K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Tuorekelmua muuttokaappien ympärille
Tuorekelmua muuttokaappien ympärille
Muuttolaatikoissa ovet pyrkivät avautumaan tai hyllyt liukuvat ulos. Teipeistä jää jälkiä ja naruja on hankala solmia. Käytä suojaamiseen Pirkka-tuorekelmua. Kelmu on erittäin halpa suoja. Sitä voi kiertää koko lipaston ympärille ja samalla se suojaa pölyltä ja pieniltä naarmuilta. Parasta on helppo irroitus muuton jälkeen. Ei jää yhtään liimajälkeä. Muuttoyritykset kiittävät hyvää valmistelua.
0 0 0
Lukulampun häikäisysuoja
Keittiömyssy sopii oivallisesti liian kirkkaan led-lukuvalon häikäisysuojaksi.
1 1 0
Ei ole enää ruuvit löysällä
Ovenkahvoissa ja muuallakin ruuvit löystyvät ärsyttävästi, mutta siitä voi tehdä lopun ekologisin kotikonstein ilman kalliita liimoja ja muita teknokemian tuotteita: Irrota ruuvi. Sulata pieni määrä sokeria. Dippaa ruuvi sulassa sokerissa. Kierrä paikalleen. Kun sokeri jäähtyy, ruuvi pysyy visusti kiinni.
0 1 0
Nauhanreikä piparkakkuihin
Tee piparkakkuihin omenaporalla reikä ennen paistamista, johon voit sitten kypsänä pudottaa kauniin nauhan ja kiinnittää nauhaan vaikka mietelauseen.
2 4 0
LED-lamppujen takuuaika muistiin
LED-lamppujen takuuaika näppärästi muistiin
Moniin LED-lamppuihin saa pitkähkön takuuajan. Ostoajankohta ja takuuaika kannattaa kirjoittaa lampun kantaan permanent-tussilla. Näin tiedot ovat heti käsillä, jos lamppu menee rikki. Kuitti kannattaa säilöä vielä taattuun paikkaan eli kuittikansioon.
0 2 0
Suojatuppi pullonkorkista
Vanha rakas tuoli
Jos vanhasta tuolistasi kuluu puhki tai häviää jalan suojatuppi, korvaa se sopivanvärisellä muovisella pullonkorkilla. Kiinnitä se pikaliimalla. Tuolisi on taas käyttökelpoinen, eikä naarmuta lattiaa!
0 3 0
Korutelineestä avainpuu
Koruteline on oiva avainpuu
Koruteline toimii erittäin hyvin avainten säilytyspaikkana.
0 6 0
Kynttilä hiekkaan
Jos ei sopivaa kynttilänjalkaa ole, laita pieneen maljakkoon tai purkkiin hiekkaa tai koristekiviä, ja aseta kynttilä siihen, pysyy pystyssä.
0 2 0
Naulakko nuppipalapelistä
Kun lasten nuppipalapelit eivät enää lapsia viihdytä, voit tehdä nuppipaloista naulakoita koruille, pyyhkeille ja muille riippuville esineille.
0 2 0
Paperi irti puusta
Onko kotisi puupintaan tarttunut paperia? Saat sen helposti irti, kun kostutat paperin vauvanhoitoöljyllä. Anna vaikuttaa noin 5-10 minuuttia ja irroita.
1 2 0
Vetolaatikot liukuviksi
Eivätkö vetolaatikkosi aukea enää kunnolla? Hio puisia uria ensin hienolla hiomapaperilla. Sen jälkeen vain "rasvaat" kiskot tai urat palasaippualla tai kynttilällä.
1 2 0
Mattoa keikkuvan pöydän alle
Jos ruokapöytäsi keikkuu ikävästi, leikkaa korkkimatosta sopivan kokoinen pala. Sitten vain kiinnität sen puuliimalla pidentämään pöydänjalkaa.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle