K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46868 niksiä!
Paras reuna munan rikkomiseen
Paras reuna munan rikkomiseen
Tämä pyöreäreunainen kulho on ehdoton munarikkuri.
0 1 0
Paras porkkana on syöty porkkana
Aloitan porkkanan syönti paksummasta päästä. Alku voi olla joskus vähän kitkerä, mutta maku paranee loppua kohden, ja muistaa aina tykkäävänsä porkkanoista.
1 0 0
Hauduta puuro termarissa
Tee kaurapuuro kattilan sijaan ruokatermariin. Pikahiutaleet tekeytyvät siinä hetkessä, normihiutaleista tulee ihanan hautunut puuro, kun annat olla puolisen tuntia. Sekoita kiehuvan veden kaatamisen jälkeen sekä ennen tarjoamista. Kiireinen ihminen voi näin ottaa helposti aamupalan mukaan. Isommat perheet voivat käyttää isompia termareita. Kätevä myös reissussa!
0 2 0
Kaurapuuroa ja sinihomejuustoa
Huvikseni tein kaurapuuroa, ja sitten kaapissa ei ollutkaan voita, oli vain sinihomejuustoa. Kokeilumielessä laitoin sinihomejuustoa kaurapuuroon ja yllätys oli positiivinen, se oli hyvää. Kuka olisi uskonut.
1 0 0
Nopeat lihapullat
Ota kaupassa myytävä tiiviissä pussissa oleva jauheliha leikkuupöydälle. Leikkaa siitä ristikko, niin saat noppakuutioita. Paista nopat sipulihakkeen kanssa, mausta mielesi mukaan.
0 1 0
Syö siististi
Juustonaksuja syödessä kädet sotkeutuvat pahemman kerran, lisäksi ne alkavat ikävästi haisemaan. Käytä haarukkaa tai muuta terävää apuna herkutellessa, niin sinun ei tarvitse pestä käsiäsi.
0 0 0
Levitettä kotikonstein
Unohtuiko tuorejuusto kauppaan ja vieraaita tulossa? Saat hyvää levitettä leivälle tavallisesta rahkasta. Lisää maustamattomaan rahkaan tilliä tai persiljaa tahi ruohosipulisilppua sekä aromisuolaa, ja anna tekeytyä vähän aikaa. Herkullista tuoreen leivän tai keksien päällä.
0 1 0
Kahden pizzan paisto yhdellä pellillä
Kahden pizzan paisto yhdellä pellillä
Kahden pakastepizzan paisto yhdellä pellillä onnistuu samaan aikaan, kun taitat toisen pizzan jäisenä kahteen osaan. Muovin sisällä taittaminen onnistuu ilman sotkua.
0 1 0
Maanparannusta
Älä heitä täysiä suodatinpusseja kahvin valmistumisen jälkeen roskiin tai biojätteeseen. Varaa reilu astia tiskikaappiin ja tyhjennä porot siihen. Kun astia alkaa täyttyä, vie nurmikolle tai kukkapenkiin.
0 0 0
Paistettu kala nopeasti kylmäksi
Paistettu kala nopeasti kylmäksi
Jäisillä kylmäpatruunoilla saat paistetun kalan kylmäksi nopeasti vaikka salaattia varten tai jääkaappiin laittoa varten.
0 0 0
Homeen ja hajunsyöjä
Jos jääkaappiin tulee hometta ja pilaantununeen elintarvikkeen hajua, toimi seuraavasti. Pyyhi home pois ja laita tulitikkurasiaan ruokasoodaa. Tulitikkurasia jääkaappiin ja tämän jälkeen home ja hajut ovat historiaa. Uutta hometta ei rasian jälkeen synny. Ruokasooda poistaa hajut tehokkaasti.
0 1 0
Pizzalaatikko
Pizzalaatikko
Kun paistat pakastepizzan, niin leikkaa laatikko auki ja paistamisen jälkeen laita pizza takaisin. Saat hyvän alustan pizzan leikkaamiseen ja tarjoiluun, eikä tule ylimääräistä tiskiä.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle