K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48075 niksiä!
Eikö vetoketju pysy kiinni?
Jos vetoketju aukeaa omia aikojaan, laita ohut hiuslenkki tai kuminauha vetimen reiästä läpi. Pujota lenkin läpi ja kiristä. Näin vetoketjussa on pidempi vedin, jonka voi laittaa housujen napin ympäri. Lenksu ei näy, kun nappi on kiinni.
0 2 0
Siisti salikassi
Salikassi puhtaana
Salikenkien pohjiin tarttuu epämääräisiä karvoja ja muuta roskaa. Jos et halua heittää likaisia kenkiä sellaisinaan kassiin, vetäise pohjien päälle nilkkasukat.
0 3 0
Korut suoraan vaatteisiin
Koruille uusiokäyttöä
Ota laatikon pohjalle jääneet korut käyttöön ja ompele kaula- ja korvakoruja esimerkiksi neuleisiin, takin kauluksiin, slipareihin ja pipoihin, joita ei tarvitse pestä usein.
1 2 0
Pohjalliset matosta
Märät jalat kengissä
Hyödynnä tarpeeton, kumipohjallinen kuramatto ja leikkaa siitä kengänpohjalliset. Jalat pysyvät lämpiminä, ja kumipohja estää jalkoja kastumasta.
0 4 0
Rahat turvassa
Seteli tai pankkikortti ei näy, kun piilotat sen taskuliinaan.
0 2 0
Lämmikkeet pihakenkiin
Crocsit
Pihakengistä tulee lämpöiset, kun teet niihin vuoren vanhoista, paksuista sukista. Leikkaa sukka halki niin, että aloitat varresta ja etenet kohti varvasosaa. Käännä varsi nätisti esiin, muovaa kenkään sopivaksi ja kiinnitä tarvittaessa kaksipuolisella teipillä.
6 7 0
Kätevä kenkäkassi
Kenkäkassi pullokassista
Saat pullokassista loma- tai varastokäyttöön sopivan kenkäkassin, johon jalkineet on helppo pakata siististi. Pullokasseja saa muun muassa laivoilta.
4 3 0
Kätevä korurasia
Korurasia
Säilytä tyhjässä partakoneteräkotelossa sormuksia tai muita pieniä koruja. Korut löytyvät läpinäkyvästä kotelosta helposti kiireessäkin.
0 0 0
Silitä suoristusraudalla
Omistatko hiusten suoristusraudan? Sillä voit myös helposti silittää esimerkiksi paitojen kaulukset ja mansetit.
0 3 0
Helposti reikiä vyöhön
Saat näppärästi lisää reikiä vyöhön käyttämällä perinteistä paistomittaria. Sen terävä piikki on helppo työntää nahkavyön läpi.
0 1 0
Pohjalliset sukkiin
Jos kuljet sisätiloissa villasukat jalassa, jalkapohjat voivat pidemmän päälle kipeytyä. Laita muotopohjalliset sukkien tai tossujen sisälle, niin ongelma katoaa.
0 0 0
Korvakorut aina tallessa
Korvakorut löytyvät korurasiasta helposti, jos kiinnität ne pareittain läpiommeltaviin nappeihin.
5 10 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle