K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Murskatut yrtit
Pakasta tilli ja persilja kokonaisena nippuna muovipussissa. Jäisenä ne on helppo murskata pussissaan, eikä tarvita sotkuista saksimista.
0 2 0
Persimon pakkaseen
Persimon
Persimon on kausiherkkuani, jota olen nyt alkanut myös pakastaa. Pakastetut tai viipaloidut palat lisään puuroon, mysliin, jogurtin sekaan. Maistuu myös hiukan kohmeisena jäätelön kanssa.
0 0 0
Kuori avocado helposti
Kuori avocado juustohöylällä - se käy helposti ja nopeasti.
0 0 0
Milloin tämä olikaan avattu…?
Välillä on vaikea muistaa, minä päivänä jugurtti, maito tai leikkelepaketti on avattu. Etenkin isommassa perheessä pakettien avaajia on paljon. Laita jääkaappiin permanenttussi (tarvittaessa vaikka narulla kiinni jääkaapin hyllyyn). Näin jokaisen on helppo ja nopea kirjoittaa avauspäivä pakkauksen kylkeen.
0 0 0
Avokadosta kaikki irti
Halkaise avokado, poista siemen. Kuori sen jälkeen molemmat puolikkaat kuorimaveitsellä. Sitten vaan paloittelet tai viipaloit käyttötarkoituksen mukaan. Ei tule kuoren mukana hävikkiä.
0 0 0
Siivilöinti uudelle tasolle
Jos et jaksa siivilöidä jauheita siivilän läpi, tärryytä lihashuoltovasaraa siivilän reunaa vasten. Homma hoituu hetkessä.
0 0 0
Porkkanapussipursotin
Porkkanapussipursotin
Tyhjästä Pirkka-naposteluporkkanapussista saat hyvän pursottimen. Pussi on juuri oikean muotoinen. Leikkaa kärki haluamasi kokoiseksi saksilla.
1 3 0
Pikakahvin tuunaus
Lisää pikakahvijauhepurkkiin vähän kanelia, kaardemummaa, vaniljasokeria ja kaakaojauhetta. Saat maukkaan maustekahvikaakaojuoman.
0 3 0
Mausteiset jääpalat
Mausteiset jääpalat
Täytä tyhjentynyt sulkijalla varustettu maustepussi vedellä ja pakasta. Saat mausteen makuisia jääpaloja juomiin, ruokiin ja leivontaan.
0 0 0
Jauhelihapihvit puhtain käsin
Tee jauhelihataikina ja lusikoi se muffinssivuokaan, niin saat nopeat pihvit ilman käsien likaamista.
0 2 0
Palovaroittimen turhan hälytyksen estäminen
Palovaroittimen turhan hälytyksen estäminen
Nykyiset palovaroittimet ovat niin herkkiä, että ne saattavat alkaa piipittää vaikkapa kesken pihvin paistamisen. Huputa varoitin paiston ajaksi kertakäyttöisellä suihkumyssyllä, niin saat olla rauhassa. Muista ehdottomasti poistaa huppu paiston jälkeen.
0 1 0
Päärynä siististi
Päärynä on mehukas hedelmä syödessä valuu mehut pitkin leukaa. Keksin leikata sen kuorineen paksuiksi viipaleiksi: helppo oli kuoria ja syödä viipaleina, eikä sotkenut syöjää.
2 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös