K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Tee se itse -jumppakuminauha
Jos kotoa ei löydy jumppakuminauhaa, saat vanhoista sukkahousuista oivallisen. Istu lattialle, pidä kiinni sukkahousujen lahkeista noin polvien kohdalta, aseta jalkaterä haarakiilaa vasten ja liikuta jalkaa. Näin saat harjoitettua näppärästi jalkalihaksia.
0 3 0
Kuulokkeiden pikakorjaus
Kuulokkeiden pikakorjaus
Ovatko kuulokkeiden pehmusteet kuluneet rikki? Ota avuksi (käyttämättömät) avokassukat. Pehmusteeksi vaikka vanulaput.
0 1 0
Kännykän suojapussi vessaan
Kännykän suojapussi vessaan
Sujauta kännykkä sukkahoun lahkeeseen ja solmi toinen pää pyyhekoukkuun. Näin suojaat puhelimesi pöpöiltä ja kaakelille tippumiselta, mutta voit kuunnella puhelimesta vaikka musiikkia.
0 0 0
Sukkahousut pumppuun
Laita suihkulähdepumpun ympärille sukkahousujen lahkeen pätkä. Pumppu ei tukkeudu niin nopeasti.
0 4 0
Sukkahousuista pesupussi
Mökillä on helppo pestä pikkupyykkiä, kun laitat sen sukkahousuihin ja asetat satsin sankoon, jossa on lämmintä vettä, pesupulveria tai saippuaa. Voit sulkea pyykin kumpaankin jalkaosaan solmimalla sukkahousut ylhäältä reisien kohdalta, jolloin pyykki ei karkaa sukkahousuista. Anna liota rauhassa sangossa ja sen jälkeen nostele sukkahousuja ylös ja alas useita kertoja. Purista enin vesi pois ja huuhtele.
1 1 0
Pesusieni sukkahousuista
Rutista rikkoutuneet sukkahousut palloksi ne ja tunge ne sukkahousujen irti leikattuun lahkeeseen. Saat mukavan pehmeän ja ihoa hellivän pesusienen, jonka voi parin käyttökerran jälkeen heittää roskiin. Sientä voi käyttää myös siivoukseen.
0 3 0
Sählypallot tallessa
Pujota pallot sukkahousujen jalkaosaan, niin ne pysyvät tallessa.
3 0 0
Mätiä sukkahousuihin
Sukkahousut ovat paras siivilä mateen mädin huuhteluun. Kätevin on nilkka- tai polvisukka, kunhan se on sukkahousumateriaalia. Laita vatkattu mäti sukkaan ja kylmävesihanasta vesi valumaan läpi. Valutuksen jälkeen kippaus pakasterasiaan ja rasia pakkaseen.
0 0 0
Glitterlakalle kyytiä
Leikkaa vanhoista sukkahousuista pieniä palasia ja käytä vanulappujen tapaan kynsilakan poistamiseen. Jopa vaikeasti irtoava glitterlakka lähtee vaivattomasti.
0 2 0
Sukkahousut järjestykseen
Hieman rikkinäisiä sukkahousuja voi käyttää mainiosti pitkien housujen kanssa. Laita ne kevyeen solmuun, jolloin erotat helposti rikkinäiset ehjistä.
0 5 0
Kantokahva sukkahousuista
Letitä sukkahousuista punosta, saat vahvat kantokahvat kassiin poikki menneiden tilalle.
1 2 0
Mattopussi hukassa?
Onko maton pitkä pussi hukassa, ja mattoa pitäisi saada kulkemaan siististi muutossa? Sujauta käytävän matot sukkahousuihin. Kaksi mattoa saa näppärästi yhteen pakettiin.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle