K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47935 niksiä!
Talja sileäksi
Jos kotoasi löytyy takkuinen talja, kampaa se tiheällä kammalla. Talja on pian kuin uusi.
0 0 0
Kukat ojennukseen
Kukat ojennukseen!
Saat aseteltua kukat kauniisti, kun käytät asetelman pohjana sammalta tai jäkälää.
0 2 0
Porausjätteen keräilyarkki
Taita A4-kokoinen paperiarkki pitkältä sivulta noin 5 senttiä ja teippaa molemmilta sivuilta. Kiinnitä arkki seinään teipillä koko vapaalta sivulta porattavan kohdan alle, niin että kaukalo jää alareunaan. Porausjäte jää kaukaloon.
0 0 0
Katkesiko pyykinkuivaustelineen pinna?
Pyykinkuivaustelineen muokkaus
Jos pyykinkuivaustelineestäsi irtoaa metallinen pinna, korvaa se narulla. Naruja on helppo liikuttaa, ottaa pois ja lisätä sen mukaan, millaista pyykkiä kulloinkin kuivaat. Vanhat irronneet metallipinnat voit käyttää vaikka kukkakeppeinä.
0 1 0
Kuukuppi viemärin hajulukon tulpaksi
Viemärin hajulukon siivousreiän kierretulppa oli ruostunut puhki, ja putkiliikkeestä hankkimani kumitulppa päätyi kerta toisensa jälkeen kissojen leikkeihin, eikä pysynyt tiiviisti paikoillaan. Keksin, että vanha kuukuppi sopi paikalle täydellisesti.
3 2 0
Hyllypaperin korvike
Moni hyllypaperin ystävä on saanut huomata, että valikoimat ovat supistuneet aiemmista vuosista. Korvaa hyllypaperi tapetin jämäpaloilla tai osta mieluisa rulla poistolaarista. Vahvuudenkin voi valita paperisesta vahvempaan kuitutapettiin. Oivallinen esimerkiksi emännänkaapin tuunaukseen.
0 0 0
Edullista ergonomiaa
Edullista ergonomiaa
Et tarvitse kallista säädettävää työpöytää, jos kodistasi löytyy silityslauta. Mukana myös johto- ja kuuloketeline sekä lähes portaaton säätö. Helppo siirtää ja mahtuu pieneen tilaan silloin, kun sitä ei tarvita.
1 3 0
Repsottavan saranan korjaus
Jos kaapin oven sarana repsottaa, eikä ruuvi enää kiristä sitä, paukuta reikä täyteen tulitikkuja. Ruuvi kiristää saranan jälleen hienosti.
0 1 0
Suihkuverhon kiinnikkeet
Suihkuverhon pidikkeet
Kadotin suihkuverhon kiinnikkeet muutossa, joten otin avuksi isot korvarenkaat. Samalla vähän bling-blingiä sisustukseen!
0 2 0
Roikka- ja köysivyyhdit hallintaan
Harva ei-merimies onnistuu vyyhteämään ja purkamaan pidempää roikkaa sotkematta sitä tuhannen solmuun. Ratkaisu on muoviämpärissä. Aloita virtalähteestä eli pistorasialta. Laita johto ämpärin pohjalle noin metri urospäästä niin, että töpseli jää roikkumaan ämpärin ulkopuolelle. Lapa johto ämpäriin. Liitä lopuksi töpseli naaraspäähän, niin johto ei sotkeennu kuljetuksessa.
0 0 0
Maalinpoisto käsistä
Öljypohjaisen maalin saa käsistä ja pensselistä parhaiten pois ruokaöljyllä. Ei pahalta haisevia ja hengitykseen käyviä liuottimia tarvitse.
2 15 0
Ruukkukatetta pähkinänkuorista
Pistaasipähkinöiden kuorista saa kätevästi hyvää katetta kukkapurkkeihin.
3 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle