K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45989 niksiä!
Eteinen järjestykseen kestokasseilla
Lapsiperheen eteinen kuntoon
Kauppojen kestokasseilla saa eteisen järjestykseen edullisesti. Tarvitset vain silmää miellyttäviä kasseja ja naulakon tai vaikka irtokoukkuja seinälle. Meillä on esimerkiksi Muumi-kassi kuopuksen vaatteille ja muille tarvikkeille - pyöräilykypäräkin mahtuu hyvin - ja keskimmäinen tykkää mansikoista, joten hänen kassinsa on mansikkakuvioinen. Reissuun lähtiessä vain kassi mukaan! Toimii hyvin myös kenkien säilytykseen.
0 0 0
Verhotangon rengas
Verhotangon rengasta ja nipsua voi tarvittaessa käyttää vaikka pyyhekoukkuna.
0 0 0
Suksivalaisin
Valaisin
Rukalta bongattua: ämpäri ja vanhoja suksia. Näistä kiva valaisin.
0 0 0
Kevyt kalusteidensiirto
Kun haluat siirtää painavia huonekaluja, kyykisty, ja ujuta kolmen millin perunasuikaleet huonekalun jalkojen alle. Näin huonekalu liukuu yhdellä sormella uuteen paikkaan.
1 1 0
Sähköhammasharjateline
Sähköhammasharjateline
Sähköhammasharjat kaatuilevat vessan kaapissa, niistä valuu hyllylle hammastahnajäämiä, eivätkä lapset yllä itse ottamaan harjaa. Leikkaa Mehukatti-pullon pohja pois pullon kahvan alapuolelta. Kiinnitä pullo ylösalaisin telineeksi esimerkiksi narulla vessan vesijohtoputkiin ja aseta sähköhammasharja pystyyn pullon suuaukkoon. Hammasharja seisoo siinä napakasti, koska suuaukko on tasan sähköhammasharjan kokoinen. Niinpä pulloon ei tarvitse korkkiakaan, ja harja kuivuu ilman, että siitä valuva vesi jäisi seisomaan minnekään.
0 0 0
Kausivaihto lautasliinoissa
Kausivaihto lautasliinoissa
Enää muutama lautasliina jäljellä edellistä sävyä. Sekoita nämä muutamat uuden pakkauksen joukkoon.
2 4 0
Liukuuko huonekalut lattialla?
Liukuuko huonekalut lattialla?
Liukuuko esimerkiksi pöytä lattialla? Halpa ja helppo ratkaisu ovat ilmapallot! Osta huonekalun värisiä tai mahdollisimman samanvärisiä ilmapalloja, leikkaa saksilla niin sanottu putkiosa pois, jotta ilmapallosta saadaan lyhyempi ja pujota "sukka" huonekalun jalkaan. Valmis! Toimii erityisesti kevyissä huonekaluissa.
0 0 0
Minitaulu
Minitaulu
Jos haluat piristää kotisi seiniä ja sinulla on ylimääräisiä nauloja tauluille, mutta et halua ostaa painavia tauluja, voit tehdä "taulun" itse. Kiinnitä esimerkiksi vanhaan postikorttiin tai julisteeseen taakse narunpätkä vaikka teipin avulla. Näin seiniin ei jää sinitarran jälkiä, ja muuttaessasi pois "taulut" eivät vie paljon tilaa, ja ne on helppo siirtää uuteen kotiin.
0 0 0
Koloja seinässä?
Koloja seinässä?
Kaipaatko uutta ilmettä kolhuiselle seinälle, mutta kittaus ja maalaus ei kiinnosta. Jos kolhut eivät piiloudu taulun avulla, kuivata syksyn värikkäitä lehtiä ilmavasti ritilän tai vaikkapa kumotun tarjottimen alla, jolloin ne eivät käpristy, mutta aaltoilevat kauniisti. Peitä kolot kiinnittämällä kuivat lehdet niiden päälle esimerkiksi sinitarralla.
0 0 0
Siveltimen suoja ylöspäin maalaamiseen
Siveltimen suoja ylöspäin maalaamiseen
Leikkaa muovisesta siveltimen muotoon sopivasta pullosta noin 8 cm päästä kaulaosasta pullo poikki. Kuvan 50-70 cm siveltimen varsi menee hyvin suuosasta läpi. Teippaa pullon suu siveltimen teipillä tiiviiksi. Maalattava aine ei valu maalauskäteen ja työ on helppoa. Muista tyhjentää pulloon valunut aine maalipurkkiin ennen seuraavaa siveltimen kastoa. Siistejä maalaushetkiä.
0 5 0
Eteisen matto
Näin syksyisin kuraa ja likaa kertyy eteiseen kuramatosta huolimatta. Eteiseen kannattaakin valita kuviollinen matto, joka kätkee liat ja tahrat.
3 3 0
Kansi rottinkikorille
Minulla on kotona rottinkikoreja, mutta niistä puuttui kannet. Jotta käsityötarvikkeet eivät pölyynny, leikkasin kannet koreihin tyhjästä pahvilaatikosta. Valkoinen puoli pahvista näkyville. Hyvä ja halpa ratkaisu! Ei maksanut mitään.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle