K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Kynttilän sydänlanka
Joskus syvässä kipossa oleva tuikkukynttilän sydänlanka saattaa olla liian pitkä eikä sitä yllä leikkaamaan saksilla. Kynsileikkureilla sen sijaan se onnistuu helposti!
0 0 0
Liian karkea hiekkapaperi hienommaksi
Onko hiomapaperi liian karkeaa? Liian karkean hiomapaperin saa hienommaksi, hankaamalla hiomapaperin paloja toisiinsa.
5 1 0
Ruusut
Ruusut
Laita ruukkuruusu multineen lasimaljakkoon. Näyttää kuin olisi tuoreita leikkoruusuja maljakossa. Jos on samea lasimaljakko,multaa tuskin huomaa. Kukkivat kauniisti ja pitkään.
0 2 0
Ovistoppari pullonkorkista
Ovistopperi
Viininpullonkorkista saa hyvän ovistopparin. Ruuvaa korkkia pidempi ruuvi korkin läpi seinään kiinni. Tyylikäs ja joustava!
0 0 0
Symmetriset laskokset
WC-paperirullan hylsyllä verhojen laskostukset kuntoon
Jotta saisit symmetriset laskostukset perjerengasverhoihin, laita wc-paperirullan hylsy verhoputkeen joka laskostuksen väliin stoppariksi. Näin saat symmetriset laskostukset aikaiseksi. Vinkki! Käytä vaaleisiin verhoihin valkoista hylsyä ja leikkaa tarvittaessa samanpituinen pätkä kaikista hylsyistä pois, jos haluat piilottaa sen vieraiden katseilta.
0 1 0
Suihkuverhon kiinnitys
Suihkuverhon kiinnitys
Jos et omista suihkuverhon ripustusrenkaita, korvaa ne nippusiteillä.
0 0 0
Energiaa leikkokukille
Haluatko leikkokukkien kestävän mahdollisimman pitkään? Laita veden sekaan jonkin verran Sprite-limsaa tai muuta väritöntä limonadia, niin kukat kukoistavat huomattavasti pitempään.
0 0 0
Nopeat maalausvaatteet
Kesän maalauskausi lähestyy. Saat nopeasti maalaukseen sopivat vaatteet pukemalla vaatteesi nurinpäin päällesi. Muutama maalitahra vaatteen nurjalla puolella ei haittaa.
0 0 0
Apua kotimaalarille
niksi kotimaalarille
Kun olet irroittanut katto- ja lattialistat esim. seinämaalauksen ajaksi ja asennat listat maalauksen jälkeen paikalleen, niin juuri maalattuun seinään ei tule jälkiä kun suojaat vasaran pyöräilyhanskalla.
0 0 0
Pysyvät verhonipsut
Pysyvätverhonipsut
Irtoavatko verhonipsut pois paikaltaan? Laita teippiä nipsun ja koukun väliin, niin nipsut eivät enää tipu.
0 0 0
Seinän reikien peittäminen
Ärsyttävätkö seinään ruuveista jääneet reiät? Laita reiät piiloon laittamalla teippi reiän päälle ja sitten valkoisella yliviivauskynällä piilota reikä.
0 0 0
Ryhtiä hylsyistä
Säästä wc-paperi hylsyt ja pujottele ne rengasverhojen ryhdikkyyden parantamiseksi niin, että jokaisen renkaan väliin tulee hylsy.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös