K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Perunapussista suojaruukku
Perunapussista suojaruukku
Käännä tyhjentynyt paperinen perunapussi nurinpäin, taittele ja asettele kauniisti. Saat trendikkään suojaruukun viherkasville. Vinkki: Käännä pussi heti, kun otat sen jääkaapista. Näin se on vielä hieman kostea, ja reuna kääntyy helposti repeämättä.
0 4 0
Sängyt yhteen helposti
Purista kahdella puupuristimella sängyt yhteen sängyn alta molemmista päistä. Näin ne pysyvät yhdessä ja samassa linjassa.
1 2 0
Kello keittokirjatelineessä seinälle
Kello keittokirjatelineessä seinälle
Jos seinäkellon ripustuslenkki on koneiston yhteydessä, kello saattaa pysähtyä, kun nostat sen seinälle. Laita kello metalliseen keittokirjatelineeseen ja ripusta telineestä seinälle, niin kello käy hyvin, pysyy ajassa eikä pysähdy.
0 0 0
Maustehylly viidessä minuutissa
Maustehylly viidessä minuutissa
Jos törmään vastaavaan styroksilevyyn, voit tehdä siitä maustehyllyn. Kiinnitä vain seinään ja maalaa halutessasi muuhun sisustukseen sopivaksi.
1 4 0
Päällinen tuoliin
Vanhat tuolit ja uudet päälliset
Ei tarvitse ommella eikä liimata! Vanha trikoopaita tai -mekko on mainio tuolinpäällinen.
11 4 0
Ryhtiä tulppaaneille
Saat leikkotulppaanit pysymään kauemmin pystyssä maljakossa, kun teet pienen viillon terävällä veitsellä kukan varren yläpäähän.
0 2 0
Syömäpuikot maalarin apuna
Kun maalaat hyllylevyjä, laita kaksi syömäpuikkoa hyllyjen alle. Näin ne ovat irti tasosta, eikä maali tartu alla olevaan suojamuoviin tai -paperiin. Hyllyt on näin myös helpompi nostaa tasolta ja kääntää toisen puolen maalaamista varten.
0 3 0
Valaisimen johtokuupan jatke
Kattovalaisimen johtokuupan jatke
Onko kattovalaisimesi johtokuuppa liian ahdas? Saat johdolle lisää tilaa isosta muovisesta etikkapullosta. Leikkaa pullosta pohja ja pala pullonsuusta pois ja liitä kuupan jatkoksi.
1 3 0
Palapelitaulu
Jos haluat tehdä palapelista taulun, vedä kirkasta kontaktimuovia kuvapuolelle ja joka sivulta hiukan nurjalle puolelle. Lämmitä muovia hiustenkuivaajalla niin, että se kutistuu vähän ja asettuu hienosti palapelin pinnaksi. Voit laittaa palapelin vaikka kehyksiin, joista lasi on rikkoutunut.
0 6 0
Bling-blingiä joulukuuseen
Näyttävistä, käyttämättä jääneistä koruista saa upeita joulukuusenkoristeita.
0 1 0
Sähkökeskustaulu
Sähkökeskustaulu
Sähkökeskuksien tylsät ovet saattavat olla asunnossa hyvinkin näkyvällä paikalla. Leikkaa oven kokoinen pala lahjapaperia ja napsauta se pienillä magneeteilla metalliseen sähkökeskuksen oveen kiinni. Voit vaihdella kuosia sesonkien mukaan.
4 18 0
Kaffet komeroon
Tuliko ostettua vääränlaista kahvia? Annostele vaikkapa pakasterasia puolilleen ja laita vaatekaapin pohjalle. Isoon komeroon menee useampikin. Ihana tuoksu kestää kuukausia!
2 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle