K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 57470 niksiä!
Hupparista kaulaliina
Pue huppari väärinpäin ulos mennessäsi niin et tarvitse kaulaliinaa erikseen; hupun voit levittää kaulalle.
0 0 0
Saapikkaiden varsituet
Lasten uimaleluista, lötköpötköistä, pätkit hyvät varsituet pitkävartisiin jalkineisiin. Muutama sanomalehtisivu ympärille pyöriteltynä imee kengistä kosteutta.
0 1 0
Ponnari talteen
Illalla saat ponnarin kätevästi talteen kietaisemalla sen seuraavan päivän paidan hihaan, ei tarvitse etsiä aamulla eikä mene vahingossa imuriin!
0 0 0
Sukkahousut ehjänä jalkaan
Sukkahousut ehjänä jalkaan
Silmäpako on kaikille tuttu, kun sukkahousuja vetää jalkoihin. Tähän auttaa jalkarasva. Rasvaa jalkaterät ja tarkista varpaankynnet. Tämän jälkeen sukkahousujen jalkaan laitto sujuu kuin rasvattu!
0 0 0
Liukkaat kengännauhat
Aukeavatko kenkäsi nauhat kävellessä? Liian liukkauden nauhoissa voi korjata suihkuttamalla kenkien Pirkka kosteussuojaa solmualueelle n 20 cm mitalle.
0 0 0
Sinkkusukilla plankkausta
Parittomat ja reikäiset puuvillasukat voi hyötykäyttää kenkien lankkauksessa; plankin levityksessä ja kiillottamisessa plankin kuivumisen jälkeen. Ne toimivat myös muistutuksena. Kun sukka on kulunut puhki, on aika lankata kengät.
1 2 0
Pidä hanskat kuivana ja tallessa
Pidä hanskat kuivana ja tallessa.
Jos sinulla on eteisessä vesikiertoinen patteri, saat parilla pyörän mustekala -kuminauhalla kätevän hanskojen kuivaus- ja säilytystelineen. Lisäämällä nauhoja, saa patterille kaikkien perheenjäsenten hanskat ja hatut kuivumaan kätevästi.
1 2 0
Kylmä koru
Leikkaa juuri kaulakorun korun kokoinen pala huopatarraa ja kiinnitä se korun takapuolelle. Näin koru ei tunnu kylmältä kaulalla ihoa vasten.
1 1 0
S-koukku apuna
Ota S-koukku mukaan takin taskuun, kun menet paikkaan, jonko vaatteiden säilytystiloista et ole varma. Tarvitset vain kahvan, johon koukun voi ripustaa. Näin takki pysyy puhtaana, eikä sitä tarvitse jättää lattialle.
0 2 0
Muodikas toppahame
Saat muodikkaan toppahameen talvisille työmatkoille, kun ostat kirpparilta vanhan pitkän toppatakin ja lyhennät siitä yläosan pois.
1 0 0
Huivit henkariin
Kolmiomallisessa henkarissa huivit säilyvät järjestyksessä, kun kiinnität ne roikkumaan pyykkipojilla. Mahtuu useampi huivi ja säästyy tilaa.
0 3 0
Fiinimpi kaulaliina
Kaulaliina on tyylikäs, kun sen laittaa kravattisolmulle.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös