K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45541 niksiä!
TV-johtojen häivytys
TV-johtojen häivytys
Roikkuvatko johdot ikävästi tv-tason alla? Ota minigrippussi tai muu tukeva muovitasku. Valitse koko, johon johtokäärö juuri sopivasti mahtuu. Teippaa tukevaa kaksipuolista teippiä pussin toiseen kylkeen, kääri johdot pussin sisään ja kiinnitä pussi hyllyn alle.
0 0 0
Hehkulamput koristeena
Löytyykö varastojen kätköistä vanhoja käytettyjä hehkulamppuja? Kiinnitä niitä vahvaan naruun kuten pyykkinaruun ja ripusta seinälle. Saat näin trendikkään sisustuselementin ja halutessasi voit laittaa viereen led-valonauhan, jolloin hehkulamput heijastavat kauniisti valoa.
0 0 0
Monikäyttöiset syömäpuikot
Kiinalaisesta ravintolasta noutoruokaa hakiessa nappaa mukaan kertakäyttöiset syömäpuikot. Tikuilla hämmennät maalipurkin, sekoitat kangasvärin veteen ja teet muut sottaiset DIY-jutut, joihin et halua sotkea parhaita keittiökapustoja. Syömäpuikot toimivat Harry Potter-faneilla myös taikasauvoina: Huiskis ja näpäys!
0 1 0
Suihkuseinät pihalle
suihkuseinät
Pihasuihkuun saa kätevät suihkuseinät ompelemalla suihkuverhot vaaterekin tankoihin.
0 1 0
Ikikukkiva kasvi halvalla
Osta halpa viherkasvi, kuten tulilatva. Kun sen omat kukat ovat kukkimisensa lopettaneet, hae sisustustavaratalosta mahdollisimman aidon näköinen muovinen leikkokukka ja työnnä se tulilatvan oksien sekaan. Saat ikuisesti kukkivan viherkasvin ja sukulaistädit raaputtamaan päätään heidän pähkäillessään, mikä kasvi onkaan kyseessä.
2 3 0
Viherkasvi allergiaperheeseen
Haluaisitko edullisen, kestävän viherkasvin kotiisi, mutta perheessäsi on allergioita ja muovikukat tuntuvat olevan ainoa vaihtoehto? Kokeile tulilatvaa. Meidän perheessämme on voimakkaasti allergisia ja astmaattisia henkilöitä, mutta tulilatvoja olemme sietäneet jo vuosia. Kokeilu ei ole kallista, tulilatvoja saa lähes 5 eurolla marketeista. Kukkimisen jälkeen kauniit vihreät lehdet kestävät muutamankin vuoden kauniina ja todella helpolla hoidolla.
0 1 0
Juurruta helpommin
Juurruta
Lisäätkö viherkasveja pistokkain? Lisää juurrutusveteen pistokkaan kaveriksi pajunoksa. Se lisää kasvuhormoonia veteen ja saat helpommin terhakkaat juuret pistokkaaseen.
1 1 0
Vanhasta televisiosta kirjahylly
vanhasta televiosta kirjahylly
Vanhasta televisiosta saat lisätilaa mm. Siitä tulee hyvä kirjahylly.
4 5 0
Laseista taidetta
Eikö kaapissa ole tilaa kaikille laseille? Tee laseista kaunis asetelma kahden ikkunalasin väliin (sopivimpia ovat jalalliset lasit). Otat tarvittaessa käyttöön helposti.
0 0 0
Joustinpatjoista sohva
Esim. opiskelijalle kätevä sohva kahdesta joustinpatjasta. Ei vie liikaa lattiatilaa. saa nopeasti kaksi sänkyä tarvittaessa. Selkänojapatjalla voi säilyttää esim. kirjoja.
2 3 0
Talouspaperiteline
Tarvitset kovan pahvirullan esimerkiksi kelmurullapaketista, pari pahvin palasta, kuvastolehden ja ilmastointiteippiä. Laita valitsemasi kuvastolehden kahden ensimmäisen ja kahden viimeisen sivun väliin pahvin palaset. Teippaa kuvasto kokonaan ilmastointiteipillä. Näin voit varmistua myös, että mahdollinen kumppanisi ei voi kuvastoa selailla ja päätyä heräteostoksiin. Aseta pahvirulla keskelle jalustaa, teippaa rulla tukevasti kiinni pohjaan. Näin sinulla on hetkessä ja halvalla tehty talouspaperirullateline valmis, joka saattaa myös rajoittaa kumppanisi shoppailuhimoa. Halutessasi voit maalata tai koristella telineen.
0 1 0
Piilotettu kokovartalopeili
Liimaa palapeilejä vaatekaapin oven sisäpuolelle. Saat pukeutumiseen kokovartalopeilin, joka ei aina ole täynnä lasten sormenjälkiä. Saattaa auttaa laihduttamisessakin, kun pitää kohdata todellisuus aina vaatteita vaihdettaessa.
1 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle