K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56603 niksiä!
Verhosta liinaksi
Haaalistuiko kauniit puuvillaverhosi kesän aikana? Kun leikkaat keskikohdan pois, saat päätypaloista ommeltua hyvät tyynynpäälliset.
0 0 0
Upea koriste saunaan
Aivan täydellinen koriste ulkosaunan pukuhuoneen seinälle tai mökille. Hae suolta tai metsästä vanha oksa, kuivata se ja laitta tunnelmavalot, niin saat ihanan helpon koristeen.
0 1 0
Tyynyjen koristelua
Koristelin sohvatyynyjä sopivan kokoisilla ja muotoisilla pitsiliinoilla, joita piisaa muuhunkin kuin pöydille. Solmin liinojen kulmat yhteen tai pujottelin kaunista nauhaa liinan kulmiin, jos kulmat eivät ylettyneet yhteen. Tyynyt saivat uuden kauniin ilmeen.
0 0 0
Kätevät polvisuojat patalapuista
Ompele vanhat huonoksi menneet patalaput työhousujen polviin, saat kätevät pehmusteet remppahommiin ja työhousutkin kestävät käytössä pidempään.
0 1 0
Spraymaalaa ilman sotkua
Spraymaalaa ilman sotkua
Vanha lasten uima-allas on täydellinen suoja kun spraymaalaat. Näin ympäristö ei sotkeudu ja reunatkin suojaa roiskeista hyvin kun maalaat altaan sisällä. Eikä muovinen alusta tartu maalattavaan tuotteeseen.
1 2 0
Maalipurkin avaaja
Maalipurkin avaaja
Paras malipurkin avaaja ikinä!
2 0 0
Valmistaudu seuraavaan pintaremonttiin jo rakentaessa
Maalaa rakennusvaiheessa levyseinän molemmat puolet. Tämän ansiosta seuraava pintaremontti onnistuu vain levyjä kääntämällä, näin sinulla on uusi puhdas maalipinta.
0 0 0
Suihkuverho aisoihin
Pujota suihkuveron alaosan taitteeseen rautakaupasta saatavaa ohutta mutta painavaa ketjua. Näin suihkuverho ei tarraudu kiinni ihoon ja roikkuu muutenkin nätisti.
0 2 0
Valokuvauksen ihmeellinen maailma
Kerrostaloasunnon ulko-ovea vaihdettaessa uuteen kannattaa vanhasta ovesta ottaa ovisilmä talteen. Sitä kun pitelee objektiivina kännykkäkamerassa kiinni, niin saa melko tyylikkäitä kuvia.
0 1 0
Leikkokukkien varsien teippaus
Leikkokukan vartta, esim. ruusu, voi vahvistaa ja estää nuupahtamasta teippamalla vartta läpinäkyvällä teipillä.
0 0 0
Aurinkosuojaverho lasitetulle parvekkeelle
Aurinkosuojaverhon lasitetulla parvekkeelle
Lasitetulle parvekkeelle porottaa aurinko koko päivän. Pohdimme miten saisi aurinkosuojan kiinni ilman kiinikkeiden porailua partsin kattoon. Siinä tuli idea että kiinnitys laitetaankin lasiin imukupeilla.
0 9 0
Tahrat pois parketista
Kastele paksu sukka ja laita se jalkaan ja tarvittaessa kastele myös pesuaineella. Hankaa lattiaa jalallasi kunnes tahra lähtee. Mukavaa että saa jalalla sopivasti painoa tahran päälle. Toimii. Tulee hyvää jälkeä.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös