K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55731 niksiä!
Jääkaappigalleria
Kun lähdet kotoa reissuun esim. viikonlopuksi, nappaa kuva jääkaapista. Kotiin palatessa ei tarvitse arvuutella mitähän siellä kaapissa olikaan jäljellä vaan pystyt tarkistamaan näppärästi kuvasta.
0 0 0
Käteinen kunniaan
Käytä käteistä ostoksilla, heräteostot jäävät tekemättä kun tiedät paljon voit käyttää. Maksukortti vain hätätapauksissa.
0 3 0
Sukkahousuvaljaat
Kauppakeskuksessa tai muussa väenpaljoudessa, pidä aina sukkahousut mukana. Sido toinen lahje lapsesi käteen tai reppuun ja toinen omaan käteesi. Näin voit tehdä ostoksia rauhallisin mielin.
6 0 0
Kauppalappupaperia aina
Kauppalappupaperia aina
Itse käytän aina jo vuosia kauppalappuna vain laskukonerullaa; siitä hyvin sopivan pätkän tai pitkän paperilapun.
0 0 0
Lahjakortti korvaa kolikot
Opetteleeko lapsesi itsenäistä asiointia kaupassa tekemällä toisinaan pieniä ostoksia? Eikö kukkarossasi tai taloutesi muilla jäsenillä ole yleensä käteistä näitä lapsen kauppareissuja varten? Osta seuraavan kerran ruokaostoksilla kaupan lahjakortti vaikka parillekymmenelle eurolle. Säilytä sitä kotona lapsen tiedossa olevassa paikassa. Lahjakortti korvaa käteisen, ja sitä voi käyttää silloinkin, kun lapsi soittaa sinulle töihin haluavansa käydä kaupassa.
0 1 0
Melonista hunajameloni
Ostitko vahingossa tavallisen melonin? Laita hunajaa viipaleiden päälle, niin saat hetkessä hunajamelonia.
3 0 0
Sovituskopin verho
Sovituskopin verho
Sovituskoppien verhoja on vaikea saada pysymään kiinni. Laita verhojen väliin hiusklipsi tai vaihtoehtoisesti henkari.
0 4 0
Kolikot kiertoon
Kortilla maksamisen myötä kolikot tuppaavat jäämään painolastiksi lompakkoon. Käytä kolikoita pienten ostosten maksamiseen. Laske kolikot ja merkitse summa lapulle. Kassajonossa voit laskea ostosten summan ja varata sopivan rahan, kun tiedät kolikoiden määrän. Samalla harjaannutat päässälaskutaitoa.
0 1 0
Lähikauppa
Yllätä kiitoskukalla tai kortilla aina ystävällinen k-lähikaupan väki.hyvää mieltä puolin ja toisin.
1 2 0
Kuplajuoman pullon vaihto
Yleensä kun on vaihtamassa kuplajuoman vaihtopulloa uuteen kaupassa, unohtaa ottaa mukaan leimoja kerättävän kortin. Teippaa kortti uuteen pulloon, niin se kulkee mukavasti mukana kauppaan. Teippaa se taas uuteen pulloon ostoksen jälkeen.
0 0 0
Ostoslistan muistiharjoitus
Laita ostoslista jääkaapin oveen ja lisää puuttuvia tuotteita siihen kirjainlyhenteillä. Kun lähdet listan kanssa kauppaan, voit muistella, tarkoittiko esim. KM kukkamultaa vai kauramaitoa. Muistitreeni tulee kauppakäynnin kanssa samalla kertaa.
0 0 0
Janojuoma
Säästät selvää rahaa jos janojuomana käytät kaupan hiilihapollisia juomia. Lisää puoleen lasiin juomaa kylmää vettä, helpompi juoda janoon kun ei ole liian kirpeää ja makua on kyllä tarpeeksi.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös