K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48020 niksiä!
CD-hyllystä yöpöytä
CD-hyllystä yöpöytä
Vanhasta CD-hyllystä saa näppärän yöpöydän sänkyn viereen. Se mahtuu pieneen tilaan, ja lokeroihin voi sijoittaa tärkeitä pikkutavaroita kuten puhelimen ja silmälasit,
0 0 0
Eteisen laajennus
Tuntuuko eteinen ahtaalta ja pieneltä? Laita eteiseen ylimääräisiä huonekaluja, tavaroita ja vaatteita tms… Kun siivoat ne pois turhautuneena viikon päästä, tila tuntuu entistä avarammalta ja toimivammalta.
1 0 0
Siemenistä joulukoristeita
Siemenet koristeeksi jouluun.
Älä heitä pois hedelmien siemeniä, vaan pese, kuivaa ja purkita ne lasipurkkeihin. Lisää vielä valot, niin ihana jouluinen sisustuselementti valmis.
0 1 0
Talja sileäksi
Jos kotoasi löytyy takkuinen talja, kampaa se tiheällä kammalla. Talja on pian kuin uusi.
0 0 0
Kukat ojennukseen
Kukat ojennukseen!
Saat aseteltua kukat kauniisti, kun käytät asetelman pohjana sammalta tai jäkälää.
0 2 0
Porausjätteen keräilyarkki
Taita A4-kokoinen paperiarkki pitkältä sivulta noin 5 senttiä ja teippaa molemmilta sivuilta. Kiinnitä arkki seinään teipillä koko vapaalta sivulta porattavan kohdan alle, niin että kaukalo jää alareunaan. Porausjäte jää kaukaloon.
0 0 0
Katkesiko pyykinkuivaustelineen pinna?
Pyykinkuivaustelineen muokkaus
Jos pyykinkuivaustelineestäsi irtoaa metallinen pinna, korvaa se narulla. Naruja on helppo liikuttaa, ottaa pois ja lisätä sen mukaan, millaista pyykkiä kulloinkin kuivaat. Vanhat irronneet metallipinnat voit käyttää vaikka kukkakeppeinä.
0 2 0
Kuukuppi viemärin hajulukon tulpaksi
Viemärin hajulukon siivousreiän kierretulppa oli ruostunut puhki, ja putkiliikkeestä hankkimani kumitulppa päätyi kerta toisensa jälkeen kissojen leikkeihin, eikä pysynyt tiiviisti paikoillaan. Keksin, että vanha kuukuppi sopi paikalle täydellisesti.
4 2 0
Hyllypaperin korvike
Moni hyllypaperin ystävä on saanut huomata, että valikoimat ovat supistuneet aiemmista vuosista. Korvaa hyllypaperi tapetin jämäpaloilla tai osta mieluisa rulla poistolaarista. Vahvuudenkin voi valita paperisesta vahvempaan kuitutapettiin. Oivallinen esimerkiksi emännänkaapin tuunaukseen.
0 1 0
Edullista ergonomiaa
Edullista ergonomiaa
Et tarvitse kallista säädettävää työpöytää, jos kodistasi löytyy silityslauta. Mukana myös johto- ja kuuloketeline sekä lähes portaaton säätö. Helppo siirtää ja mahtuu pieneen tilaan silloin, kun sitä ei tarvita.
1 4 0
Repsottavan saranan korjaus
Jos kaapin oven sarana repsottaa, eikä ruuvi enää kiristä sitä, paukuta reikä täyteen tulitikkuja. Ruuvi kiristää saranan jälleen hienosti.
0 1 0
Suihkuverhon kiinnikkeet
Suihkuverhon pidikkeet
Kadotin suihkuverhon kiinnikkeet muutossa, joten otin avuksi isot korvarenkaat. Samalla vähän bling-blingiä sisustukseen!
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle