K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Muropaketin pienennys
Muropaketin pienennys
Muropaketit eivät meinaa millään mahtua kaapin hyllylle. Leikkaa pakkauksen yläosa pois ja teippaa halutessasi pois leikattu nimi takaisin pakettiin. Sisäpussi vielä pussinsulkijalla kiinni, ettei tule vahinkoa.
0 0 0
Kupliva saunajuoma
Hyvä kupliva saunajuoma: Laita isoon lasiin pari jääpalaa, kylmää vettä ja yksi C-vitamiiniporetabletti.
0 0 0
Kuohuuko kattila hellalle?
Vesi ryöpsähtää helposti hellalle, kun keittää kuorittuja perunoita kansi kiinni. Vesi ei kuohu yli, kun lisäät joukkoon lorauksen ruokaöljyä.
0 0 0
Pakasterasioiden merkitseminen
Kirjoita pakasterasioiden kanteen pakastettavan tuotteen tiedot liitutaulutussilla. Et tarvitse teippiä tai tarralappuja, ja tussi lähtee kannesta vedellä pesemällä.
0 4 0
Pääsiäismunien pikakoristelu
Pääsiäismunat kirjaviksi
Kietaise munat ohkaisiin, veteen kastettuihin servetteihin. Paperi kuivuu kananmunan ympärille. Servettiin voi jemmata myös Mignon-munat.
0 0 0
Voitele vuoalla
Saat voideltua ruoka-astiat ja kakkuvuoat näppärästi muffissivuoalla.
0 2 0
Palasokerista helposti hienoa
Palasokerista hienoa helposti!
Laita sokeripala valkosipulipuristimeen ja purista.
1 2 0
Ruskeat munankuoret
Keitä kananmunat sipulikuorien kanssa. Kuoriminen on paljon helpompaa, kun ruskea väri erottuu helposti. Näin kuoren palasia ei joudu esimerkiksi munavoihin.
0 0 0
Pöpösuoja kannuun
Pöpösuoja keittimille.
Jos käyt kahvilassa, tee servetistä suoja vesi- tai kahvikannun kahvan ympärille, ennen kuin tartut siihen. Käytön jälkeen paperi suoraan roskikseen.
0 5 0
Kypsä kakku
Eikö keittiökaapistasi löydy hammas- tai grillitikkuja, joilla voisit testata leivonnaisen kypsyyden? Keittämätön spagetti sopii tarkoitukseen mainiosti.
0 2 0
Ei maustemuruakaan hukkaan
Maustepurkkien täyttäminen kaupan pussista vaatii tarkkuutta, ja maustetta kaatuu helposti ohi. Täytä suolaisten ruokien maustepurkit esimerkiksi jauhelihataikinakulhon tai kastike- tai soppakattilan päällä, niin ohi meneväkin mauste tulee hyödynnettyä. Leivonta- ja jälkiruokamaustepurkit voit täyttää sopivien piirakka- tai täyteseos- tai jälkiruokaseoskulhjen päällä.
1 0 0
Voin sulatus siististi
Jos voita yrittää sulattaa mikrossa, se räiskyy helposti ympäriinsä. Laita voi mikronkestävään rasiaan ja kansi visusti kiinni. Ei tule sotkua.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle