K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49524 niksiä!
Karkaava ostoskärry
Lähteekö ostoskärrysi karkuun, kun nostat ruokakasseja autoon Citymarketin kaltevassa parkkihallissa? Potkaise kärryn pyörät poikittain, niin johan pysyy paikoillaan!
0 0 0
Kotiintuloaika parkkikiekkoon
Jos olet lähdössä harrastukseen tai kauppaan, voit ilmoittaa parkkikiekolla perheellesi kotituloajan.
3 2 0
Osta sinkkubanaani tai -tomaatti!
Kukaan ei halua ostaa yksittäistä banaania tai tertusta irronnutta terttutomaattia ja siksi nämä menevät kaupoissa usein hävikkiin. Valitsemalla ne aktiivisesti voi osaltaan vähentää hävikkiä edes vähäsen.
0 3 0
Huijaako vaaka?
Huijaako vaaka?
Epäilyttääkö vaa´an tarkkuus ostoksilla käydessäsi? Voit tarkistaa asian asettamalla kännykkäsi vaa´alle, sillä kännykän paino ilmoitetaan gramman tarkkuudella useissa verkkokaupoissa. Kätevä niksi myös ulkomaanmatkoilla!
0 2 0
Seteliklipsi hiuspinnistä
Seteleitä on välillä vaikea löytää kassista tai jopa lompakosta. Hiuspinni on halpa ja hyvä seteliklipsi!
1 1 0
Piirakkarasiasta postipaketti
Pirkka Cocktail-riisipiirakkalaatikosta saa kierrätettävän postipaketin. Paketti vastaa postin S-koon paketin kokoluokitusta. Paketin voi tarvittaessa päällystää, mutta se menee sellaisenaankin.
4 18 0
Tuoreyrtit pullokassiin
Kuljeta yrtit kaupasta kotiin lokerollisessa pullokassissa, niin saat ne ehjinä ja ilman sotkua perille.
1 5 0
Hedelmät ja vihannekset kolhimatta kassalle
Laita kaupassa he-vi-osaston ostokset ostokärryn etuosassa olevaan lastenistuimeen. Helposti liiskaantuvat salaatit ja mustelmia saavat hedelmät pysyvät hyvänä, kun ne eivät vahingossakaan jää kuorman alimmaiseksi.
0 1 0
Hämää elektronista hanaa heijastinkankaalla
Tunnistimella toimivia hanoja on välillä vaikea saada toimimaan yleisissä wc-tiloissa. Vilauta heijastavaa kangasta (suosittelen heijastavaa roosa nauha -kassia) hanan edessä, ja vesi alkaa virrata kuin taikaiskusta!
1 0 0
Hevihinnat talteen
Hevihinnat talteen
Tee kestohevipussiin hintalapuille kierrätetty pohja. Enää ei katoa hintalaput kestopussin kyljestä kärryyn kiinni tai tipu teille tietämättömille muita ostoksia tehdessä, kun leikkaat hintalapuille oman alustan pahvista. Helppo sujauttaa pussiin mukaan ja kassalle hinnat helposti luettavissa. Pohjan saa vielä pitkäikäiseksi, kun päällystät sen kontaktimuovin jämillä, joita jäi koulukirjojen päällystämisestä.
1 3 0
Kaupassa jossa ei ole peiliä
Kaupassa jossa ei ole peiliä
Jos olet kaupassa, missä myydään pääasiallisesti elintarvikkeita ja kosmetiikkaa, mutta myös vaatteita eikä siellä ole sovituskoppia eikä peilejä, niin laita haluamasi vaate päälle ja ota itsestäsi kännykkäkameralla kuva. Näät heti onko vaate sinulle hyvä.
1 2 0
Tarjoukset muistiin
Liikkeissä on hidasta ja usein työlästä ruveta etsimään tarjoustuotteita matkapuhelimen tai tabletin nettisivuilta. Paperilappu voi kastua, nuhjaantua ja jäädä väärän asusteen taskuun. Mobiiliin voi kuvata valokuvana, skannata ja tallettaa nopeaan kansioon tai etusivuksi tai näytönsäästäjäksi tarjoukset ja muistilapun.
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle