K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47431 niksiä!
Häkkisängystä puuteline
Saat vanhasta häkkisängystä kätevän puutelineen vaikka takkahuoneeseen. Sahaa sängystä jalat pois ja nosta pystyyn päädylleen. Jos sänky on tukeva, voit ottaa pohjankin pois. Vähän kosteatkin puut kuivahtaa kätevästi.
2 0 0
Hammasharjateline strösselipurkista
Hammasharjateline strösselipurkista
Nelilokeroinen kakkukoristepurkki toimii koristeiden loputtua hammasharjatelineenä. Neliosainen kansi lähtee kevyesti vetämällä pois ja esine on huuhtelun jälkeen valmis muuttamaan keittiöstä kylpyhuoneeseen!
1 2 0
Katto- ja lattialistat
Pintaremonttia huoneistossa tehdessä katto- ja lattialistat pitää irrottaa. Jos kunnostaa vanhat listat esim. maalaamalla, ne voi panna takaisin paikoilleen. Irrotettuasi listan merkitse taakse juokseva numerointi, jotta tiedät missä listan paikka on.
1 1 0
Skumppapullollinen saippuaa
Skumppa-pullollinen saippuaa
Onko sinulla kaunis, pikkuinen skumppapullo? Korkin tilalle kun kiertää pumppupullosta pumpun ja täyttää pullon saippualla, niin vessaan tulee ripaus glamouria!
1 4 0
Kultaköynnös kiinni
kultaköynnös kiinni
Tällä pidikkeellä kiinnität kultaköynnöksen kätevästi seinään tai kattoon. Lisäät vaan pidikkeitä, kun kukka pitenee.
0 0 0
Yhden kukan maljakko
Yhden kukan maljakko
Juomatölkki on hyvä maljakko yhdelle kukalle. Sujautat vain kukan pillireiästä tölkkiin. Tökkkejä saa muun muassa K-Citymarketista, jossa paljon erilaisia.
0 0 0
Seinäkello pöytätuulettimesta
Seinäkello tuulettimesta
Kun pöytätuuletin menee rikki, tee siitä kaksi seinäkelloa. Irrota metalliosat ja poista etuosasta keskellä oleva muovi. Tue takaosa ennen koneiston kiinnitystä. Liimaa tulostimella tarra-arkille tulostamasi kellotaulu muoviin, laita se paikoilleen ja kiinnitä kellonkoneisto ja viisarit.
1 1 0
Julisteet seinälle tyylikkäästi
Julisteet seinälle tyylikkäästi
Pienet julisteet, kortit ja kuvat saa kiinnitettyä tyylikkäästi metallinväriseen henkariin pyykkipojilla, jonka jälkeen ripustetaan taulukoukkuun. Useammasta henkarista saa sommiteltua seinälle upean kokonaisuuden ja "näyttelyn" kuvia on helppo muuttaa mieleisekseen.
0 0 0
Katkennut puutappi irti
Katkennut puutappi
Jos purkamastasi huonekalusta on katkennut puutappi esimerkiksi kuljetuksen aikana, ruuvaa pitkä ruuvi puutapin tynkään ja vedä tappi irti. Tämä onnistuu, jos tappia ei ole liimattu kiinni.
0 2 0
Mukitelineestä korutelineeksi
MUKITELINEESTÄ KORUTELINEEKSI
Ota mukiteline uusiokäyttöön kylpyhuoneeseen. Siihen on kätevä ripustaa korut, hiuslenkit ja muut tarvikkeet. Liimaa sopivaan kohtaan vielä magneetteja hiuspinnejä varten ja nekin pysyvät kivasti tallessa.
1 2 0
Pölynkerääjä viilipurkista
Jos kattoon pitää porata reikä, pölyämistä vähentää, kun työntää poranterän tyhjän viilipurkin läpi kuppipuoli ylöspäin, jolloin mujut jää purkkiin.
0 2 0
Liukueste sohvan istuintyynyihin
Laita mattojen liukuesteverkkoa sohvan ja nojatuolien istuintyynyjen alle, näin istuintyynyt kestävät paikoillaan, eivätkä valu.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle