K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Muistamisten muistamiseksi
Merkitse kummilasten ja muiden läheisten syntymäpäivät kalenteriin, mutta lisää merkintä myös viikkoa aikasemmaksi. Näin muistat järjestää muistamiset ajoissa.
0 0 0
Ranneke tuliaispullolle
Nolottaako, kun kaupasta ostetut pullot kolisevat ikävästi kauppakassissa? Pujota pullot vanhoihin rannekkeisiin, niin kolina loppuu. Jos et omista rannekkeita, voit tehdä niitä vaikka vanhoista villapaidoista.
1 1 0
Ostoslista miehille
Miehet löytävät tuotteet kaupasta paremmin, kun ostoslistan kääntöpuolelle liimataan tarjouslehdestä leikatut tavaroiden kuvat. Jos ostoslista on pieni, niin kuvat voi liimata erilliselle A4-arkille, jonka yläkulmaan niitataan ostoslista kiinni.
0 1 0
Varakkuutta elämään
Käytä pientä lompakkoa missä kolikkopuoli, näin tunnet olevasi varakas kun lompakko pullottaa vaikka lompakossa olisi vain pieni määrä kolikoita.
5 1 0
Muovisen hedelmäpussin uudelleen käyttö.
Älä heitä heti roskiin muovista hedelmäpussia vaan ota se uudelleen käyttöön seuraavalle ostoskäynnille kuten muovikassinkin. Uusi tarra vaan vanhan päälle. Näin säästyy edes vähän muoviroskien määrä.
0 0 0
Kuittien skannaus puhelimella
Kuittien skannaus puhelimella
Ruttuisiset kuitit saat kuvattua kirjanpitäjälle helpoiten asettamalla ne valokuvakehyksestä irroitetun lasin alle. Lasin paino suoristaa kuitit ja samaan kuvaan mahtuu useampikin tosite.
0 0 0
Kertapunnitus
Hyödynnä ostoslistaasi kun keräät punnitsettavia tuotteita pusseihin. Kirjoita listalle tuotteen kohdalle vaa'an numero. Kun kaikki kerätty, mene punnitsemaan kaikki samalla kävelyllä. Numero löytyy listastasi kätevästi.
0 2 0
Lasten kanssa ostoksilla
Pienten lasten kanssa on hankala kaupoissa sovitella vaatteita. Kun sopivat vaatteet löytyvät, jätä ne lapsen päälle. Kassalla vain poistetaan hintalaput ja hälyttimet sekä maksetaan ostokset.
0 0 0
Suklaamunat ehjinä perille
Suklaamunat tuppaavat menemään rikki ostoskassissa. Ota kotoa mukaan vanha kananmunakenno, johon laitat munat. Kassalla myyjä saa kätevästi laskettua munat, ja ne pysyvät ehjinä.
1 1 0
Tölkkien ja pullojen palautus hygieenisesti
Kun palautat isoja määriä tölkkejä tai pulloja, varaa taskuun muovihanskat. Näin vältyt roiskeilta, eikä käsiä ole pakko päästä pesemään heti.
0 1 0
Iso kuponki, parempi tuuri
Tuliko kotiin kilpailukuponki, joka pitää palauttaa kauppaan? Leikkaa kuponki hieman suuremmaksi, kuin siihen merkityt viivat. Näin voi olla parempi tuuri, että juuri sinun kuponkisi nostetaan voittajaksi. Isompi kuopnki erottuu muden joukosta.
1 2 0
Tuplaostokset
Teen aina niin, että ostan yhden sijaan 2 tuotetta esim. margariinia tai deodoranttia. Sitten kun toinen margariini loppuu, tiedän että on aika ostaa uusi, mutta en joudu olemaan hetkeäkään ilman, kun on varapurkki.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös