K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Uutta pitoa kuluneisiin tossuihin
Jos vanhojen jumppatossujen pohja on kulunut jo liian liukkaaksi, palauta niihin pito raastamalla kengänpohjaa juustoraastimella. Parhaimman tuloksen saat raastimen ns. piikikkäällä osalla.
0 0 0
Kätevät kuntosalihanskat
Osta nippu edullisia kankaasta valmistettuja puutarhakäsineitä, joissa on kämmenpuolella näppylät. Kätevät kuntosalilla,hyvä tartuntapinta ja voit pestä yhdessä pyykkikoneessa urheiluvaatteitten kanssa.
1 1 0
Apukäsi narusta
Apukäsi
Pujota pitkä lanka kotelopuvun vetoketjun nipsun reikään ja saat yksinkin vedettyä pitkän vetoketjun kiinni. Sitten vain vedät langan pois.
0 4 0
Sadetakista pukupussi pikkujouluasulle
Pikkujouluihin lähdössä syysmyräkän päivänä eikä pukupussia löydy mistään? Heitä ripustimella roikkuvan juhla-asun tai puvuntakin suojaksi sadetakki. Jos sää on sateinen, saat sadetakista suojan itsellesi pikkujoulujen jälkeen.
0 0 0
Kuomien merkitseminen
Personoi Kuoma-kengät omalla merkillä, niin ne pysyvät tallessa ja menevät oikean omistajan jalkaan helposti ja lapsikin tunnistaa. Kengän varressa takana on lenksu, johon voit pujottaa nauhalla oman merkin. Helmen, timantin tai ihan vain rusettinauhan.
0 2 0
Paidan tuulettumaan ikkunasta
Paidan tuuletus
Jos paitasi kaipaa tuuletusta ja asut parvekkeettomassa asunnossa, laita naru tai rautalanka henkarin ympärille ja laita sitten vaate ikkunasta ulos. Laita ikkuna kiinni jättäen narun toinen pää sisäpuolelle, jolloin ikkunankarmi pitää narusta tiukasti kiinni. Ja raikasta tulee!
2 2 0
Parhaat sisätossut
Kaiva kaapistasi väljän kokoiset villasukat ja ujuta sukkien sisään laadukkaat, pehmeät ja muotoillut pohjalliset. Näin saat tosi mukavat ja lämpimät jalkineet esimerkiksi mökille.
1 2 0
Ranteen lämmitin sukista
Ranteen lämmitin
Sukkien kuluessa ne yleensä päätyvät roskiin. Varsista kuitenkin saa vielä hyvät ranteen lämmittimet talven ulkoiluun. Sopivan kireät ja hyvin lämmittää.
1 4 0
Pesusieni korkokenkään
Ovatko korkokenkäsi liian suuret ja eivät meinaa pysyä jaloissa? Leikkaa pesusienestä viipaleet ja aseta ne kengän varvasosaan. Näin saat korkokengistäsi hyvin istuvat.
2 5 0
Neuletakin pidike hiusklipsusta
Neuletakin klipsu
Kauniin ja edullisen klipsun napittomaan neuleeseen saat hiusklipsusta.
1 3 0
Eroon nukasta
Villapaidasta saa helposti nukat pois laittamalla kamman paitaa vasten ja liu’uttamalla kampaa ympäri paidan. Kampa kerää nukat pois.
2 2 0
Imuroi lenkkarit puhtaaksi
Imuroi lenkkarit puhtaaksi
Sujauta imuri tossun sisälle ja imuroi hiekat ym. liat, joita muuten olisi vaikea kokonaan poistaa lasten kenkien sisältä.
2 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle