K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51845 niksiä!
Persoonallinen peite grillille
Jos et halua peittää pihakaasugrilliäsi tummalla valmiilla peitteellä, hyvä vaihtoehto on käytetty tai uusi suihkuverho. Värejä ja kuvioita löytyy joka makuun.
0 0 0
Liian pimeä pukata lunta?
Kun on teet lumitöitä pimeässä, teippaa taskulamppu kiinni kolan tai lapion varteen.
0 1 0
Pyörän sisäkumi puuhun
Toisinaan puita ja pensaita pitää tukea sitomalla. Jos puun ympärille kiertää ohuen narun, voi helposti käydä niin, että puun kuori vahingoittuu, tai naru pureutuu puuhun. Leikkaa vanhasta pyörän sisäkumista suoja puun rungon ympärille, köyden alle. Näin puun runko ei vahingoitu,
0 2 0
Kulahtaneet kanervat
Alkusyksystä ostamani kanervat muuttuivat rusehtaviksi. Suihkutin niiden päälle pinkkiä pikahiusväriä, ja nyt ne näyttävät jälleen kuin uusilta.
4 3 0
Viinitonkka takkaan
Täytä tyhjä pahvinen viinitonkka tiiviisti eri nopeuksilla palavilla sytykkeillä kuten paperilla, tuohella ja oksilla. Näin saat oivia "takkapuita".
1 2 0
Korkean syöksyputken puhdistus
Jos syöksyputki on korkea ja lehtien tukkima, taippaa lehtipuhallin alas syöksyputkeen ja käynnistä. Näin lehdet lentävät putkesta ulos!
0 0 0
Aurausviittojen asennus akkuporakoneella
Aurausviittojen asennus pihaan ja tien varsille on helppoa ja nopeaa, kun kiinnität akkuporakoneeseen 20 mm:n kiviterän ja poraat sillä reiät maahan aurausviitoille. Paljon nopeampaa, helpompaa ja keveämpää kuin rautakangella.
0 6 0
Liukkauden torjuntaan
Säästä maitopurkit ja huuhtele. Täytä purkit hiekalla ja laita pannuhuoneeseen tai muuhun lämpimään tilaan, josta ne on hyvä ottaa, kun liukkaus yllättää.
0 1 0
Marjojen keräysastia
Tee vanhasta mehukanisterista marjojen keräysastia. Leikkaa puolet pois ja säästä alaosa. Tee purkin alareunaan viillot niin, että saat pujotettua vyön läpi. Laita astia vyötäröllesi, niin voit kerätä nopeasti vaikkapa vadelmia kahdella kädellä.
0 3 0
Rakkuloiden esto
Haravoidessa tulee helposti rakkulat kämmeniin. Laita ennen haravointia valmiiksi laastarit pehmukkeeksi niihin kohtiin, joihin rakkulat yleensä tulevat, Sitten hanskat käteen ja haravoimaan.
0 6 0
Sadevesi puhtaana talteen
Viritä sukkahousut vesisaavin päälle. Sadevesi valuu puhtaana läpi, kun sukkahousut jättävät roskat ulkopuolelle.
0 2 0
Kädet lämpiminä pihatöissä
Jos käytät kumihanskoja syksyllä ja keväällä pihatöissä, hanki riittävän reilun kokoiset, jotta ohuet sormikkaat mahtuvat niiden sisään.
0 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös