K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59693 niksiä!
Muovisen joulukuusen varastointi
Muovisen joulukuusen varastointi
Muovisen joulukuusen saa säilytettyä siististi ja kompaktisti, kun taittaa oksat runkoa vasten ja runkon sukkahousujen sisälle.
1 4 0
Lasten sukkahousut kylmäpussipidikkeenä
Jos tarvitset pitää kylmäpussia esimerkiksi viisaudenhampaanpoiston jälkeen leuassa ja et jaksa pidellä sitä, niin sujauta kylmäpussi sukkahousujen pyllyn kohdalle ja jalkaosat sido pään toiselle puolelle. Näin kädet ovat vapaat levolle. Tämä vinkki toiminee vaikka nilkassa tms kipukohdassa. Lasten sukkahousut ovat lyhyemmät joten ovat sinänsä toimivammat!
1 5 0
Sukkapussi matkalaukkuun
Sukkaparit katoavat helposti laukkuun muiden matkatavaroiden sekaan. Leikkaa vanhasta sukkahoususta toinen sukkaosa irti polven korkeudelta, sullo sukat sisään ja kierrä solmulla kiinni. Sukat matkustavat näin kätevästi ja säästyt ostamasta erillistä pussukkaa tätä varten.
0 2 0
Tiipii
Teetkö tiipiin? Mietitkö millä sidot kepit ylhäältä kiinni? Käytä sukkahousuja! Ne kestävät veden ja pitävät kepit hyvin yhdessä. Käytä pressua kankaana tiipiissä silloin vesi ei pääse sisään.
1 2 0
Lehtipöksyt
Pihatyöt
Sukkahousuista saa kestävän pussin lehtikerääjään.
1 3 0
Sukkahousuista tiskihanskoiksi
Tarvitsetko tiskatessa hanskoja joita ei kuitenkaan ole saatavilla? Leikkaa vanhoista puhtaista sukkahousuista käsiisi sopivat, laita sisäpuolelle muovipussi ja pujota kädet muovipussiin joka on sukkahousujen sisällä. Näin kädet pysyvät kuivana!
1 1 0
Sukkahousut suodatinpussiin
Sujauta pala sukkahousuista suodatinpussiin ennen kahvinpurujen lisäämistä. Voit nostaa sukkahousuihin jääneet purut pois ja näin säästyy suodatinpussi useammalle käyttökerralle.
6 3 0
Sukkahousut kämmenpohjilla jalkaan
Sukkahousuja voi olla vaikea saada jalkaan tasaisesti. Usein ne jäävät haarojen kohdalla vajaaksi, vaikka nilkoissa olisi pelivaraa. Pese silloin kädet. Kuivaa niin, että ne jäävät hieman kosteiksi. Nosta sukkahousut sitten kahden tahmean kämmenen välissä ylös. Näin ne asettuvat tasaisesti koko jalan mitalle, eikä repeytymisen vaaraa ole.
0 2 0
Parittomia sukkia?
Onko sukkien parit aina hukassa? Laita pyykkikorin läheisyyteen roikkumaan sukkahousuja koukusta seinälle, jokainen perheenjäsen voi laittaa yhteen lahkeeseen omat sukat väljästi. Tee solmu lahkeiden väliin ja heitä koneeseen. Ohuissa sukkahousuissa sukat pesytyy kuin pesupussissa! Ei enää kadonneita sukkia!
1 1 0
Tiskiriepuna sukkahousun pala
Pala sukkahousun lahjetta toimii mainiona tiskiriepuna. Naarmuttamaton apu patasudin ja karhunkielen sijaan esim. lasisen kahvikannun, uunipatojen ja kattiloiden puhdistukseen. Käy myös käsitiskirievuksi. Sukkahoususta riittää monta uutta riepua. Myös ekologinen ratkaisu käytettäessä vanhoja puhtaita sukkahousuja.
0 3 0
Suojaksi banaanikärpäsiltä
Pujota ohuet sukkahousut hedelmäkulhon ylle, niin vältyt banaanikärpäsiltä hedelmien kimpussa.
1 3 0
Helpotusta marja- tai sienimetsään
Helpotusta marja- tai sienimetsään
Sukkahousuista saat marjaämpärille oivan kantohihnan, joka vapauttaa kädet poimintaan. Laita marjaämpäri sukkahousujen miehustaan ja tee sääriosista kantohihna kaulan ympärille.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös