K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46664 niksiä!
Kumikäsineet muuttoavuksi
Kun muutat tai kannat muutoin suuria huonekaluja, laita käteesi kumihanskat. Kitka antaa hyvän pidon vaikeasti kiinnipidettävään esineeseen. Otteesi tarraa hämähäkkimiehen lailla vaikka kaapin pystysuoraan pintaan.
0 4 0
Kelmulla suojaan roiskeilta
Seinää maalatessa pintaputket ja patterit saa suojattua kätevästi elmukelmulla. Kelmuttaminen on nopeampaa kuin teippaaminen ja kelmu pysyy tiiviisti paikallaan.
0 2 0
Tavarat oikeaan kerrokseen
Monikerroksisessa asunnossa tavarat ovat usein väärässä kerroksessa ja portaikkoon kasaantuu tavaraa. Aseta yksi kori portaiden yläpäähän alasmeneviä tavaroita varten. Yksi kori portaiden alapäähän ylösmeneville. Korista on helppo napata vaikka edes yksi tavara mukaan mennessä. Koreja löytyy nykyään monen näköisiä - ne ovat siis myös kaunis sisustuselementti.
0 3 0
Peilinsirpaleet uusiokäyttöön
Peilinsirpaleet uusiokäyttöön
Kissa kaatoi ison peilin säpäleiksi. Katsoin aikani sirpalekasaa ja kirosin, kunnes siivotessa tajusin, mitä teen niistä! 😂 Ei ärsytä enää ihan yhtä paljoa. Vanerille liimattu palat, valkoinen saumalaasti kauttaalleen alla.
15 25 0
Oma saunapyyhe
Viisihenkisellä perheellämme on kaikilla uudet ja kauniit, mutta samanväriset saunapyyhkeet. Laitoin jokaisen pyyhkeeseen käyttäjän lempivärisen kantti- tai silkkinauhanpalan ompelemalla ne ripustinlenkin viereen. Nyt me kaikki löydämme omamme helposti.
0 2 0
Hiljennä nariseva sarana
Narisevan saranan saat hiljaiseksi, kun sujautat saranan ja seinän väliin leivinpaperisuikaleen.
1 1 0
Kappaverholle uusi elämä
Suora kappaverho toimii myös pöytäliinana.
0 1 0
Suojalaatikko 2.0
Suojalaatikko 2.0
Työnnä puutikku tapetointilaattikkoon, niin tapettirulla pysyy suojalaatikossa.
0 1 0
Sälekaihtimille lisää ikää
Sälekaihtimien vetonarut kestävät paljon pidempään, kun käännät säleet vaaka-asentoon, ennen kuin nostat tai lasket kaihtimia. Nostonarut eivät silloin hankaa säleissä olevien reikien reunoihin ja kestävät paljon pidempään.
0 1 0
Ruuvit ja mutterit talteen
Jos joudut välillä kokoamaan kasattavan sesonkikäyttöisen huonekalun (esimerkiksi pinnasänky tai hoitopöytä) varastoon ja sinulla on koruostoksista jäänyt säilöön organzapussukoita, pistä huonekaluun kuuluvat pultit, ruuvit ja mutterit niihin sopivan työkalun kanssa pussiin, ja solmi tai teippaa pussi kiinni johonkin huonekalun osaan. Siitä ne löytyvät heti, kun huonekalu tarvitsee koota seuraavan kerran.
0 2 0
Tuorekelmua muuttokaappien ympärille
Tuorekelmua muuttokaappien ympärille
Muuttolaatikoissa ovet pyrkivät avautumaan tai hyllyt liukuvat ulos. Teipeistä jää jälkiä ja naruja on hankala solmia. Käytä suojaamiseen Pirkka-tuorekelmua. Kelmu on erittäin halpa suoja. Sitä voi kiertää koko lipaston ympärille ja samalla se suojaa pölyltä ja pieniltä naarmuilta. Parasta on helppo irroitus muuton jälkeen. Ei jää yhtään liimajälkeä. Muuttoyritykset kiittävät hyvää valmistelua.
1 3 0
Pidä pöytäliina puhtaana
Leikkaa vanhasta kerniliinasta sanomalehden kokoinen pala, ja lue sanomalehti sen päällä. Sitten vain lukemisen jälkeen viikkaat sen seuraavaan kertaan.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle