K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50801 niksiä!
Estä lintujen törmäily
Ekoverho ikkunaan lintuja varten
Kävyistä tehty ekoverho varmistaa, että linnut eivät lennä ikkunaa päin.
0 1 0
Cheerleaderin kesävarustus
Kesäiset cheerleaderin pom pomit saat kahdesta uudesta saunavastasta.
1 0 0
Rikkaruohojen kitkeminen
Rikkaruohoja kitkiessä olen monesti polvillani maassa ja polvet ovat sen jälkeen kipeät.Laitappa polviesi alle puhallettu uimapatja niin säästyt polvikivuilta.
0 1 0
Palauta pörriäinen pihalle
Sisälle lentäneen ampiaisen tai muun pörriäisen saa helposti kiinni ja palautettua ulos käyttämällä apuna tyhjää tulitikkulaatikkoa. Laatikko auki, painetaan esimerkiksi ikkunalla olevan pörriäisen päälle, laatikko kiinni ja sen jälkeen vaan vapautetaan pörriäinen ulkona.
0 5 0
Kukat suojaan rankkasateelta
Suojaa ulkona olevat isot ruukut sateelta laittamalla sanomalehtiä ruukun juurelle. Ne suojaavat ja imevät vettä. Vaihda välillä.
0 0 0
Tölkkikeräys terassille
Tölkkikeräys terassille
Laita tyhjät pullot ja tölkit pyykkikoriin, jossa on valmiina jätesäkki. Käytä halutessasi reiän kohdalla kantta, niin ampiaiset eivät innostu. Jätesäkki on helppo ottaa mukaan, kun on aika lähteä pullojenpalautukseen.
0 13 0
Löylypussi
Löylypussi
Kerää tuoreita koivunlehtiä ja laita niitä suodatinpusseihin. Ompele ompelukoneella pussin reuna kiinni ja kuivata hyvin. Ennen saunomista laita pussi saunakiuluun ja lisää pieni määrä kuumaa vettä. Odota pari tuntia, lisää vettä ja nauti koivuntuoksuisista löylyistä ympäri vuoden.
0 3 0
Kyntteliköstä kukkelikko
Kyntteliköstä kukkelikko
Vanhasta kyntteliköstä saa pienellä vaivalla kukkatelineen. Tee muoviruukkuihin viillot ja laita kukkaruukut kynttiläkuppien päälle.
0 1 0
Postilaatikko terassille
Postilaatikko terassille
Kun posti niputti postilaatikoita taajamissa, monilla jäi vanha postilaatikko nurkkiin lojumaan. Ruuvaa se terassille ja säilö laatikkoon vaikkapa talouspaperia, hyttyskiehkurat ja päivän lehti
0 2 0
Rikkaruohot multasäkkiin
Multasäkkien uusi elämä
Tyhjentyneet multasäkit voi täyttää puutarhan kitkentäjätteillä. Täyttyneet säkit on helppo kuljettaa kaatopaikalle, siellä muovit muoveihin ja kitkentäjätteet puutarhajätteisiin.
0 0 0
Multasäkki kaljakärryyn
Olutkärryjen uusi elämä
Jos Tallinnan kosteat reissut ovat ohi ja varastoon on jäänyt lojumaan olutkärry, voit käyttää sitä multasäkkien kuskaamiseen tontillasi.
0 1 0
Frisbeegolfin mökkiversio
Frisbeegolf mökkiedition
Mökkifrisbeegolf on mahtava kesälaji. Aseta pesuvati mökin pihalle kierros kiertokselta eri paikkoihin. Jos frisbeetä ei löydy, voit käyttää vaikkapa pyöreää, korkista valmistettua pannunalusta. Sitten vaan testaamaan, kuka osuu pesuvatiin vähimmillä heitoilla.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle