K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48020 niksiä!
Pizzatäytteet ilman hävikkiä
Ostan pizzan täytteet kaupan salaattibaarista. Hävikkiä ei tule, eikä juurikaan pakkausjätettä. Löytyy katkarapuja, mozzarellaa, punasipulia, tonnikalaa ynnä muuta, ja kaikki saa kätevästi samaan pahviseen astiaan.
0 5 0
Vaihda kuorimasuuntaa
Perunankuorimaveitseni kului yhdeltä puolelta, kun kuorin perunat aina liikuttamalla veistä itseeni päin. Sitten huomasin tyttäreni kuorivan perunoita vuolemalla itsestä poispäin, ja yhtäkkiä minulla olikin monta hyvää, uudenveroista perunankuorimaveistä.
0 1 0
Paistinpannun pikakuumennus
Esikuumenna paistinpannu kuumalla hanavedellä, kun laitat levyn päälle. Pääset paistopuuhiin nopeammin.
1 0 0
Suojus maksamakkaralle
Maksamakkaraniksi
Maksamakkaran suojaaminen kuivahtamiselta on lähes mahdoton ja äärimmäisen ärsyttävä tehtävä. Työnnä pötkön pää pestyyn pilttipurkkiin, ja näin sinulla on loistava säilytysmetodi!
1 2 0
Chia-siemenpussi tyhjäksi
Chia-siemenpussi on vaikea saada tyhjäksi, koska pienet siemenet ovat sähköisiä ja tarttuvat pussin sisäpintoihin. Lisää pussiin hieman kauramaitoa, maitoa tai mehua nestettä, sulje pussi ja hölskytä. Kaada sisältö smoothieen tai tuorepuuroon, niin saat siemenet talteen!
1 0 0
Munan kuoriminen rutistamalla
Munan kuoriminen rutistamalla
Purista keitettyä kananmunaa kämmenessä tiukasti niin, että kuori rikkoontuu säröille. Kuoren alainen kalvo pitää kuoren kasassa, ja saat vedettyä kuoren jopa yhtenä kappaleena.
1 1 0
Verhonipsuja joulukuuseen
Joulukuusen koristelu
Joulukuusen koristeiden kiinnitys onnistuu helposti verhonipsuilla – myös lapsilta. Säästyt lenkkien solmimisen vaivalta.
0 1 0
Silakoiden helppo perkaus
Silakoista on helppo irrottaa selkäruoto, kun ne ovat hieman kohmeisia. Irrota ensin saksilla pää ja pyrstö, laita silakat hetkeksi pakkaseen ja poista selkäruoto vasta sitten.
1 0 0
Pähkinärouhetta helposti
Saat murskattua kokonaiset pähkinät ja mantelit helposti, kun päästät pussista ilmat pois pienestä reiästä ja hakkaat sitten pähkinät pussin läpi murskaksi lihanuijalla.
0 1 0
Terveellisempi herkkuhetki
Terveellisempi herkkuhetki
Leikkaa tuoreimmat päivänsä nähneistä ruisleivistä suikaileita ja pyörittele mieleisessäsi öljyssä ja mausteissa. Paista hetki uunissa ja tarjoile esim. dippikastikkeen kanssa. Saat terveellisiä ruissipsejä pahimaan suolaisen himoon ja vähennät leipähävikkiä.
0 0 0
Vauhtia sienten kuivaukseen
Levitä suppilovahverosaalis keittiön pöydälle kangaspyyhkeiden päälle ja kuivaa hiustenkuivaajalla enimmät kosteudet pois. Sen jälkeen sienet kuivuvat pyyhkeiden päällä nopeammin itsekseen.
0 0 0
Vuohenjuusto viipaleiksi siististi
Vuohenjuuston viipaloiminen on toisinaan hankalaa, kun juusto tarttuu kiinni veitseen. Kuumenna veistä hetki juoksevan veden alla, niin leikkaamiinen käy helposti.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle