K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47038 niksiä!
Liukueste sohvan istuintyynyihin
Laita mattojen liukuesteverkkoa sohvan ja nojatuolien istuintyynyjen alle, näin istuintyynyt kestävät paikoillaan, eivätkä valu.
0 0 0
Maustehylly vanhasta sähkökaapista
Maustehylly
Vanhan sähkökaapin katkaisijoiden koloihin mahtuvat täydellisesti maustepurkit!
5 5 0
Jouluvaloista iloa läpi vuoden
Jouluvalot kannattaa pitää ripustettuna ympäri vuoden. Näin ne eivät katoa tai mene solmuun säilytyksessä. Lisäksi säästyy purkamisen ja ripustamisen vaivalta. Valoja voi halutessaan pitää päällä tunnelmaa luomassa myös muulloin kuin joulun aikaan. Näin joulu voi olla vaikka jokapäiväinen!
6 11 0
Magneettimuistot
Miksi laittaisit magneetteja vain jääkaapin oveen? Matkamuistomagneetit piristävät mukavasti esimerkiksi valkoisen pesukoneen tai kuivausrummun kyljessä.
0 3 0
Vanhat leivontakipot uusiokäyttöön
Kierrätystä kattoon. Ota vanha leivontakulho ja poraa sen pohjaan keskelle aukko. Mitä värikkäämpi, sen retrompi ja näyttävämpi. Nyt sinulla on uusi ekologinen lampunvarjostin, joka voit kiinnittää joko lampunjalkaan tai vaikka kattoon.
0 0 0
Kivi-tuikun monta elämää
Kivi-tuikun monta elämää
Kynttilätuikuista saa kauniita istutusastioita pääsiäisruohoa varten, kylvä vaikka joka toinen viikko uusi kylvös. Jos on useampia tuikkuastioita, niin voit nauttia aina tuoreesta vihreydestä.
1 8 0
Laatikot konmarittajalle
Irtokarkkien muovilaatikot ovat loistavia säilytyslaatikoita kaikenlaiselle pikkutavaralle. Ne ovat kestäviä ja mahtuvat lipastoihin tai kaapin hyllyille. Ja laatikot saa ilmaiseksi ruokakaupoista sen jälkeen, kun ne on tyhjennetty irtokarkkilaareihin.
0 3 0
Kuramatto kauniiksi
Kuramatto kauniiksi
Kevään tullen kurakeleillä on kiva jättää kengät kuramaton päälle. Muotoile kuramatto kauniimmaksi saksilla! Voit aluksi piirtää kuramaton kumipuolelle ääriviivat, niin leikkaaminen käy helposti, vain mielikuvitus on rajana!
4 5 0
Pipotemppu
Maalatessasi suojaa hiuksesi maaliroiskeilta laittamalla pipo päähän nurinpäin. Kun taas käytät pipoa ihmistenilmoilla pipo oikeinpäin, roiskeet jäävät piiloon.
0 0 0
Taljan harjaus
Sisustustaljat tahtovat takkuuntua käytössä ja menevät suttuisen näköisiksi. Mutta harjaapa talja koiran karstaharjalla, niin taljasta tulee kuin uusi.
0 3 0
Tappiapuri huonekalujen kokoamiseen
Tappi apuri
Dublo -Legosta saa oivan työkalun huonekalujen asennukseen. Pienen dublon reikä on juuri sopivan kokoinen puutappia varten ja sen avulla tapille saa lisää pinta-alaa paikalleen painamiseen eikä tappi vahingoitu prosessissa.
1 1 0
Näin poistat tapetista kuivuneen tapettiliiman
Bx73YCvPzE8
Kuivunut tapettiliima lähtee kynsiharjan avulla helposti pois tapetista. Harjaa tapettia pystysuunnassa kevyesti ja liima rapisee pois. Älä käytä liikaa voimaa!
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle