K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52558 niksiä!
Luottokorttilasku kuriin
Joka kerta luotolla maksaessa siirrämme käytetyn summan erilliselle tilille. Näin summa on "käytetty", ja laskun tullessa tilillä on tarpeeksi rahaa maksaa se pois.
0 0 0
Ämpäristä kauppakassi
Ämpärin yksi monista käyttötarkoituksista.
Käytä ämpäriä kauppakassina, niin säästät muovi-tai kestokassin hinnan. Erityisesti juomatölkit kulkevat kätevästi ämpärissä.
0 1 0
Hedelmäpussi auki hygieenisesti
Hedelmäpussia ei tahdo saada helposti auki ja varsinkaan korona-aikana ei viitsisi ostoksilla nuolaista sormiaan. Hedelmät, etenkin banaanit, ovat usein hieman kosteita pinnalta joten kostuta niillä sormenpääsi, ja pussi aukeaa helposti.
1 0 0
Muuttolatikot kotiin
Puuttuuko muuttolaatikot muuttoa varten? Tilaa ruokatilaus kotiin netistä, ja saat tilauksesi pahvilaatikoissa. Ei tarvitse mennä etsimään eri kauppojen banaanilaatikoita!
2 0 0
Puutelista = ostoslista
Kirjoita puhelimen muistioon merkintä aina, kun huomaat jonkin tavaran olevan loppu. Näin sinulla on ostoslista aina mukanasi.
0 1 0
Käsidesiä ostoskärryyn
Kun ruokakauppaan mennessä painat kaupassa olevasta desipullosta suihkun käsillesi, sitä tulee usein niin reilusti, että kädet ovat märkänä. Pyyhkäise kädet ostoskärryn käsitankoon, niin sekin puhdistuu samalla.
0 3 0
Pankkikortin käyttö kassalla
Kaupan kassalla voi pankkikortin laittaa maksupäätteelle ja syöttää myös tunnusluvun heti kun kassaneiti on vilauttanut ensimmäisen ostoksen kassaan. Näin nopeutetaan maksutapahtumaa ja vältetään jonoja ruuhka-aikana.
0 4 0
Kurkunkin suojaksi villasukka
Varaa pakkasella kauppakassiisi mukaan villasukka ja pipo. Sujauta kassalla sukkaan kylmää pelkäävä kurkku tai yrttiruukku, pipoon salaatti. Saat kuljetettua ostokset niiden paleltumatta kotiin.
2 1 0
Mies kaupassa
Meillä mies asioi ruokakaupassa ja useimmiten kaikki sujuu ihan hyvin kunhan ostoslista on mukana ja se on kotona oikoluettu. Mikäli pitää ostaa jotain erikoisempaa, niin liimaan kauppalistaan kuvan vaikka Pirkka- lehden mainoksesta tai ilmoituksesta. Toimii!
0 1 0
Ostoskärryn kahvan suoja
Kun laittaa läpinäkyvän hedelmäpussin ostoskärryn kahvaan ja solmii sen kiinni, pöpöt eivät leviä kärrystä omiin käsiin eikä tavaroihin kärryn kahvassa mahdollisesti olleesta koronaviruksesta. Kärryä palauttaessa se on helppo repäistä irti ja laittaa roskiin.
0 0 0
Käsien pesu
Kun tulet kaupasta kotiin, avaa vessan ovi käsivarrellasi, pääset peseen kädet heti eikä tule bakteereja ovenkahvaan. Ei tarvitse aukaista ovea jaloin. Käsivarsi on paljon parempi niksi.
0 10 0
Pussi auki käsidesillä
Hedelmäpussit saa helposti auki käyttämällä käsidesiä sen sijaan, että nuolaisisi sormia.
1 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös