K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47936 niksiä!
Lahkeiden lyhennys pompuloilla
Jos ostamiesi housujen lahkeet ovat liian pitkät, laita pompulat nilkkoihisi sukkien päälle. Kääräise sitten lahkeet sisäänpäin hiuslenksun ympärille.
1 1 0
Silmälasien luisuesto
Laita kinesioteippiä niihin kohtiin, joista silmälasit tuppaavat luisumaan. Luisuminen loppuu ja säästät rahaa, kun ei tarvitse ostaa optikolta luisunestotyynyjä.
2 0 0
Alas valuvat sukkahousut
Jos sukkahousut eivät mahda pysyä ylhäällä, laita sukkahousujen päälle voimistelu- tai pyöräilysortsit.
0 0 0
Lisää käyttöikää sukalle
Sukan käyttöiän jatkaminen
Jos merinovillaisen sukan kantapäähän tulee reikä, vedän sukan jalkaan reikäpuoli ylöspäin. Muutaman käyttökerran jälkeen sukka muotoutuu hyvin jalkaan ja käyttöikä tuplaantuu.
6 0 0
Reikäisistä tumpuista somehanskat
Puhelimen käyttö lämpimin käsin
Onko vanhoissa tumpuissasi reikä sormenpäässä? Älä suinkaan heitä niitä roskiin, sillä niiden avulla voit käyttää ulkona kännykkää ja kätesi pysyvät lämpiminä.
0 1 0
Puseron pukeminen pimeässä
Pusero menee helposti väärinpäin päälle hämärässä etenkin, jos pesumerkki on leikattu niskasta pois. Yleensä puseroissa on toinen ommeltu merkki sisäsaumassa vasemmalla puolen. Pidä siis mielessä, että merkki tulee vasemmalle, niin pusero menee oikeinpäin päälle.
0 0 0
Sadeviitta sateenvarjosta
Sadeviitta
Rikki menneestä isosta sateenvarjosta saa kivan sadeviitan irrottamalla kangasosan ja leikkaamalla siihen pään mentävän reiän.
0 3 0
Kätevä kenkälusikka
Kätevä kenkälusikka
Oletko matkalla, ja kenkälusikka jäi kotiin? Ei hätää! Käytä hotellihuoneen avainkorttia kenkälusikkana.
0 2 0
Aurinkolasit talvisäilöön
Säilö perheen aurinkolasit huuhdeltuun, kannelliseen viinirypälerasiaan. On ilmava ja tilava useammalle parille.
0 1 0
Niskalenkillä ulos mekosta
Niskalenkillä ulos mekosta
Tulitko yksin kotiin juhlista, etkä saa mekkoa pois päältäsi, kun et yllä vetämään auki vetoketjua selässäsi? Ei hätää, jos yllät vetoketjun yläreunaan. Ota pikkukerä lankaa käteesi ja pujota langanpää vetoketjun salpaan ja vedä lankaan lisää pituutta sen läpi. Nyt yllät laskemaan kerän kädessäsi sivukautta alas selän taa ja voit vetää langalla vetoketjun alas.
5 4 0
Pipon korvike
Pipon korvike
Syksyn viilenevät illat usein unohtuvat, kun lähtee ulos jo päiväsaikaan. Siksi korvia helposti paleltaa, kun ei älynnyt ottaa pipoa mukaan. Hyvä niksi pitkähiuksisille on laittaa hiukset ponnarilla kiinni leuan alle, jolloin tuuli ei tuiverra koleasti korviin, sillä pitkät hiukset lämmittävät. Enää ei säre korvia pyöräillessäkään!
8 4 0
Housun lahkeet pois pinnojen välistä
Nykyisin muotia ovat leveälahkeiset housut. Ne ovat kuitenkin pyöräillessä hankalat, kun lahkeet meinaavat jäädä pinnojen väliin. Pujota lahkeisiin puhelinjohtomallinen hiuslenkki ja hyvin pysyvät lahkeet kurissa.
2 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle