K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55731 niksiä!
Ratti turvaan hiiriltä
Ratti turvaan hiiriltä
Talvella hiiret mielellään jyrsivät nahkaista ruohonleikkurin rattia ja penkkiä. Päällystä ratti ja penkki Pirkka alumiinifoliolla, niin ratti saa olla talven rauhassa hiiriltä.
0 0 0
Pyöräilykypärä taipuu moneksi
Kun laitat pyöräilykypärän marja- tai sienimetsään niin hirvikärpäset pysyvät loitommalla. Olen kokeillut monta kertaa ja kyllä toimii.
0 0 0
Pottiputkella kukkasipulit maahan
Jos omistat metsänistutukseen käytettävän pottiputken, voit istuttaa sillä kukkasipulit helposti maahan kumartumatta ja sama taimivakka toimii hyvin kukkasipulien kantamisessa. Keväällä voit myös istuttaa perunaa kasvimaalle pottiputkella samalla konstilla.
1 2 0
Sido lasti kottikärryyn
Jos haluat tehdä suuren oksakuormankuorman kottikärryyn vietäväksi yhdellä kerralla, sido se joko kuormaliinalla tai narulla. Tällä tavalla kuorma pysyy kasassa sitä liikuteltaessa.
0 0 0
Paljun lämpömittari
Saat helposti paljuun lämpömittarin jos kotoa löytyy äitiyspakkauksesta tullut vauvan kylpyammemittari. Sido ristiin rastiin tyhjä yllätysmunan muovikuori lämpömittarin päähän niin mittari pysyy veden alla kun muovikuori kelluu.
0 0 0
Suojaverkkojen säilö
Marjapuiden ja - pensaiden metalliset suojaverkot saa pysymään säilytyksessä suorina ja siisteinä kun ne kierittää jonkun ison puun (koivu, mänty ym) rungon ympärille. Ei ole näköhaittana eikä tiellä varastoissa.
0 2 0
Säästä sähköä aurinkokennoilla
Vie aurinkokennovalot päiväksi ulos aurinkoon. Illan tullen tuo ne sisälle valaisemaan.
0 1 0
Omenapuun pelastus linnunpöntöllä
Kärsiikö hedelmäpuusi madoista? Laita kirjosieponpönttö puuhun, niin tuholaisten määrä laskee. Sieppopesue syö kesän aikana 10 000 hyönteistä. Jos on useampi puu, laita monta pönttöä. Yhteen voi tulla tiainen, toiseen kirjosieppo.
1 5 0
Suihkulakki sienimetsälle
Laita suihkulakki päähäsi mennessäsi sieni- tai marjametsään. Näin hyttyset eivät pistä, eivätkä hirvikärpäset tarraudu hiuksiin. Tarvittaessa suihkulakkiinkin voi kerätä sieniä, jos sieniastiat tulevat täyteen.
3 3 0
Ruohonleikkuri puhtaaksi
Ruohonleikkauksen jälkeen leikkuri on helppo puhdistaa koneeseen tarttuneesta ruohomuhjusta taikinakaapimella.
0 2 0
Marjojen puhdistus
Punaherukoiden puhdistaminen on helppoa. Kun marjoja on puoli ämpärillistä, kaada sanko täyteen vettä, niin kaikki roskat ja epäpuhtaudet nousevat pintaan.
1 8 0
Samovaari käsienpesuhanaksi
Samovaari käsienpesuhanaksi
Kantovettä käyttävä mökkiläinen saa hienon käsienpesuhanan vanhasta samovaarista, eli teenkeittimestä. Veden virtausnopeus on sopivan rauhallinen, joten samovaari ei tyhjene yhtä nopeasti kuin hanalla varustettu vesikanisteri.
0 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös