K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47038 niksiä!
Arkiruokaruletti
Älypuhelimen muistioon kannattaa listata kaikki toimivaksi todetut arkiruuat. Tämä helpottaa niitä kauppareissuja, kun pää lyö ihan tyhjää. Valitse ruoka listalta vaikka sokkona, jos mikään ei inspiroi!
0 0 0
Kätevä kauppalappu
Kirjoita kauppalistasi tarralappuun. Liimaa lappu puhelimesi kuoreen kiinni, niin se ei huku. Kaupassa liimaa lappu edelleen ostoskärryn työntökahvaan, niin lappu ei joudu hukkaan.
0 2 0
Turhat palvelut poies
Katkaise kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu joka kuukausi. Saat aina katsoa kyseisen laskutusjakson loppuun. Kun laskutuskausi loppuu, joudut aina miettimään palvelun tarpeellisuutta. Näin et pidä turhia palveluita roikkumassa!
0 1 0
Kuitit kuriin skannatessakin
Lippujen ja lappujen (esim erilaiset kuitit ja takuutodistukset) skannaaminen helpottuu, kun laittaa erikokoiset kuitit kirkkaaseen muovitaskuun. Pysyvät skannausalustalla paikoillaan ja rypistyneet oikenevat samalla. Toimii myös kännykän skannaussovellusta käytettäessä.
0 1 0
Kivat mainoskuvat kännykkään
Käy googlaamassa vaikka kukkakauppojen sivuja. Saat kuukauden ajan kukkien kuvia kännykkäselailun mainospaikkoihin.
4 2 0
Kestopusseja hedelmille
Kestopussin hedelmille
Nyt kun kaupat vähentävät muovipussien myyntiä ja muutenkin kertakäyttöpusseja pitäisi käyttää vähemmän, olen ostanut isoja minigrip-pusseja, joita säilytän kauppakassissa. Niissä voi kerta toisensa jälkeen tuoda hedelmät ym.kaupasta kotiin.
0 4 0
Luottokorttien varmistus valokuviin
Varmista nopeasti kaikki lompakossasi olevat kortit valokuvaamalla ne näppärästi kännykällä. Jos kortti häviää niin voit nopeasti selvittää sen numeron ja sulkea kortin. Esimerkiksi K-kaupan Plussa-kortin pitkä numerosarja on tallessa valokuvassa. Myös pankkikortti, ajokortti ja Kela-kortti tulee varmistettua.
1 8 0
Kukkapussista apua
Kukkapussi
Hyödynnä kukkapussia talvella herkästi paleltuvien tuotteiden, kuten salaattien, kurkkujen ,tomaattien, ym. kuljetukseen.
1 8 0
Siisti tapa avata hedelmäpussit
Kastele arkki talouspaperia nihkeäksi, taita arkki pienehköön pakastepussiin ja laita pussi taskuun. Hedelmäpussien avaaminen helpottuu ruokakaupassa, kun kostutat sormenpääsi taskussasi olevaan kosteaan paperiin.
3 0 0
To do -lista
To do -lista
Tee to do -lista keittiöön ripustimesta ja verhonkiinnittimistä.
1 0 0
Takuukuitit talteen kameralla
Takuukuitit löytyyvät helpoiten, kun kuvaat vierekkäin olevat takuukuitin ja tuotteen, ja talletat kuvan puhelimeen, tietokoneelle tai pilvipalveluun omaan kansioonsa. Kuvista löytyy hetkessä oikean näköinen tavara ja samassa kuvassa olevasta kuitista saa takuutiedot.
0 2 0
Pulkka takaluukkuun ostoksia varten
Ota pulkka auton takaluukkuun, niin saat painavat kassit ketterästi parkkipaikalta kotiovelle.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle