K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47287 niksiä!
Eväsleivän pakkaaminen
Eväsleivän pakkaaminen
Tuorekurkku ei vetistä eväsleipääni, kun suljen leivän ja tuorekurkun pussinsulkijoilla erilleen toisistaan.
0 7 0
Sinkun teepussipidike
Sinkun teepussipidike
Yhden kupin irtoteepussi levähtää helposti kuumaan veteen tai tahraa alustan. Iso pussinsulkija pitää pussin ja sen sisällön paikallaan
0 2 0
Ötökätön ööli terassilla
Ötökätön ööli terassilla
Minua ja varmaan muitakin suututtaa, kun istuu kesäterasilla viileä juoma edessä ja ötökät saapuvat tuoppiin kuokkimaan. Otappa talteen sipsipurkin muovikansi ja lyö tuopin päälle hörpyn jälkeen. Sopii kuin valettu useimpiin olut- tai siiderituoppeihin ja mahtuu vaikka farkkujen taskuun. Eipä juhli ötökät enää minun laskuuni.
0 0 0
Ruusukimpun kauneusunet
Ruusukimpun kauneusunet
Ruusut nuupahtavat helposti maljakossa lämpimänä päivänä, vaikka ruusut olisi vasta saatuja ja imupinta tuore. Pikainen virkistys auttaa. Kaupan ruukkusalaatissa oleva muovikääre on juuri oikean mallinen tukemaan ruusujen kukintoja. Leikkaa vain alaosa maljakolle sopivaksi ja pujota muovi alakautta tukemaan nuupahtaneita kukkia pystyasentoon. Tehosta hoitoa viemällä ruusut viileämpään tilaan tai jääkaappiin.
0 1 0
Sinappia vessapaperissa
Sinappia vessapaperissa
Onko sinappi lähes loppu, älä turhaan ravistele käsiäsi kipeiksi. Vessapaperirulla toiminee juuri sopivan kokoisena valutusalustana.
0 0 0
Hävikkismoothie on halpa ja herkullinen
Seisooko pöydälläsi usein vanhenevia hedelmiä: mustia banaaneja, pehmeneviä omppuja? Pilko hedelmät palasiksi ja pakasta sopivina annoksina - saat valmiita, vaihtelevia smoothiesekoituksia! Lisää vain jogurttia, kasvimaitoa, mehua tai mitä haluatkaan, pyöräytä blenderissä ja välipala on valmis.
0 0 0
Peppu kuivana piknikillä
Kesällä on ihanaa käydä piknikillä isolla porukalla. Tarpeeksi ison viltin löytäminen kaupoista osoittautui mahdottomaksi haasteeksi, joten ostin edullisen ja kesäisen värisen päiväpeiton ja nurjalle puolelle ompelin vahakankaan. Nyt pysyvät vaatteet kuivana kosteammallakin nurmella ja yhden viltin päälle mahtuu iso porukka nauttimaan eväistä ja kesästä.
0 0 0
Kestävä kurkku
Pilaantuuko ostamasi kurkku liian nopeasti jääkaapissa? Leikkaa kurkun muovikääreestä pieni pala pois myös toisesta päästä. Näin kurkku "hengittää" eikä pilaannu nopeasti.
0 0 0
Riisin keittäminen siivilässä
Riisin keittäminen
Palaako riisi keittäessä pohjaan? Keitä riisi (maustetussa) vedessä siivilässä. Ei muuten pala pohjaan, ja siirtyy kätevästi tarjoiluastiaan.
0 1 0
Tacoista juustokakkuun
Tyhjentyneistä tacokastikepurnukoista tarjoat ystäville muhkeat pikkujuustokakut. Purnukat kiertoon ;)
0 0 0
Aina hyvää kahvia
Tyhjennä kahvinkeittimen vesisäiliö ennen lomalle lähtöä kääntämällä koko keitin ylösalaisin. Nautit raikkaasta kahvista myös lomalta palattuasi.
0 0 0
Kananmunan rikkominen sotkutta
Kun rikot kananmunan juomalasin reunaa vasten, laita lautanen lasin alle. Helpompi siivota mahdollinen sotku.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle