K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59693 niksiä!
Muista pullonpalautuskuitti kassalla
Kiedo pullonpalautuskuitti luottokortin ympärille, niin muistat antaa se kassalla maksaessasi ostoksia.
0 4 0
Hyödynnä palautustarra
Onko nettiostoksessasi palautustarra, jossa on lähettäjän eli sinun nimesi ja osoitteesi? Jos et palauta ostosta, leikkaa talteen kohta, jossa nimesi ja osoitteesi. Voit käyttää sitä postilähetyksissäsi ja liimata tarran lähettäjän osoitetiedoille varattuun kohtaan. Samalla myös tietoturvallista: roskiin ei päädy omia tietojasi.
0 6 0
Kätevä eväsrasia valosarjan laatikosta!
Kätevä eväsrasia valosarjan laatikosta!
Kun otat valosarjan käyttöön, voit hyödyntää myös valosarjan laatikon. Sitä voi käyttää esim.eväsrasiana kätevän sulkemismekanismin ansiosta. Siinä on myös kätevä kantokahva. Sisään mahtuu helposti pari paahtoleipää täytteineen.
0 2 0
Talven kauppareissut miellyttävämmiksi
Vältät ruokakaupassa hikoilun talvella, kun ripustat talvitakkisi roikkumaan ostoskärrysi työntökahvan ;sarveen.
0 1 0
Kinkun haku
Kinkun haku
Lumikola on oiva apu hakiessa kaupasta painavia ostoksia esim. Kinkkua.
3 0 0
Säästöä ruokalaskuun
Usein neuvotaan kauppaan menemään ostoslistan kanssa. Minä neuvoisin sen sijaan menemään ilman listaa. Osta sen hetkisiä tarjoustuotteita sen mukaan mitä keksit niistä valmistettavan.
0 4 0
Pienelläkin budjetilla
Ennen kauppareissua voi näppärästi tarkistaa K-Ruokasovelluksesta mitä tuotteita Citymarketissa on tarjolla ja tehdä samalla hintavertailua tuotteiden välillä. Kätevää.
0 1 0
Viitenumerot haltuun
Onko laskuja maksaessasi pitkien viitenumeroiden näpyttely työlästä? Kun vedät lyijykynällä numeroriviin pystyviivoja neljän numeron välein, numeroiden hahmottaminen helpottuu huomattavasti.
0 2 0
HeVit kestokassiin
Pakkaa kaikki punnitut HeVi - tuotteet suoraan kestokassiin ja liimaa etiketit kassin kylkeen. Näin sinulla on jo ostokset puoliksi pakattuna ja kassa pystyy nopeasti lukemaan viivakoodit käsipiipparilla.
0 1 0
Estä herkkujen ostelu tiukoilla housuilla
Jos et pysty hillitsemään herkkujen ostelua ruokakaupassa, pue yllesi liian tiukat, vyötäröä kiristävät housut ennen kauppaan menoa. Karkkihyllyllä ei tee mieli pysähtyä, kun housut kiristävät jo valmiiksi. Parhaassa tapauksessa kireät housut säästävät myös rahaa, jos housut ovat niin kireät, että niissä ei voi olla liian kauaa, tulee koko kauppareissu tehtyä nopeasti ja heräteostoksetkin jäävät tekemättä.
6 2 0
Yhteinen pizzaperjantai
Kurvaako alueellasi perjantaisin pizzakuskin auto varttin välein johonkin osoitteeseen? Pizzaperjantai lisää yhteisöllisyyttä, kun saat vaikkapa parit lähinaapurit tai samassa rapussa asuvat samaan tilaukseen. Säästät kuljetuskustannuksissa ja teet ekoteon.
0 1 0
Säästä Mehukatti-kanisterit
Kun ostat mehukattimehua, säästä kanisteri. Voit käyttää sen lämpöpullona, jos asunnon lämpötilaa joudutaan laskemaan sähkön korkean hinnan vuoksi.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös