K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56309 niksiä!
Viileänä helteellä
Jos oleilet ulkona helteisenä päivänä, ja olosi on tukala, niin kastele kenkäsi. Viilentää mukavasti ja yllättävän pitkään! Sopii hyvin sandaaleille, jonka pohja imee jonkun verran vettä.
0 0 0
Viilennystä helteeseen
Hellepäivinä pestessäsi pyykkiä kannattaa heittää pyykin sekaan rennompi paita. Pyykin pesun jälkeen voit pukea vastapestyn paidan päällesi pyykin ripustamisen ohessa. Sopivan kostea paita ei ole liian märkä ja pitää ihon mukavan viileänä helteelläkin.
0 1 0
Sadepuku muovipussista
10-vuotias tyttäreni keksi oivan idean yhteisellä kaupareissullamme, kun kävimme pyörällä kaupassa ja vettä alkoi tulla kaataamalla. Ostimme kaksi ylimääräistä pussia, joista toisesta hän teki sadetopin (pussin kantokahvat olkaimet ja pussin pohja vedettiin auki avainta hyödyntäen) oman toppins päälle ja toisesta pussista sadeshortsit (pussin pohjaosaan kaksi jalan mentävää aukkoa, ja kahvoista solmittiin "vyö" vyötärölle) omien shotsiensa päälle, eikä vaatteet kastuneet juuri ollenkaan, kun taas omani olivat kotiin päästessä litimärät. Ajoi aivan loistavasti asiansa ja näppärä ottaa mukaan seuraavallekin kerralle. Mahtuvat vaikka pyörän penkin alle.
0 0 0
Rantaelämän helppous
Pidätkö uimisesta kesäisellä uimarannalla ja haluat hoitaa vaatteiden vaihdon nopeasti ja vaivattomasti? Eikö pukukoppiin jonottaminen innosta? Hanki itsellesi pari kokoa liian suuri yö- tai t-paita ja vaihda märkä uima-asusi pois sen suojissa kätevästi.
0 1 0
Sukkikset
Sukkikset
Jos tuskailet mustien sukkahousumyttyjen kanssa, löydät helposti etsimäsi kun kietaiset ne rullalle, pujotat vessapaperin hylsyyn ja kirjoitat päälle esim. 60 den, ehjät.
0 6 0
Venyvät lahkeet
Saat esim. legginsit helposti jalkaan pujottamalla jalkaasi ensin muovipussiin.
2 1 0
Kaarituki kuntoon
Voit korjata rintaliivien kaaritukipulmat apico - sähköliittimillä. Keskeltä katkenneeseen laita molemmin puolin tunnelimainen liitin, ja päästä tiensä ulos löytäneeseen sellainen, jossa on toisella puolella tunneli ja toisella rengas. Sitten vain ompelemaan liittimien suojaamat kaaritukien päät kiinni kankaaseen! Ei pistele päät enää ihoon!
0 0 0
Paikka sadetakkiin
Sadetakin ja kurahaalarin voi paikata polkupyörän paikkauskumilla.
0 1 0
Suolaa kenkiin
Talvikenkiin voi kesäsäilytyksen ajaksi laittaa puuvillasukan, jonka sisällä on ruokalusikallinen suolaa. Karvavuorisetkin kengät raikastuvat pitkän säilytyksen aikana.
4 3 0
Kauluri t-paidasta
Vanhan lyhythihaisen t-paidan hihasta saa mainion kaulurin, kun leikkaat hihan irti. Kannattaa jättää olkapää-osuus ”liperiksi”, joka jätetään etupuolelle ja painetaan esim. neuleen alle. Pitää kaulurin hyvin paikallaan. Muista, että yhdestä paidasta syntyy kaksi kauluria!
1 0 0
Nahkea iho & rintsikat
Rintaliivien kääntäminen eteen irroitusta varten on tuskaista puuhaa, jos sattuu olemaan hiki. Pue jumppaan tai pihatöihin ensin liukaspintainen urheilutoppi ja sitten vasta rintsikat. Liivit liukuvat hyvin topin päällä, ja saat käännettyä hakaset eteen avaamista varten. Itsellä ei enää kädet taivu availemaan hakasia selän takana.
1 0 0
Säihkyvä tanssiasu
Leikkaa heijastavasta tarrakankaasta haluamiasi kuvioita ja liimaa ne vaatteeseesi. Esim. Pikkumusta saa aivan uuden ja säihkyvän lookin.
3 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös