K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55157 niksiä!
Kasvata itse oma ruokasi
Kasvata itse oma ruokasi
Kuusenkerkissä on paljon vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Älä siis luovu joulukuusesta liian aikaisin.
0 0 0
Juustonaksut siistimmin
Kun syöt juustonaksuja tai -palloja, käytä apunasi haarukkaa. Tökkäät haarukan vain raksuun ja nauti ilman, että kätesi menevät inhottavaan möhnään.
0 0 0
Tuubista kaikki irti
Majoneesi- ja muiden tuubien jämiä on vaikea puristaa ulos. Aloita pusertaminen tuupin pohjasta ja taita pohjaa sitten teelusikan varren ympärille. Kierrä llusikasta, niin tuubi tyhjenee paremmin.
0 0 0
Korona-ajan maskiniksi
Sipulia kuoriessa tuppaa itkettämään. Laita maski naamalle, niin eipä vuoda enää silmät.
1 1 0
Herkut piiloon
Jos et halua lapsesi löytävän omia herkkujasi, piilota ne tyhjään kahvipurkkiin. Lapset eivät arvaa, että siellä onkin jotain muuta.
0 2 0
Ruukkuyrtit
Ruukkuyrtit
Ruukkuyrtit saa helposti pestyä ilman siivilään ja karkaavia yrttipalasia, kun nappaat käteen koko ruukun ja peset yrtit. Laita sen jälkeen ruukku maaten leikkuulaudalle ja pilko korkeimmat latvat ruokaa varten.
0 0 0
Paistinpannusta puhdas
Jäikö ruokaa kiinni paistinpannuun? Saat karstan irti kuumentamalla pannussa vettä. Pikkuhiljaa kuumennettaessa pannuun tarttunut ruoka irtoaa, ja voit harjata sen puhtaaksi.
0 0 0
Munamaito vuokaan
Kun teet makaronilaatikkoa, älä suotta sekoita muna-maitoa erillisessä astiassa. Sekoita sen sijaan munamaito uunivuoassa, johon kaadat myöhemmin makaroni-jauhelihaseoksen. Taas säästyy yksi kippo tiskaukselta.
0 0 0
Kesän makua munakkaaseen
Tuunaa kesämunakas talven keskellä!
Talvella voit tehdä tuunatun munakkaan maustamalla sen grillausmausteella, jota yleensä käytetään vain kesäisin. Ja onkos tullut kesä, nyt talven keskelle...
0 0 0
Lempileipä jemmassa
Onko leipälaatikkossa yksi pala lempileipääsi, mutta tiedät, että joku toinen syö sen ennen sinua? Repäise leivän palasta suun mallinen pala nurkasta, niin leipää säilyy vaikka kuinka kauan, ja voit itse syödä sen sitten kun haluat.
2 0 0
Valmiit irtoteepussit
Valmiit irtoteepussit
Onko kaapissasi irtoteetä, joka jää käyttämättä? Pussita irtoteet valmiiksi yhden kupin annoksina teesuodatinpusseihin ja sulje nitojalla. Pakkaa annospussit tiiviiseen pussiin tai rasiaan aromien säilymisen vuoksi. Kätevä napata käyttöön. Vihdoin tulee nautittua kaikki irtoteet kaapista!
0 0 0
Lääke suklaanhimoon
Iskikö makeannälkä, ja pitäisi saada nopeasti jotain? Sekoita sopivasti kaakaojauhetta maustamattomaan jogurttiin, ja saat hetkessä edullisen ja terveellisen "suklaamoussen".
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös