K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18270 niksiä!
Maljakon suuta suikemmalle
Liian laveassa maljakossa kukat eivät asetu kauniisti. Mikäli et omista kukkasientä, kieputa kukkien muovisista kääreistä rengas ja aseta se maljakon sisälle suuosaa suikentamaan. Näin kukat seisovat terhakkaana hieman liian suuressakin maljakossa.
0 0 0
Ruokalista aina esillä
Ruokalista esillä
Seuraavan viikon ostoslistaa tehdessä aletaan miettimään mitä syötäisiin, ja sitten et muista mitä ruokalajeja on edes olemassa... Muistat vain makaronilaatikko ja uunimakkaran. Ratkaisu; jokainen perheestä kertoo mistä ruoista tykkää ja kirjoitatte kaikki magneeteiksi jääkaapin oveen. Uusia reseptejä testatessa nykyään puhutaankin vain että onko ruoka tarpeeksi hyvää magneetiksi.
3 3 0
Kumivasaran jäljet
Tekeekö kumivasara ikäviä mustia jälkiä joka paikkaan joita on vaikea puhdistaa? Suojaa vasara sukkahousuilla niin vasaroinnin kohteet pysyvät puhtaina!
0 0 0
Porauspöly pussiin
Kahvinsuodatinpussi porausjätteen kerääjänä
Poratessa betoniseinää tulee paljon pölyä ja jätettä, joka leviää laajalle alueelle. Kiinnitä maalarinteipillä suodatinpussi tai tyhjä kirjekuori porausreiän alle.
0 1 0
Raastin hyötykäyttöön
Vanhasta raastimesta saat hyvän telineen korvakoruille.
2 0 0
Verhot nätisti nippuun
Mekkovyöt sopivat hyvin verhotampeiksi.
0 1 0
Kertakäyttöinen maalikaukalo
Maalikaukalo
Saat hyvän kertakäyttöisen maalikaukalon maalitelalle lihan pakkausastiasta.
2 10 0
Cd-tornin uusi elämä
Cd-tornit alkavat olla mennyttä maailmaa. Sahaa torni keskeltä kahteen osaan. Saat kaksikin wc- paperitornia, toinen vaikka mökkihuussiin. Vessapaperirullat pysyvät siististi omilla hyllyillään. Yläosaan voi porata sivuille reiät ja siihen pujottaa pyöreän tangonpätkän pyörivälle, käytössä olevalle rullalle.
0 3 0
Kylpyhuoneeseen kaunista
Kylpyhuoneeseen kaunista
Laita kivan värinen suuvesi kaapin perille unohtuneeseen karahviin. Ja kylpyhuoneeseen silmäniloksi ja käyttöön. Blingiä arkeenkin.
1 2 0
Naulan jäljen paikkaus
Naulan ottaminen pois seinästä jättää seinään pienen reiän. Jos seinä on valkoinen, sipaise reikään valkoista hammastahnaa ja reikä on poissa.
2 3 0
Kahvipaketti kukka-aluseksi
Saat tyhjästä kahvipaketista kauniin hopeisen alusen pienelle kukkaruukulle, kun käännät sen nurinpäin ja käärit reunoja alaspäin.
0 1 0
Jäljetön naulanpoisto
Teippaa tai muutoin kiinnitä pesusieni vasaraan, ja poista naulat tekemättä jälkiä seiniin.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös