K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49498 niksiä!
Sähkökeskustaulu
Sähkökeskustaulu
Sähkökeskuksien tylsät ovet saattavat olla asunnossa hyvinkin näkyvällä paikalla. Leikkaa oven kokoinen pala lahjapaperia ja napsauta se pienillä magneeteilla metalliseen sähkökeskuksen oveen kiinni. Voit vaihdella kuosia sesonkien mukaan.
4 12 0
Kaffet komeroon
Tuliko ostettua vääränlaista kahvia? Annostele vaikkapa pakasterasia puolilleen ja laita vaatekaapin pohjalle. Isoon komeroon menee useampikin. Ihana tuoksu kestää kuukausia!
1 2 0
Tuoksua lyhtyyn
Minulla on tuoksulyhty johon olen ostanut tuoksuvahoja. Ne ovat ihania mutta aika kalliita. Teen nykyisin tuoksuvahan itse laittamalla kynttilänpätkän tuoksulyhtyyn ja kun se on sulanut lisään haluamaani eteeristä öljyä. Samaa steariinia voi käyttää pitkään ja vain lisäillä öljyä tarvittaessa. Tulee huomattavasti halvemmaksi.
1 0 0
Magneettikaulakorun uusi elämä
Joulukortit jääkaapinoveen
Saat mukavan sirot ja vahvat magneetit rikkoutuneesta magneettikaulakorusta. Kuvia on helppo siirrellä jääkaapin pintaa pitkin eri puolille.
1 1 0
Persoonallinen kukkatuki
Kaunis kukkatuki
Saat kukille kimaltelevat ja kierteiset tukikepit vanhoista tai tarpeettomista vatkaimen taikinakoukuista. Voit myös kiertää koukun kiinni pitkävartisen kukan varteen.
1 2 0
Mittanauha hukassa?
Jos mittanauha on kadoksissa tai olet kaukana työkalupakista, käytä mittana 1,5 metrin tai 3 metrin jatkojohtoa.
1 1 0
Hyasintti limulasiin
Cokislasi ja halpishyasintti
Lojuuko kaappisi perällä vanhoja cokis-laseja? Parin euron hyasintista tulee tyylikäs, kun nostat sen pois muoviruukusta, huuhdot varovasti pois mullan (älä katkaise juuria!), lisäät pohjalle hieman vettä ja asetat sipulin lasiin. Laita halutessasi lasin pohjalle soraa tai pieniä kiviä painoksi, ettei lasi kaadu.
0 7 0
Valotaulu Pirkka-kassista
Tee kaunis valotaulu Pirkka Vallila Bulevardi -kestokassista. Laita kehyksiin ja teippaa kassin takapuolelle pattereilla toimiva led valoketju.
0 3 0
Tuunaa kännyköille lepopaikka
Tuunaa kännyköille lepopaikka
Sisustukseen sopiva kännykkälaatikko (mobillåda) on hittilahja Ruotsissa. Ideana on, että kännykkä jätetään lepäämään hetkeksi ja säästynyt aika käytetään vaikkapa ajanviettoon yhdessä. Usein kyljessä on joku kiva, teemaan sopiva teksti. Miksi et tuunaisi tällaista lepolaatikkoa itse? Monet viinipullot myydään upeassa puulaatikossa: anna viini lahjaksi ja tuunaa laatikosta kännyköiden leposija!
1 0 0
Turvallisempi porrasjakkara
Porrasjakkara
Päällystä puinen porrasjakkara kumipohjaisella käytävämatolla, jota myydään metritavarana. Kiinnitä huonekalunauloilla.
0 2 0
Kissanhiekkaa kynttilän alle
Valkoinen Pirkka kissanhiekka sopii hyin alushiekaksi kynttilähurrikaaniin (lasinen kynttilälyhty).
2 2 0
CD-hyllystä yöpöytä
CD-hyllystä yöpöytä
Vanhasta CD-hyllystä saa näppärän yöpöydän sänkyn viereen. Se mahtuu pieneen tilaan, ja lokeroihin voi sijoittaa tärkeitä pikkutavaroita kuten puhelimen ja silmälasit,
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle