K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18270 niksiä!
Merinovillakerraston uusi käyttö
Vaatteilakin on elinkaari. Mutta merinovillaisia aluskerrastoja ei kannata laittaa jätteisiin, vaikka ne eivät enää palvelisi ulkoillessa. Merinovilla on yhtäaikaa lämmin ja hengittävä materiaali. Niinpä se on mitä oivallisin yö- tai oloasu! Eikä pienet reiätkään haittaa. Päinvastoin!
0 0 0
Vaate tuulettumaan
Pujota henkarin koukkuosa takin tai puseron pikkulenkin läpi vaatetta tuulettaessa. Näin vaate ei putoa, ja voit jättää vetoketjun tai napit auki.
0 0 0
Uupuuko kenkälusikka?
Salaattikauha toimii myös kenkälusikkana.
3 0 0
Puolipitoisten vaatteiden säilytys
Sujauta viikatut vaatteet sisustustyynyliinan sisään. Muotoile tyynyn muotoiseksi ja asettele sängyn päälle koristetyynyksi.
3 1 0
Hupparit päällekkäin
Hupparipusero on hankala laittaa hupullisen takin alle. Laita hupparin huppu päähän, jonka jälkeen takki päälle ja takinhuppu päässä olevan hupparin hupun päälle. Laske alas huput, siisti lopputulos on valmis.
0 3 0
Haisevat kengät raikkaiksi
Kahvi käy myös kenkien raikastamiseen. Älä laita suodatinpussia roskiin, vaan kuivata porot, sirottele reilusti kenkiin, ravista tasaiseksi ja anna vaikuttaa yön yli. Sitten voit kopistella porot bioastiaan ja imuroida loput kengistä.
2 4 0
Nahkalaukut ja kengät kiiltämään
Kengät ja laukut saat kiiltäväksi helposti ja nopeasti lasten kosteuspyyhkeellä. Hoitaa hyvin nahkatuotteita ja antaa kauniin kiillon.
6 2 0
Pohjalliset huopatabletista
Pohjalaiset
Käytetystä huopatabletista tulee oivat ja lämpimät pohjalliset kenkiin. Voi hyödyntää kaiken väriset. Leikkaa vain muotin mukaan, eikä pienet reiätkään huovasta haittaa.
0 9 0
Tuplasukkikset
Löytyykö kaapista kahdet 20 denierin sukkahousut? Pue ne molemmat päällekkäin päällesi niin saat 40 denierin sukkahousut! Ja ei haittaa vaikka päällimmäisiin tulisi reikä - alta löytyy ehjät varasukkahousut.
2 2 0
Tukisäärystimet sukista
Kun kompressiosukan pohjaan tai kärkeen tulee reikä, älä heitä kallista sukkaa pois. Leikkaa nilkan kohdalta sukka poikki - saat oivalliset, jopa käyttömukavammat kompressiosäärystimet toimistoon tai treeneihin.
0 2 0
Kangaskassi repuksi
Jos haluat ottaa kangaskassin mukaan menoihin, mutta olet esimerkiksi pyörällä liikenteessä ja kassi valuu olalta, kiepsauta kädet kangaskassin lenksuihin repunomaisesti ja kangaskassi pysyy matkan ajan pois tieltä!
0 2 0
Nukkainen tarranauha
Hyvä keino poistaa nukka ja hiukset tarranauhasta, on käyttää piikkikampaa. Piikillä nostetaan nukka, työntämällä piikkiä tarranauhaa pitkin, jonka jälkeen se voidaan ”kammata” kampaosalla pois.
0 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös