ämpärit, ja pussit menevät automaattisesti pienempään tilaan.
2 1 0
Korttiapu lompakkoon
Jos sinulla on ongelmia saada käsiisi lompakosta pankki- ym. kortteja, leikkaa sopivasta muovista liuskoja. Laita ne kortin ympärille ja jätä pieni pätkä näkyviin. Saat kortit esiin helposti vetämällä liuskan päästä sen verran, että saat otteen kortista. Kortin ja liuskan voit työntää paikalleen käytön jälkeen.
0 0 0
Pikku lompakko
Koululaisilla on tuon tuostakin myyjäisiä, jonne tarvivat mukaan kolikoita. Sopiva rahamäärä on kätevä sujauttaa pääsiäismunan kuoreen reppuun, niin ei koko lapsen lompakon sisältö hurahda ostoksiin.
0 0 0
Ostoskassit turvallisesti autossa
Ostoskassit turvallisesti autossa
Minulla on auton tavaratilassa kaksi muovilaatikkoa, joihin laitan ruokakaupan ostoskassit. Ei tarvitse murehtia, että ostokset sinkoilisivat vauhdikkaammassakaan ajossa. Samalla myös turvallista.
0 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös