K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53836 niksiä!
Elävä ovikranssi
Elävä ovikranssi
Kasvoiko Kultaköynnöksesi liian pitkäksi? Tee siitä elävä ovikranssi! Tarvitset vain pyöreän kehikon ja vesisuppilon, lankaa ja pari metallilenksua. Kieputa kasvia kehikon ympärille. Voit kieputtaa mukaan myös muita köynnöskasveja, jolloin kranssista tulee näyttävämpi. Sido kasvit parista kohtaa kiinni kehikkoon ja tee langasta ripustuslenksu. Täytä vesisuppilo vedellä, tökkää kasvien leikkauspinnat veteen ja ripusta oveen tai seinään. Vesisuppilon voi kiinnittää vaikka teipillä kehikkoon, niin pysyy paikoillaan. Peitä suppilo köynnöksen lehdillä ja muista lisätä vettä parin päivän välein.
0 0 0
Pensselipönttö
Pensselipönttö
Kahvallisesta pyykinpesuainepurkista leikattu osa pois, jolloin siinä voi säilyttää maalipensseliä vedessä.
0 2 0
Maalarin suoja
Kattoa ja seiniäkin maalatessa tahtoo maalipisaroita tippua kasvoille. Olen käyttänyt tähän edullista visiiriä (koronasuoja). Lippahatun kanssa täydellinen suoja.
0 2 0
Vaaterekki amppelitelineenä
Vaaterekki uusiokäyttöön
Etkö halua tai voi porata reikiä kattoon tai seinään amppelin kiinnityskoukkua varten? Vaaterekistä saa amppeleille hyvän telineen, jota voi siirtää helposti paikasta toiseen vaikka auringonvalon mukaan.
1 2 0
Koriste-esineet näkyville
Kun asettelet pieniä koriste-esineitä kapealle hyllylle ja haluat korottaa taka-rivissä olevia näkyviin, käytä apuna ylösalaisin käännettyjä Kivi-kynttilälyhtyjä. Ylimääräiset kaapissa lojuvat kynttilälyhdyt tulevat esille ja hyötykäyttöön. Mikäli paikka on valoisa, valo näkyy lasista kauniisti läpi.
0 0 0
Maalarin apu
Isosta 10 litran maalipönikästä on hankala kaataa maalia maalausastiaan. Korvallinen kertakäyttökuppi on oiva väline maalin annosteluun! Sormetkaan eivät likaannu.
0 0 0
Kuulokkeet säilöön ja esille
Kuulokkeiden mainio säilytys
Kuulokkeiden mainio säilytyspaikka on kirjahyllyn kaapinovissa.
0 5 0
Kodin viilennyskeino hädässä!
Jos kodissa ei ole mitään viilennyskeinoa, seuraavaa kannattaa kokeilla: joka huoneeseen ämpäriin niin kylmää vettä kuin hanasta tulee. Voit tehostaa tätä keinoa panemalla jäitä tai kylmäkalleja veden sekaan.
0 1 0
Raksakynä talteen
Raksakynä talteen
Jatkuvasti kateissa oleva raksakynä pysyy jatkossa aina tallessa! Poraa lyijykynän päähän reikä ja kiinnitä se hissilipunpidikkeeseen, jonka olet kiinnittänyt vatteeseesi kiinni. Kynä kelautuu aina käytön jälkeen takaisin roikkumaan käden ulottuville.
0 4 0
Kortista lastaksi
Ennen kuin tuhoat vanhaksi menneen etu- tai pankkikortin, voit käyttää sitä remonttitasoitteen levittämiseen. Tarvittaessa muovinen kortti on myös helppo leikata sopivan kokoiseksi.
0 4 0
Monikäyttöinen bidee
Vessapaperirullateline
Bidee toimii myös vessapaperirullatelineenä.
3 0 0
Työkalukärryt
Kun lähdet pihan toiselle puolelle tekemään remonttia, pakkaa tarvitsemasi työkalut kottikärryihin. Kun lasket vasaran käsistäsi, laske se vain kottikärryihin. Työpäivän päättyessä työkalut eivät ole hukassa, ja sateen sattuessa saat työkalut nopeasti kottikärryillä suojaan. Kärryä ei tarvitse edes purkaa, jos seuraava päivä jatkuu samoilla työkaluilla.
2 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös