K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50801 niksiä!
Kakkukupu säilytyslaatikosta
Kannellisesta säilytyslaatikosta saa kätevästi kakkukuvun, kun laitat kakun kannen päälle ja laatinkon päälle. Laatikon koosta riippuen siinä kulkee isompikin kakku.
0 0 0
Nopea ja siisti vatkaus
Nopea ja siisti vatkaus
Pieni määrä kerma- tai muuta vaahtoa vatkautuu parhaiten ja siisteimmin litramitassa tai jogurttiämpärissä. Ahtaammassa tilassa vaahtoutuminen käy nopeasti, kannattaa kokeilla!
1 0 0
Mansikat pakkaseen helposti
Mansikat pakkaseen helposti
Mansikoiden pakastaminen käy näppärästi, kun viipaloit ne kananmunaleikkurilla. Parhaan tuloksen saat, kun viipaloit mansikan kärjestä kantaan päin.
3 1 0
Porkkanakorkki
Korkiksi porkkana korkkana
Haluatko säästää osan kuohujuomastasi seuraavaan kertaan, mutta pullo on vailla korkkia? Sulje pullo porkkanalla.
1 3 0
Lampun muotoinen jääpala
Energiasäästölampun pakkauksessa on lampun muotoinen muovikotelo, joka on helppo täyttää vedellä ja laittaa pakkaseen jäätymään. Näin syntyy hauskoja jääpaloja, esim. lasten synttäreille tai polttareihin. Säästä jääpalojen tekoa varten myös muut vastaavat pakkaukset.
1 0 0
Potut puhtaiksi
Uusiin perunoihin jumittuu kuori helposti kiinni, jos ne odottavat käyttöä monta tuntia noston jälkeen. Kuoren saa hyvin irti hankaamalla sitä karhealla kivellä. Sopiva kivi voi löytyä omalta kasvimaalta tai kaikkein todennäköisimmin saunan kiukaasta. Hankaa perunoita ensin kuiviltaan, sitten veden kanssa. Voit myös panna perunat ja kiven ämpäriin ja ravistella, jolloin kuoret irtoavat.
0 0 0
Sitruunasuoja
Käytitkö vain puolikkaan sitruunan? Laita puolikas kuminauhalla kiinni Pringles-purkin muovikanteen, niin se säilyy hyvänä jääkaapissa pidempään. Tee muovikanteen pienet viillot, jotta kuminauha pysyy paremmin paikoillaan.
0 2 0
Maukkaammat sipsit
Sipsipussi kannattaa kääntää ylösalaisin ja avata pohjasta, koska suurinnosa mausteista valuu pohjalle. Kääntämällä pussin ylösalaisin saat maukkaampia sipsejä.
0 1 0
Sinappihämäys
Kotitekoisesta sinapista saa ostosinapin väristä, kun käytät sokerina fariinisokeria. Kelpaa näin lapsillekin!
0 2 0
Kaksi versiota yhdellä vaivalla
Kaksi versiota yhdellä vaivalla
Tee vuokaan kaksi eri ainesosista valmistettua laatikkoruokaa kerralla, niin ei tarvitse syödä samaa makua koko viikkoa. Toimii myös, jos perheessä on nirsoilijoita.
0 3 0
Pitsa osiin siististi!
Pitsa osiin siististi!
Kuumaa pitsaa on hankala leikata veitsellä, helpompi tapa onkin leikata se osiin saksilla!
0 3 0
Roiskeetonta leivontaa
Roiskeetonta leivontaa
Taikinaa vatkatessa ei taikina pääse roiskumaan seinille, kun laitat vispilät ensin talouspaperin läpi ja sitten vasta kiinni sähkövatkaimeen. Talouspaperi toimii suojana taikinakulhon päällä eikä sinun tarvitse ostaa erillisiä kannellisia vatkauskulhoja.
2 12 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle