K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50958 niksiä!
Köyhän naisen siivilä
Puuttuuko sinunkin taloudestasi siivilä, etkä koskaan saa aikaiseksi ostaa sellaista? Pingota pestyt sukkahousut kattilan päälle ja kaada vedet pois sukkahousujen läpi.
0 1 0
Muovikuusen säilytys
Olen jo 15 vuotta säilyttänyt 2 m korkeaa muovista joulukuusta sukkahousussa. Leikkaan sukkaosan pois ja autan kaverin kanssa kuusen tyvestä sukkahousun puoliväliin. Sitten otan toisen lahkeen ja vedän sen siihen kohtaan, johon edellinen sukka ei enää yltänyt. Kolmannella lahkeella saan vedettyä kuusen latvaan asti tiukkaan pakettiin odottamaan seuraavaa joulua. Jouluna vaan sukkahousut saksilla pois kuusen ympäriltä.
0 1 0
Matot ja verhot säilöön
Kääri puhtaat matot ja verhot ne tiukalle rullalle ja pujota sukkahousuun tai polvisukkaan. Näin ne pysyvät tiukkana pakettina hyllyllä eivätkä pölyty varastoinnin aikana.
0 0 0
Sukkahousut kukkapenkkiin
Tuoksut mukana :)
Sukkahousuilla on hyvä sitoa kukat kiinni toisiinsa. Ne eivät kaatuile tukikeppien tapaan eivätkä katkaise kukkien varsia.
0 0 0
Suksenpohjat kiiltäviksi sukkahousuilla
Suksien pohjan kiillotus sukkahousuilla
Kun olet voidellut sukset perinteisellä tai pikaluistovoiteella, hankaa voide kiiltäväksi sukkahousuilla tai stay up -sukalla. Voittaa harjat mennen tullen, ja luisto on taattu.
0 0 0
Vasta pakkaseen
Vasta pakkaseen pieneen tilaan.
Laita tuore vasta sukkahousun lahkeeseen ja sitten pakkaseen. Näin vasta menee pieneen tilaan, ja voit kaivaa sen pakkasesta vaikka joulusaunaan.
1 6 0
Koiralle kauluri sukkahousuista
Koiralle kauluri sukkahousuista
Koirani ei hyväksynyt kovamuovista kauluria, joten laiton sukkahousun lahkeet sisäkkäin ja täytin lahkeen sohvatyynyn sisältä kaivetulla vanulla. Jätin päihin solmimisvarat, leikkasin ylimääräiset päistä pois ja laitoin putken leuan alta rusetille. Johan kelpasi!
5 3 0
Ehkäise sukkahousujen silmäpaot
Jos kuivat kantapäät ovat vaarassa tehdä ohuisiin sukkahousuihin silmäpakoja, ota avuksi avokassukat. Pue ensin sukat jalkaan ja sitten sukkahousut niiden päälle. Kuivat kantapäät eivät pääse rikkomaan sukkahousuja, ja alle jäänyt avokassukka jää kengän sisään piiloon.
0 3 0
Edullinen ankkuri
Laita iso kivi vahvahkon sukkahousun sukkaan ja kiinnitä sukka naruun tai ketjuun, niin saat hyvän ja edullisen ankkurin soutuveneeseen.
0 0 0
Tölkit sukkahousuihin
Valtaavatko tölkit ruokapöydän? Ripusta sukkahousut pöydän viereen roikkumaan naulasta tai tuolinkarmista. Leikkaa 10 - 15 cm:n päähän jalkaterästä pieni lovi. Laita tyhjät tai täydet tölkit lahkeisiin, ja saat napattua kätevästi lovesta alimman tölkin.
1 0 0
Pölyt pois pesukoneen alta
Kierrä käytetyt sukkahousut pölypiiskan ympärille, niiin saat pyyhittyä pölyt pesukoneen alta.
0 6 0
Ruma ruukku?
Ruma ruukku
Haluatko muuttaa kukkaruukun ilmettä? Vedä päälle pätkä sukkahousuista.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös