K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59693 niksiä!
Jäälyhtyjä "hukkapaloista"
Jäälyhty
Kun teet avannon, jään lohkareita saat tehtyä lyhtyjä avannon reunalle. Nautinto on monin kertainen tunnelmavalaistuksessa uidessa.
1 2 0
Piristystä talviaikaan
Piristystä talviaikaan
Suojakelillä on mukava piristää lähikorttelin asukkaita lumipatsailla. Helppo taideteos syntyy esimerkiksi roskakatoksen seinään tai puunrunkoon asettelemalla lumipallot jäniksen muotoon.
9 4 0
Lumilyhty
Lumilyhty
Lumilyhdyn teko onnistuu ilman jäädyttämistä, kun sinulla on sanko, putki ja mieluiten suvilunta.
0 0 0
Kuljetusvaunu
Kuljetusvaunu
Kaksi vanhaa lumikolaa + vanhat laskettelu- tai retkeilysukset = erinomainen tavarankuljetusvaunu lumiselle mökkitielle tai polulle. Ostoskassit ja saunapuut kulkevat mukana mainiosti.
0 3 0
Lintujen rasvatangon tuunaus
Tuunaa lintujen rasvatanko tinttiystävällisemmäksi työntämällä sen läpi pari orkideatikkua eri korkeuksille. Tikun päällä tinttien on kätevämpi nokkia herkkua.
1 3 0
Uusi käyttökohde ränninpuhdistajajalle
Uusi käyttökohde ränninpuhdistajajalle
Fiskarsin rännien puhdistajalla saa lumet alas valokatteelta helposti vahingoittamatta valokatetta.
0 2 0
Premium lintulauta
Premium lintulauta
Tekaise helposti viinipullon kotelosta linnuille ruokintapiste.
1 8 0
Sadehuppu klapisäkille
Sadehuppu
Polttopuiden säädöksien mukainen säilytys kahdeksan metrin etäisyydellä asunrakennuksesta tuottaa ongelmia, jos tontilta ei satu löytymään halkoliiteriä. Pääset helpoimmalla, kun ostat polttopuut klapikauppiaalta suursäkeissä. Säkkien sääsuojaus vaan tahtoo aiheuttaa ongelmia. Pressut ja kevytpeitteet ovat työläitä sitoa ja alttita tuulen repimiselle. Kätevä apu löytyy vanhasta ilmatäytteisestä lasten kahluualtaasta. Sopivan napakaksi puhalletut renkaat pitävät altaan tiukasti klapisäkin suojana mutta antavat polttopuiden tuulettua säkin verkkoreunojen kautta.
0 0 0
Lauteiden jalkojen suojaus
Lauteitten jalkojen suojaus
Monesti lauteiden jalat alkavat lahoata, kun ne ovat jatkuvasti seisovan veden kanssa tekemisissä. Saat jaloille jatkoaikaa laittamalla niiden alle jääkiekot. Näin jalat ovat irti kosteasta lattiasta.
1 3 0
Pyykkipojista on moneksi
Mökillä ei ole sähköä. Kuusenkynttilöiden pidikkeet unohtui matkasta, tai niitä ei ole olemassakaan? Ei hätää. Pyykkipojilla saat kiinnitettyä kynttilät tukevasti ja suoraan kuusenoksaan. Avaa pyykkipoika ja pujota se oksan alapuolelta ja nipistä kynttilä pojalla kiinni. Asettele kynttilä suoraan. Kaunis luonnonkynttilöillä valaistu kuusi! Älä kuitenkaan jätä tätä kauneutta valvomatta.
0 4 0
Trampoliinin osat uusiokäyttöön
Trampoliininosat uusiokäyttöön.
Hajonneen trampoliinin jousia voi käyttää lyhtyjen tai kukka-amppelien pidikkeenä. Pituutta voi säädellä lisäämällä jousia. Ne voi myös halutessaan maalata erivärisiksi.
1 4 0
Hiuspannoista tukikeppejä
Jos hiuspannat jäävät käyttämättä, tee niistä köynnös- ja muille hentoisimmille kasveille tuki- ja kiemurtelukeppejä. Voit liimailla pantojen pyöreitä sivuja toisiinsa, niin pantatukikeppi saa korkeutta ja tukee kasvia paremmin.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös