K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53053 niksiä!
Kuitit lihapakettiin
Luo yksinkertainen kuittien arkistointijärjestelmä.
Voit kehittää yksinkertaisen arkistointijärjestelmän seuraavasti: Säästä kaupasta ostamasi liha- tai kanapaketit ja pese ne. Voit pinota niitä päällekkäin rajattomasti. Olen myös tehnyt ohjekyltit, jotta järjestelmää voivat käyttää muutkin. Arkistossani on oma laarinsa elintarvikkeiden, pankin, postin, apteekin ja pullonpalautuksen kuiteille.
0 0 0
Rinkka kauppakassina
Käytä kauppakassina rinkkaa. Tuot isotkin ostokset kotiin ergonomisesti ja ekologisesti.
0 0 0
Maskipussi mukana
Maskipussi vetoketjulla
Suljettava litran pakastuspussi on juuri sopivan kokoinen maskeille. Laita siihen niin monta kun tarvitset (metalliosa ylöspäin ja sininen puoli päällimmäiseksi) ja pussi laukkuun, kassiin, autoon tai reppuun. Siitä on kätevä ottaa uusi maski, jos esim. käyt useammassa kaupassa.
0 2 0
Kätevä reppu kauppareissulle
Pirkan muovipussit toimivat kätevästi myös selkäreppuna.
1 0 0
Ilmaisia tavaroita
Jos tarvitset esim. älykellon, niin älä osta sitä heti. Kysele Facebookin ilmaistavararyhmissä ensin, ja näin voit saada kellon ilmaiseksi.
1 1 0
Koirankakkapussi auki
Onko muovipussin reuna liimautunut yhteen? Kosketa parilla sormella koiran nenää, jolloin saat tarvittavan kosteuden pussin avaamiseksi! Tästä voi samalla tehdä leikin koiran kanssa.
3 1 0
Minkä kokoinen kenkä?
Seisahda jumppamatolle, nouse ylös ja mittaa mattoon painunut jälki. Näin saat helposti mitattua jalkaterän pituuden.
1 0 0
Hintalapputarrat pois vedenkeittimellä
Hintalapputarrat saa helposti irti vedenkeittimellä, jossa on nokka. Laita esine (oli se lasia puuta tai muuta materiaalia ja joka kestää n. 100 asteen lämpötilan) hetkeksi vedenkeittimen nokan eteen niin, että höyry osuu hintalappuun. Tarra irtoaa jättämättä lainkaan jälkeä. Toimii erityisesti paperisten hintalapputarrojen irrotukseen.
0 2 0
Helppo kauppakassi
Tyynyliinasta saa helposti kauppakassin. Ompele vain sangat tyynyliinan yläreunaan.
2 5 0
Narsissipussi talteen
Pääsiäisen hyöty ja kierrätysniksi
Kun olet ostanut pääsiäisenä Pirkka ruukkunarsisseja, säilytä kääremuovi. Voit kantaa pussissa muutkin kesäkukat, eikä tarvitse maksaa uusista kukkakasseista.
0 1 0
Matkittu ostoslista
Ota kännykällä kuvia muiden ihmisten ostoskärryistä kun olet ruokaostoksilla. Saat kuvista inspiraatiota suunnitellessasi seuraavaa kauppareissua.
11 1 0
Hintatarrat nimikylttiin
Hevi -hinnat
Hevi-osaston tuotteiden punnitustarralaput voi kiinnittää muoviseen käytettyyn nimikylttiin. Se on helppo näyttää kassalle, tai voit kiinnittää nipistimen kanssa pussiin. Yhteen kylttiin mahtuu kaksi tai kolmekin tarralappua. Näin laput eivät päädy biopussien mukana kompostiin, missä eivät maadu.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös