K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46664 niksiä!
Korkkareiden tuunaus nauhalla
Tuunaa tylsät avokkaat solmimalla päkiän ympärille leveä silkkinauha ja tee siihen kaunis rusetti. Sujauta sitten kenkä jalkaan: näyttää siltä, kuin rusetti kuuluisi kenkään. Voit vaihdella rusettinauhan väriä kätevästi vaatteidesi mukaan.
1 0 0
Kaulakorujen säilytys kardemummaputkilossa
Vanhat kaardemummaputkilot ovat oivallisia kaulakorujen säilytykseen. Leikaa toiseenkin päähän reikä, pujota koru läpi ja kliksauta kiinni ulkopuolelta. Näin korut eivät sotkeennu keskenään ja näkyvin osa on suojassa pölyltä ja lialta.
1 2 0
Kipsikäsi takinhihaan
Jos sattuu olemaan kipsi kädessä näin talvella ja on puettava pitkähihaisia vaatteita päälle, onnistuu se helpommin kun laitat pitkän muovipussin kipsin päälle ja vedät sen pois kun vaate on päällä. Pussi kulkee kätevästi takin taskussa mukana.
0 2 0
Suklaarasiasta korurasiaksi
Suklaarasiasta korurasiaksi
Onko joulun jälkeen jäänyt suklaarasioita kaappeihin? Tyylikkäästä Wiener nougat -suklaarasiasta saa hienon korurasian. Jos kolot ovat liian syviä, niihin voi leikata paperista pohjat. Ulkokuorenkin voi tuunata mieleiseksi.
1 3 0
Tohvelien raikastus teellä
Tarttuuko jalkojen haju tohveleihin? Tossut pysyvät hyväntuoksuisena, kun säilytät niissä kuivaa teepussia aina silloin, kun ne eivät ole jalassa. Earl grey, sitruunatee – tuoksun voit valita mieltymystesi mukaan!
1 1 0
Liiviostoksille liiveittä
Joka naisen painajainen on mennä rintaliiviostoksille. Liivejä sovituskopissa menee vimpulaan ja rimpulaan ja pinna meinaa kiristyä. Eilen tuli hyvä idea: Lähde rintaliiviostoksille ilman rintaliivejä. Pääsee paljon helpommalla, kun ei enää omia tarvitse riisua ja vekslata päälle.
1 1 0
Tee-se-itse -värianalyysikortit
Värianalyysistä saatavat värimallikortit voi askarrella itse. Parhaiten sopivat värit löydät, kun mietit mitä vaatteita ihmiset ovat kehuneet päälläsi. Leikkaa näistä vaatteista pieni pala esimerkiksi saumasta ja liimaa pahvikortille. Jos saumoissa ei ole leikkuuvaraa, voit aina ommella taskun tai koristepaikan reiän päälle.
1 0 0
Taskun jatke
Jos liian pienet taskut ärsyttää, leikkaa taskun pohja auki ja ompele nilkkasukka tai sukan terä jatkoksi, alkaa tavarat pysyä taskussa.
1 0 0
Hauenleuka korvaa napit
Tekisikö mieli ostaa villatakki, mutta siitä puuttuu napit tai nappeja on tippunut? Ei ongelmaa, tukkaklipsu "hauenleualla" saat pidettyä villatakin näppärästi kiinni, jos haluat. Hauenleuka on nopea kiinnittää ja irrottaa, ja näyttää hyvältä. Säästyy aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse napitella ja tavalliseenkin villatakkiin saa sillä tyylikästä swingiä.
1 1 0
Pyyhe silitysavuksi
Hihojen silittäminen on vaikeaa tasaisella pinnalla, sillä taitteen kohdalle muodostuu väkisinkin vekki. Tee pyyhkeestä rulla ja työnnä se hihaan. Nyt pystyt silittämään hihan lieriönä. Toimii myös lahkeisiin! Pyyherullan kokoon voi itse vaikuttaa sillä, valitseeko käsi- vai kylpypyyhkeen ja rullaako sen pitkän vai lyhyen sivun suuntaisesti.
1 3 0
Koreat korkokengät
Korkokenkien korot voi koristella pujottamalla niihin sormuksia. Ole tarkkana, että sormukset ovat oikean kokoisia, etteivät ne tipahda pois.
1 2 0
Luistavatko vaatteet lattialle?
On olemassa erittäin liukkaita vaateparsia, joita ei millään saa pysymään henkarilla. Onneksi löytyy vaikka minkä näköisiä ja kokoisia pyykkipoikia avuksi. Niiden avulla vaate pysyy kuten pitää, ja ei jätä rumia jälkiä myöskään.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle