K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52558 niksiä!
Kosteat löylyt sähkökiukaalla
Jos olet kyllästynyt sähkökiukaan löylyihin, jotka iskevät kasvoille kuin avokämmen, tässä ratkaisu. Kun käyt vilvoittelemassa ulkona, tee 2 - 3 isoa, puhdasta lumipalloa valmiiksi ja pistä ne yksi kerrallaan kiukaalle. Lumi sulaa pikkuhiljaa tarjoillen lempeän, puukiuasmaisen löylykokemuksen.
0 2 0
Lecasoran boostaus
Onko portaikossasi kovaa jäätä? Liukastumisen estävä kevytsora toimii paremmin, jos sen laittaa uuniin käytöstä poistetulle pellille muutamaksi minuutiksi kuuman grillivastuksen alle.
0 2 0
Lumi kiinni kolassa?
Harmittaako kun lumi ei irtoa kunnolla lumikolasta tai lapiosta? Suihkuta silikonia välineiden pintaan, niin lumi irtoaa tosi helposti, eikä kolaa tai lapiota tarvitse potkia tyhjäksi. Kertakäsittely kestää yllättävän kauan.
0 0 0
Sushilaatikosta minikasvihuone
Sushilaatikosta minikasvihuone
Kaupan sushirasioista saat oivan minikasvihuoneen siemenistä kasvatettaville kasveille. Tee muutama reikä kanteen ja lisää taimimulta! Saatavilla eri kokoja erikokoisille kylvöksille.
0 3 0
Pussihiekoitus
Laita hiekoitussora leipäpussiin ja leikkaa pussin alanurkkaan pieni reikä, josta sora juoksee. Voit kävellä edestakaisin pussin kanssa hiekoittamassa.
1 1 0
Hyasintit penkissä
Hyasintit penkissä
Jos jouluna tuli ostettua hyasintteja, niin voit hyödyntää sen mukuloita myöhemminkin. Istuta sipulit syksyllä kukkapenkkiin ja keväällä Sinulla on hyasinttipenkki kukassa.
2 4 0
Naakkojen pelotin
Naakkojen pelotin
Naakat ja harakat pysyvät pois lintulaudalta kun rakennat ikkunaan vahdin. Kirjapinon päälle iso limupullo tai termari, päälle vesikauha ja karvalakki. Vaihda lakkia ja pelottimen paikkaa silloin tällöin. Kasvot voi askarrella halutessaan.
10 3 0
Paakkuuntumisen esto lumilapioon!
Jos olet kyllästynyt lumipaakkuihin, jotka tarttuvat lumilapioosi lunta luodessa, käytä vanhaa kynttilän pätkää tähän! Hiero kynttilää lapioon ja ongelmasi on ratkaistu!
1 4 0
Lumelle kyytiä
Lumelle kyytiä
Lehtipuhaltimella saat tehtyä jopa 15 cm:n pakkaslumeen nopsasti polun postilaatikolle, roskakatokseen ja maantielle. Myös portaat ja autotallinluiskat ja auto puhdistuvat kevyestä pakkaslumesta joutuisasti.
0 7 0
Taimipurkki
Kotimaisten helmitomaattien muoviset suipot pakkaukset soveltuvat mainiosti taimie ja kukkien kasvatukseen. Reiätkin ovat jo pohjassa valmiina, joten ylimääräinen vesi valuu pois.
0 4 0
Lumipallolyhty
Lumipallolyhtyyn ei tarvitse jättää niin sanottua sytyttämisaukkoa, kun sen sisälle laittaa ulkokäyttöön sopivan LED-kynttilän. Useissa LED-kynttilöissä on ajastin, joten sen voi huoletta jättää päälle lumipallolyhdyn sisään.
0 1 0
Liukkauden poisto
Liukkauden poisto
Levitin kaksi pitkää vanhaa mattoa pihan liukkaiden kohtien päälle. Nyt ei kukaan kaadu niihin.
2 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös