K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51845 niksiä!
Anjovisfileerasian avaaminen
Roiskuuko anjovisrasiasta aina kastiketta sitä avatessa, vaikka kuinka yrittäisi varoa? Laita avaamaton rasia ensin sopivan kokoiseen korkeampaan pakasterasiaan, ja avaa vasta siinä. Saat kaiken liemenkin talteen. Jos et tarvitsekaan koko rasiallista, kippaa loput samaan pakasterasiaan ja pakasta.
0 0 0
Joulukorttikuusi
Joulukorttikuusi
Laita joulukortteja kiinni seinään tai oveen sinitarralla niin, että kortit muodostavat joulukuusen muotoisen asetelman. Saat lempijoulukorttisi esille, ja asetelman voi tehdä moneen eri paikkaan!
1 1 0
Terveellisempi keksipohja
Saat juustokakkuun terveellisemmän keksipohjan, kun käytät tavallisten keksien sijaan välipalakeksejä.
0 3 0
Jouluinen sinappi
Kotitekoinen sinappi kannattaa höystää kurkkuliemen sijaan etikkapunajuurten liemellä. Näin siihen tulee jouluinen, punertava sävy.
3 2 0
Niksivitsit
Leikkaa niksisivuja talteen juhlia ja tapahtumia varten. Niitä lukiessa saatte takuuvarmasti hyvät naurut.
2 0 0
Imelletty perunalaatikko
Paista imellettyperunalaatikko jouluaattona sähköuunissa. Saat hyvän jouluisen tuoksun ja onnistuneen laatikon. Leivinuunissa laatikko tahtoo kiehua yli tai palaa, koska lämpö epätasainen.
0 0 0
Kalan nahka irti
Saat raa´asta kalafileestä nahan irti laittamalla fileen nahkapuoli alaspäin kuumalle paistinpannulle (leivinpaperin päälle). Pidä siinä hetki ja revi nahka sitten irti.
0 0 0
Paakuton kastike
Tuliko kastikkeesta liian löysää? Pitääkö lisätä jauhoja? Kuumaan veteen sekoitettuna jauhot paakkuuntuvat helposti. Ota teesiivilä ja lisää jauhot lusikallinen kerrallaan siivilän läpi. Ei tule paakkuja!
0 1 0
Jääkaapin pikäikäinen raikastin
Jääkaapissa kannattaa pitää paria kokonaista sitruunaa. Ne raikastavat kaappia ja imevät itseensä pahat tuoksut.
0 0 0
Lahjapiilo muistiin
Löysitkö täydellisen lahjan kauan ennen itse juhlapäivää, ja nyt pelkäät unohtavasi piilon? Laita kalenteriin muistutus piilopaikasta juhlapäivän aatolle.
0 2 0
Piparkakun helppo koristelu
Piparkakun koristelu sokerikuorrutteella on joskus haasteellista. Laita pieni piparimuotti (esim. tähti) piparin päälle ja pursota kuvio sen mukaan.
0 3 0
Lasinalunen hukassa?
Lasinalunen hukassa
Hiuslenksun saa aseteltua tukevasti lasin alle, ja se kulkee aina mukana. Helppo keino välttää ikävät tahrat, ja varsinkin vieraiden luona rentoudut mukavammin vaikka viinilasin äärellä.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös