K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Vähemmän muovipusseja
Vähemmän muovipusseja
Vähennä hevi-pussien määrää laittamalla eri hedelmät punnituksen jälkeen samaan pussiin. Liimaa hintatarrat pussin kylkeen vierekkäin.
0 6 0
Ostoslista WhatsAppissa
Perusta WhatsAppiin ryhmä "Ostoslista" ja liitä siihen kaikki perheenjäsenet. Aina kun joku huomaa jonkun puuttuvan ruoka-aineen tai tavaran, voi sen lisätä listalle. Lista toimii kaupassa kätevästi ostoslistana. Ostoksilla käydessä lista on kätevästi kännykässä kaikilla perheenjäsenillä ja sen, joka sattuu menemään ostoksille on helpompi hankkia kaikki tarpeellinen. Ostoksilla käymisen jälkeen ilmoitetaan tavarat hankituiksi ja puuttuvat lisätään listalle, esimerkiksi "Ostettu, oliiviöljy puuttuu."
3 5 0
Helpotusta hedelmäpusseihin
Otan kauppaan mukaan niitä napsautettavia pussinsulkijoita. Ei tarvitse solmia hedelmäpussetja ja sitten kotona taistella, että saa auki. Kulkee aina mukana muutama kassin hihnaan kiinnitettyinä.
1 4 0
Kasvikset paleltumatta kotiin
Kuinka saada tuoreet kasvikset kaupasta kotiin paleltumatta, kun ulkona on kova pakkanen? Osta palvelutiskistä annos kuumaa mustaamakkaraa ja pakkaa kasvisten kanssa laukkuun - lämpöpakkaus pitää laukun sisälämpötilan sopivasti nollan yläpuolella. Kotiin päästyäsi voit herkutella tamperelaisklassikolla!
9 2 0
Joulu helpommaksi!
Kohta on taas joulu, ja ainainen miettiminen ruokien suhteen. Ensi vuoden jouluasi helpotat, kun talletat kuitit tämän vuoden ostoksistasi; voit sitä seuraten tehdä ostokset myös ensi vuonna. Samalla voit myös vertailla hintoja edelliseen vuoteen!
2 3 0
Laihdutusvinkki
Oletko laihiksella, jossa saat pitää yhden herkuttelupäivän viikossa? Jos herkkuihisi kuuluvat perunalastut, osta kaikkein pienin pussikoko, niin ei tule ahmituksi liikaa turhia ja ylimääräisiä kaloreita.
4 4 0
Kaupasta ilmainen "kantokassi"
Olen huomannut, että kaupassa on lattialla melkein aina lava, jossa on tyhjiä pahvilaatikoita ja -koteloita. Nappaan siitä yhden kotelon ja kannan ostokseni kotiin kaupan laatikossa. Laatikon poltan sitten takassa. Laatikko on ilmainen, ja vähennän muovipussien käyttöä.
1 1 0
Pakkausmateriaalia tapeteista
pakkausmateriaalia
Remontin jälkeen ylijäämätapetit voi käyttää hyvin pakkausmateriaalina, kun lähetät paketin. Taatusti kestävää ja helppo pakata.
1 4 0
Säästöpossu seinänväliin
Tee eristämättömän väliseinän ylälaitaan puolen sentin rako. Työnnä aina kertyneet käteiset sinne. Kun seinä on täynnä, lähde lomalle.
3 1 0
Stressivapaa kauppalista
Stressivapaa kauppalista
Olet menossa hakemaan kaupasta vain ne 3 tuotetta. Todellisuudessa teet aina lisää löytöjä. Mukana kulkeva mies valittaa "mennään jo" tai "aina mä joudun odottaa", kun katselet muutakin kuin mitä kauppalistassa oli merkitty. Ei hätää, kirjoita jo valmiiksi kauppalistaan yllärituotteet. Näin voit rauhassa käydä kauppalistaasi läpi, ja ostaa ne mitä siihen on merkitty.
4 2 0
"Hajusteeton" pullonpalautus
Huuhtele olut/siideritölkit, kun ne on juotu, jo heti kotona. Säästyt kotona ällötuoksuilta ja palautus automaatilla on itsellekin mukavampaa. Seuraava palauttajakin kiittää, kun automaatin "suu" ei ole tahmea eikä haise :)
1 2 0
Kätevä kauppalista
Kätevä kauppalista
Nopea tapa tehdä ostoslista on ottaa kännykällä tai kameralla kuva avatusta jääkaapista. Näin näet nopeasti kaupassa mitä kotona jo on ja mitä tarvitset kaupasta. Voit tehdä saman niksin myös kuiva-ainevarastollesi. Niksin todellinen nerokkuus paljastuu siinä, jos et itse pääse kauppaan: Lähetä puolisollesi kuva jääkaapin sisällöstä puhelimeen, niin hän tietää mitä kaupasta ostaa.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle