K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 57470 niksiä!
Piristystä keittiöön
Piristystä keittiöön
Talouspaperirullan kalpea ulkoasu kaipasi hieman piristystä, joten se sai ylleen uuden talvitakin huovutetusta patalapusta.
0 0 0
Ahtaan paikan korjaustyöt
Jos korjaat jotain ahtaassa paikassa, on vaara, että työkalu putoaa vaikeasti tavoitettavaan paikkaan. Sido työkalu ranteeseesi narulla, niin ei haittaa, että ote lipeää.
0 1 0
Remonttikamppeet
Harvalla kotinikkarinaisella on erikseen remontointivaatteita. Eritoten maalaukseen olisi hyvä olla huonommat housut ettei tahrat haittaa. Ongelma on ratkaistu: käännä verkkarit tai legginsit nurinpäin ja maalaa sitten. Ei haittaa vaikka tulisi tahra kun se jää nurjalle puolen. Samoin hyvä vaihtoehto on sukkahousut, ei tarvi maalata ilman housuja ja jos ovikello sattuu soimaan niin voi nakata pitkän paidan päälleen. Maalauksen lopuksi sukkikset vain roskiin. Maali lähtee pesemällä iholta.
1 0 0
Paperikassit vaatesäilytyksessä
Paperikassit vaatesäilytyksessä
Vaatekaapin hyllylle mahtuu yleensä kaksi vaatepinoa tai muovikoria rinnakkain ja sitten jää vielä n. 15 cm tyhjää tilaa. Tilan voi hyödyntää kivakuosisilla paperikasseilla. Kasseissa voi säilyttää sellaista, jota on vaikea viikata, tai on vain kausikäytössä: uima-asut, sukkahousut, talvisukat, juhla-alusasut, vyöt jne.
0 4 0
Omia kestokukkia
Omia kestokukkia
Tee omista kukista ne kauneimmat kestokukat! Taita muutama esim.pelargonian varsi. Suihkuta päälle reilusti hiuslakkaa. Laita kauniiseen maljakkoon ja näin sinulla on lisää iloa päiviisi!
0 3 0
Viinipullon avaajasta työkalu!
Onko seinään porattu tulppa tai ankkuri löysällä ja se pitäisi vaihtaa? Et tarvitse erikoistyökaluja sen poistamiseen. Ruuvaa monesta kodista löytyvä viinipullon avaaja tulppaan ja kampea tulppa ulos!
0 0 0
Jouluvalot ojennukseen
Jouluvalot ojennukseen
Onko sinulle jäänyt käyttämättä suihkuverhorenkaita? Ripusta jouluvalojohto renkaisiin, napsauta kiinni ja ripusta haluamaasi paikkaan. Helppo korjata pois: kerää renkaat kasaan johtoineen ja kiinnitä pussinsulkijalla. Helppo ripustaa seuraavanakin jouluna, eivätkä johdot mene sekaisin.
0 0 0
Rintsikkamobile
Mobile Kaaret
Purin vanhoista kaaritukiliiveistä kaaret, yhdistin kaksi kappaletta ja sidoin kiinni. Lopuksi laitoin tähtiä roikkumaan joka kaaren päähän.
0 0 0
Vessanpöntön kuntotarkastus
Epäiletkö pöntön vuotavan? Voit tarkistaa tämän asettamalla palan vessapaperia istuimen takaseinämälle. Vuotamattomassa istuimessa paperi pysyy paikallaan mutta vuotavassa se kastuu ja valuu alaspäin.
0 1 0
Valkoinen seinä kauniimmaksi
Valkoinen seinä näyttää kalsealta, mutta rahat ovat lopussa. Etsi vaikka kirppiksen tuunausosastolta tapettiboordi ja liisteröi pelkkä boordi joko seinän yläosaan tai keskivaiheille. Jos boordi on pitkä, voi sillä kehystää myös ovien karmit.
2 3 0
Taulutelevisio kirjaimellisesti
Taulutelevisiosta saa tyylikkäämmän kehystämällä sen sopivan kokoisilla taulunkehyksillä.
1 0 0
Taulut kohdilleen
Taulut kohdilleen
Haluatko taulun seinälle juuri siihen paikkaan? Sipaise taulun takana olevaan ripustimeen huulipunaa, sijoita taulu haluamaasi kohtaan ja paina taulua seinää vasten. Näin jää jälki naulan paikalle ja sisustus on mieleisesi.
2 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös