K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47935 niksiä!
Hämää elektronista hanaa heijastinkankaalla
Tunnistimella toimivia hanoja on välillä vaikea saada toimimaan yleisissä wc-tiloissa. Vilauta heijastavaa kangasta (suosittelen heijastavaa roosa nauha -kassia) hanan edessä, ja vesi alkaa virrata kuin taikaiskusta!
1 0 0
Hevihinnat talteen
Hevihinnat talteen
Tee kestohevipussiin hintalapuille kierrätetty pohja. Enää ei katoa hintalaput kestopussin kyljestä kärryyn kiinni tai tipu teille tietämättömille muita ostoksia tehdessä, kun leikkaat hintalapuille oman alustan pahvista. Helppo sujauttaa pussiin mukaan ja kassalle hinnat helposti luettavissa. Pohjan saa vielä pitkäikäiseksi, kun päällystät sen kontaktimuovin jämillä, joita jäi koulukirjojen päällystämisestä.
1 2 0
Kaupassa jossa ei ole peiliä
Kaupassa jossa ei ole peiliä
Jos olet kaupassa, missä myydään pääasiallisesti elintarvikkeita ja kosmetiikkaa, mutta myös vaatteita eikä siellä ole sovituskoppia eikä peilejä, niin laita haluamasi vaate päälle ja ota itsestäsi kännykkäkameralla kuva. Näät heti onko vaate sinulle hyvä.
1 1 0
Tarjoukset muistiin
Liikkeissä on hidasta ja usein työlästä ruveta etsimään tarjoustuotteita matkapuhelimen tai tabletin nettisivuilta. Paperilappu voi kastua, nuhjaantua ja jäädä väärän asusteen taskuun. Mobiiliin voi kuvata valokuvana, skannata ja tallettaa nopeaan kansioon tai etusivuksi tai näytönsäästäjäksi tarjoukset ja muistilapun.
1 2 0
Heräteostokset kuriin
Kauppaan mennessä ota pienet ja matalat lasten ostoskärryt normaalien ostoskärryjen sijaan, niin ei tule ostettua mitään ylimääräistä.
6 3 0
Henkkarit esiin helposti
Joskus ajokortti juuttuu sille tarkoitetun läpinäkyvän taskun sisään lompakossa. Sujauta henkkarin alle jokin muu kortti ja liu'uta henkkari sitä pitkin pois taskusta. Näin ajokorttisi ei jää jumiin taskunreunan saumaan!
1 2 0
Stressitön ruokabudjetti
Oletko kyllästynyt kulkemaan ruokakaupassa kännykän laskin auki ja jännittämään kassalla, riittävätkö rahasi kaikkiin ostoksiin? Nykyään kaikilla markettiyhtymillä on omat verkkosivunsa, josta ostaa ruokaa kotiin. Niistä näkee kätevästi tuotteiden tarkat hinnat ennakkoon ja voit laskea ostoslistasi tarkan hinnan etukäteen. Näin sinun ei tarvitse pähkäillä budjettiasi kesken ruokaostoksiesi, vaan tiedät että rahasi riittävät!
1 2 0
Suojalompakko lähimaksukortille
Saat lompakosta turvallisen lähimaksukortille, kun taittelet alumiinifoliosta ison ”setelin” ja sujautat sen lompakon taskuun siten, että lähimaksukortti jää sen sisäpuolelle. Näin estät kortin luvattoman etäluvun.
2 6 0
Ostokset fillarilla kotiin
Minä pojlen ja ohjaan
Kun olet pyörällä kauppa-asioilla ja reppu täynnä ostoksia: Saat ainakin paahtoleipäpussin kätevästi vaijerilukolla kiinnitettyä pyörän ohjaustangon ympärille.
2 2 0
Kestokassi mukaan kauppaan
Kestokassi mukaan kauppaan
Unohtaako puoliso kestokassin aina kotiin tai autoon? Laita kassi lähtiessä roikkumaan kaulaan, niin ei unohdu!
10 0 0
Kaunis ja kätevä ostoslista
kaunis ja kätevä ostoslista
Saat kauniin ostoslistan, kun käytät mainosten tyhjän tilan kirjoittamalla tarvittavat kauppaostokset. Näin säästät myös paperia.
0 1 0
Paperia säästävä ostoslista
Käydessäsi ruokaostoksilla ota kuitti talteen. Laita kuitti jääkaapin oveen ja käyttäessäsi jonkin tuotteen, yliviivaa se kuitista. Tällöin näet helposti mitä tuotteita sinulla on jäljellä. Ota kuit(e)ista kuva kännykällä, kun olet lähdössä kauppaan ja vältyt hävikiltä!
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle