K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51334 niksiä!
Liukas pyyhenaulakko
Tappimaiset pyyhenaulakot ovat ehkä hienon näköisiä, mutta usein niin liukkaita, että pyyhkeet eivät niissä pysy. Pieni kumilenkki tapin ympärillä auttaa pyyhettä pysymään paikoillaan.
0 3 0
Sekoita maali sushipuikoilla
Sushipuikolla voi sekoittaa maalin
Kun ostaa supersuosittua sushia Cittarista ja ottaa myös ateriaan kuuluvat syömäpuikot mukaan, ne voi uusiokäyttää seuraavalla maalauskerralla kodin remonteissa. Maalihan pitää aluksi sekoittaa, ja sopivia tikkuja ei aina ole saatavilla - paitsi jos syö sushia riittävän usein.
0 1 0
Valoa vessaan
Valoa vessaan
Laita vessaan hieno seinäkynttelikkö tuikuille. Erittäin käytännöllinen varsinkin sähkökatkon aikana, jos vessassa ei ole ikkunaa. Kun laitat yhteen kuppiin tuoksuvan tuikun, hyvä tuoksu leviää ilmaan samalla.
0 1 0
Sähkötaulu näyttäväksi
Sähkötaulu näyttäväksi
Onko eteisen sähkötaulu tylsän näköinen? Koristele se erilaisilla kuvilla ja magneeteilla oman tyylisi mukaan.
0 3 0
Hahmota uusi sisustus helposti
Hahmota uusi sisustus helposti
Jos suunnittelet mattojen ja huonekalujen hankintaa, leikkaa lankakerästä kunkin mallin mittaisia langanpätkiä (vaikka eri väreillä) ja aseta ne lattialle kyseisen sisustuselementin ääriviivoiksi. Näin hahmotat helposti, minkä kokoinen matto, sohva tai vaikka työpöytä näyttää tilassa sopusuhtaiselta.
0 4 0
Vanupuikon avulla jalkalistat paikoilleen
Haluatko hyödyntää vanhat betoniseinän ruuvinreiät jalkalistoja vaihtaessa? Saat helposti porattua listaan reiät oikeille kohdilleen, kun tökkäät jokaiseen seinässä olevaan reikään maalissa kastetun vanupuikon ja asetat listan paikalleen. Maalitipat näyttävät, minne porata.
0 0 0
Naulauslevy verhopainoksi
Jos kangas on jäykkää ja raskasta, verhopainot voivat olla liian kevyitä. Kokeile rautakaupan hyllystä löytyviä naulauslevyjä. Toimii ja tulee halvemmaksi.
0 0 0
Maalinjämät käyttöön
Maalattu matto
Kaikki vanhat maalinjämät saa helposti käytettyä maalattuun räsymattoon.
2 0 0
Pyöreä reikä
Pyöreä reikä
Tarvitsetko isoa pyöreää reikää, eikä sopivan kokoista kuppiterää ole saatavilla? Kynällä, ruuvilla ja johdonpätkällä saat oikean kokoisen ympyrän, jonka voi sahata kuviosahalla. Mittaa vain tarvittava reiän koko ja puolita se. Sitten vääntele johdosta oikea mitta ja aseta lenkin läpi ruuvi keskipisteeseen. Toiseen lenkkiin kynä, ja ei kun piirtelemään. Sitten vaan kuviosahalla viivaa pitkin, niin pyöreä reikä on valmis.
0 1 0
Kauniit led-tuikkukynttilät
Valkoiset pienet led tuikkukynttilät ovat turvallisia ja kauniita. Jos haluat niistä vielä kauniimat ja juuri omaan sisustukseesi sopivat, päällystä ne haluamallasi koristeteipillä.
0 1 0
Mekosta verhot
Mekosta verhot
Jäikö mekko käyttämättä? Leikkaa helma ja kiinnitä se verhotankoon. Kakspuoleinen teippikin käy, ellet halua ommella tangolle kujaa. Saat näin mieluisat kapat ikkunoihin, jotka kantavat mukanaan muistoja elämäsi suurista hetkistä arjessa.
0 1 0
Valkoisen seinän paikkaus
Valkoisen maalatun seinän pienet kolot (esim. naulanreiät) saa kätevästi paikattua valkoisella hammastahnalla.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös