K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47038 niksiä!
Nahkavaatteiden keväthuolto
Nahkavaatteisiin, kuten takkeihin ja kenkiin käytettävien nahanhoitoaineiden levitykseen ei kannata hommata erillisiä liinoja. Nahkahanskat käteen, niin hoitoaineen levitys hoituu niillä helposti ja samalla myös käsineet saavat hoitokäsittelyn!
2 7 0
Rikkinäiset sukat
Älä heitä pois rikkinäisiä tai kuluneita sukkia. Voit pidentää sukkien käyttöikää käyttämällä rikkinäisiä sukkia toisten kuluneiden tai rikkinäisten sukkien päällä. Saat näin kelvot lämpimät viileän vuoden ajan sukat esimerkiksi lenkkeilyyn tai ulkotöihin.
0 0 0
Kausivaatteet karsintaan
Vaatekaappia siivotessa mieti, mitä niistä ottaisit matkalle mukaan. Usein matkalaukkuun valikoituvat eniten käytetyt lempivaatteet, koska tila on rajoitettua. Näin saat karsittua ylimääräiset vaatekappaleet kaapista ja jäljelle jäävät vain sellaiset, mitä oikeasti käytät.
0 0 0
Lenkkareiden kumiosat taas valkoisiksi!
Hankaa lenkkareiden valkoisiin kumiosiin pinttynyt lika pois saippuavillalla. Pese sitten koko kengät haaleassa vedessä pienellä määrällä tiskiainetta. Tämä niksi tepsii vaikka lika ei irtoaisi soodalla eikä tiskiaineella.
1 3 0
Virkkuukoukku apuun
Karkaako housujen vyötärökiristysnaru resorin sisään? Unohda hakaneula, nauhan saat ongittua esille näppärästi myös virkkuukoukulla.
0 0 0
Nukat pois sheiverillä
nukat veks!
Sheivaa tekstiilien nukat helposti pois ihokarvojen poistoon tarkoitetulla sheiverillä. Lopputulos näkyy heti ja pinta oon jälleen kuin uusi!
0 2 0
Lomareissulle
Kerää talven mittaan kangaskassiin huonokuntoisia alusvaatteita ja sukkia, joita kuitenkin vielä voi käyttää. Kesälomareissulla ota ne käyttöön, ja heitä käytön jälkeen pois. Ei tarvitse kuljettaa likapyykkiä ja matkalaukussa on tilaa tuliaisille.
2 3 0
Lämpimänä juhlimaan
Kun haluat pukeutua stayup-sukkiin kylmään vuodenaikaan, mutta matkalla pelkäät palvelevasi, leikkaa vanhoista sukkahousuista tai legginseistä lahkeelliset ”bokserit” ja pue sukkien ja pikkuhousujen päälle. Juhlapaikan WC:ssä voit sitten helposti heittää ne roskiin tai sujauttaa käsilaukkuun kotimatkaa varten. Lämpimät paksut sukkahousut toimivat parhaiten.
1 4 0
Tee-se-itse -scrunchie
Helpon scrunchien voi tehdä itse solmimalla pitkävartisen sukan päistään yhteen.
3 0 0
Uusiokäyttöä
Miesten kallis pukupaita hylätään, kun kaulus ja hihansuut ovat nuhjaantuneet. Muu osa paidasta säilyy kuin uutena. Tarvitset yksinkertaiset kaavat, joilla voit ommella paidan hienosta materiaalista miesten bokserit, vaikka nappilistalla varustettuina.
0 0 0
Parkettisuojat nastakengille
Puettuasi nastakengät jalkaasi unohdat esimerkiksi avaimet tai kännykän keittiön pöydälle. Ei tarvitse kenkiä riisua, kun laitat jalkojen alle huopapohjalliset. Luistelu toimii, jos ei sillä matkalla ole mattoja. Valitse mahdollisimman suuret huopapohjalliset. Hinta yleensä sama, muutaman euron.
1 1 0
Ei enää juoponnappeja
Kauluspaidan napitus helpottuu huomattavasti, kun aloitat napittamisen alimmaisesta napista.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle