K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47431 niksiä!
Henkkarit esiin helposti
Joskus ajokortti juuttuu sille tarkoitetun läpinäkyvän taskun sisään lompakossa. Sujauta henkkarin alle jokin muu kortti ja liu'uta henkkari sitä pitkin pois taskusta. Näin ajokorttisi ei jää jumiin taskunreunan saumaan!
0 0 0
Stressitön ruokabudjetti
Oletko kyllästynyt kulkemaan ruokakaupassa kännykän laskin auki ja jännittämään kassalla, riittävätkö rahasi kaikkiin ostoksiin? Nykyään kaikilla markettiyhtymillä on omat verkkosivunsa, josta ostaa ruokaa kotiin. Niistä näkee kätevästi tuotteiden tarkat hinnat ennakkoon ja voit laskea ostoslistasi tarkan hinnan etukäteen. Näin sinun ei tarvitse pähkäillä budjettiasi kesken ruokaostoksiesi, vaan tiedät että rahasi riittävät!
0 0 0
Suojalompakko lähimaksukortille
Saat lompakosta turvallisen lähimaksukortille, kun taittelet alumiinifoliosta ison ”setelin” ja sujautat sen lompakon taskuun siten, että lähimaksukortti jää sen sisäpuolelle. Näin estät kortin luvattoman etäluvun.
1 3 0
Ostokset fillarilla kotiin
Minä pojlen ja ohjaan
Kun olet pyörällä kauppa-asioilla ja reppu täynnä ostoksia: Saat ainakin paahtoleipäpussin kätevästi vaijerilukolla kiinnitettyä pyörän ohjaustangon ympärille.
1 1 0
Kestokassi mukaan kauppaan
Kestokassi mukaan kauppaan
Unohtaako puoliso kestokassin aina kotiin tai autoon? Laita kassi lähtiessä roikkumaan kaulaan, niin ei unohdu!
4 0 0
Kaunis ja kätevä ostoslista
kaunis ja kätevä ostoslista
Saat kauniin ostoslistan, kun käytät mainosten tyhjän tilan kirjoittamalla tarvittavat kauppaostokset. Näin säästät myös paperia.
0 0 0
Paperia säästävä ostoslista
Käydessäsi ruokaostoksilla ota kuitti talteen. Laita kuitti jääkaapin oveen ja käyttäessäsi jonkin tuotteen, yliviivaa se kuitista. Tällöin näet helposti mitä tuotteita sinulla on jäljellä. Ota kuit(e)ista kuva kännykällä, kun olet lähdössä kauppaan ja vältyt hävikiltä!
0 0 0
Tilausapua baariin
Hälyisässä baarissa joutuu huutamaan baarimikolle tilauksen ja ääni meinaa lähteä, kun joutuu toistamaan itseään. Kirjoita kännykän näytölle, minkä juoman haluat ja näytä baarimikolle, asiointi on huomattavasti helpompaa.
1 0 0
Näin vältät parkkisakot
Laita ostarille lähtiessäsi parkkikiekko oikeaan aikaan jo kotoa lähtiessäsi. Parkkipaikalla ajatukset harhailevat ostoslistassa ja ruokalajeissa, jolloin kiekko helposti unohtuu.
0 1 0
Ostoslista lapselle
Kun laitat lapsen asioille kauppaan, leikkaa esimerkiksi kermapurkin kuva mainoksesta ja liimaa ostoslistaan, niin lapsi tietää minkä kerman ostaa.
0 0 0
Jonotus hyötyajaksi
Voit hyödyntää jonotusajan terveyskeskuksessa tai Kelassa varaamalla mukaasi mukavan kirjan. Jonotus voi kestää pitkäänkin. Kun aika on arjessa kortilla, ei lukemiseenkaan tahdo riittää aikaa. Kivaa kirjaa lukiessa pinna ei jonottaessa kiristy ja aika rientää kuin siivillä.
3 8 0
Näppärä ostoslista kauppareissulle
Rautakaupan maaliosastolla asioidessasi ota muutama ylimääräinen maalien värisävykortti mukaasi ja käytä ne ostoslistoina kauppareissuillasi. Värikkäät kortit piristävät arkista kaupassakäyntiä ja niihin mahtuu kirjoittamaan isonkin perheen ostokset.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle