K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50383 niksiä!
Leca-soraa sukkahousuihin
Jos teet kukkaruukkuun salaojitusta, laita leca-soraa sukkahousuihin, niin sora ei sekoitu mullan kanssa. Voit myös pestä soran ja käyttää sen uudelleen.
0 1 0
Kasvomaskiin kuminauhat
Omatekoisiin kasvomaskeihin saa joustavaa kiinnitysnauhaa rikkoutuneista sukkahousuista. Ihonvärinen lenkki korvan takana on siisti. Nauhat on helppo kiinnittää, jos maskin pystysivuille ompelee nauhakujat. Pujota reilun mittainen nauha kujaan vasemman korvan kohdalle ja toinen oikealle. Avoimet päät voi solmia rusetille niskan taakse. Tyylikkäämmän ja nopeasti puettavan maskin saat, kun liität nauhat lyhyiksi, korvan taakse yltäviksi lenkeiksi ja vedät liitoskohdat kujaan piiloon.
0 1 0
Nyrkkeilytreeniä
Nyrkkeilytreeniä
Rutista sanomalehti palloksi sukkahousun lahkeeseen ja sido sukkahousut napakasti ja sopivalle etäisyydelle päähäsi. Sitten palloa lyömään! Hyvä reaktioharjoite.
7 5 0
Valeampiaispesä
Vale-ampiaispesä
Rypistä sanomalehti ja sullo sukkahousun lahkeeseen palloksi. Laita ulos roikkumaan.
4 5 0
Sukkahousuilla eroon jäniksistä
Syövätkö jänikset pihan pensaat ja kukat kevättalvella? Laita hiuksia sukkahousujen sisään ja sukkahousupallo pensaan oksalle tai kukkapenkin reunalle. Ihmisen hajut karkottavat jänikset, ja näin pensaat ja kukat saavat olla rauhassa.
1 1 0
Viimasuoja pyöräilykypärän alle
Vedä päähän mustat tai harmaat sukkahousut. Solmi ne reisiosasta ja napsaise poikki solmun yläpuolelta. Sitten kypärä päälle ja menoksi.
2 0 0
Puun pelastaja
Puun pelastaja
Nuori puu vaatii tuentaa. Sukkahousuilla ja polvisukilla saa napakan ja säätä kestävän sidonnan, joka ei syö puuta. Kun vielä täyttää sukkahousut koirankarvoilla, pysyvät jäniksetkin loitolla!
1 0 0
Lenkkeilijän kännykkätasku
Lenkkeilijän kännykkätasku
Vedä paksuista sukkahousuista leikattu sääriosa käsivarteen kaksinkerroin niin, että taite on alareunassa. Pujota puhelin kerrosten väliin "pussiin" ja taita ylälaita puhelimen alle lisävarmistukseksi.
3 14 0
Lahjapaperirullat säilöön
Lahjapaperirullien säilytys
Lahjapaperirullia ja julisteita on hankala säilyttää: ne ovat tiellä ja menevät helposti ruttuun. Ota avuksi sukkahousut ja laita paperirullat sinne. Voit kiepauttaa sukkahousut roikkumaan esimerkiksi vaatetangon ympäri.
0 5 0
Kimallekuulokkeet
Kimallekuulokkeet
Jos kuulokkeiden kangasosat nuhjaantuvat ja menevät käyttökelvottomiksi, askartele vanhoista glitter-sukkahousuista tilalle näyttävät pehmukkeet. Pujota sopivan mittainen pala lahkeesta leikattua putkiloa korjattavan kohdan päälle. Kiinnitä se sitten sukkahousuista leikatuilla ohuilla nauhoilla tai sopivalla langalla. Tarvittaessa kankaan voi asettaa paikoilleen kaksinkertaisena.
0 2 0
Askeleet talteen
Kännykkä mukaan
Haluatko käyttää kännykän askelmittaria kotona, mutta kotihousuissa ei ole taskua? Sujauta kännykkä polvisukkaan ja leikkaa sukan varsi kahtia vyöksi. Myös vastaaminen onnistuu tarvittaessa!
4 7 0
Hierontapallo sukkahousuihin
Laita jalkapohjia hieroessasi pallo sukkahousun lahkeeseen ja sido se kiinni sohvan tai nojatuolin jalkaan. Näin pallo ei karkaa, ja se on kätevästi saatavilla.
2 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle