K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55157 niksiä!
Kisalle lelu
Saat kissallesi helposti hyvän lelun, kun sujautat sukkahousujen kumpaankin lahkeeseen yhden tennispallon ja laitat housut roikkumaan sopivalle korkeudelle, esim. oven kahvaan. Jos kissasi on iso ja vahva, voit vielä lisätä muutaman pallon lisää sukkahousujen lahkeisiin.
0 1 0
Korvasuojat
Vanhat, rikkinäiset leggarit tai sukkikset voi jatkokäyttää, kun ne sitaisee korvien ja pipon päälle näin kovilla pakkasilla. Loppupätkän pöksyistä voi vielä kietaista kaulan suojaksi. Eipä muuten palele enää, ja naapurin juoruakat pysyy kaukana!
0 0 0
Puhelin- ja kapulapussi
Sukkahousun sukkaosasta saa hyvän kännykkäpussukan, joka suojaa puhelinta pölyltä. Sopii myös kaukosäätimen säilyttämiseen.
1 0 0
Eikö löydy villahousuja?
Eikö löydy villahousuja
Valitse käytettyjen sukkahousujen joukosta rikkinäiset ja leikkaa sopivalta korkeudelta jalkaosat pois. Saat nopeasti käyttöön pakkaspäivän "villahousut" asun alle.
2 0 0
Vinkki juhlasukkahousujen pukemiseen
Tuntuuko että juhlasukkahousujen laittaminen jalkaan aiheuttaa hankaluuksia, koska ne menevät helposti rikki kynsien takia? Laita ohuet kumihanskat käteen, niin vältyt rikkoutumiselta.
0 1 0
Vauvan kirittäjä
Harjoitteleeko vauvasi liikkumaan tai ottamaan asioista kiinni? Parhaan lelun ja kirittäjän saat sukkahoususta, johon sujautat tennispallon. Pallo on sopivan kokoinen lapsen ottaa kiinni, saat helposti nykäistyä sitä itse eteenpäin tai vieritettyä takaisin lapselle. Äänitehosteet leikin lomassa takaavat naurun.
0 1 0
Ei enää lumipaakkuja turkissa
Sukkahousuilla hyvästit lenkillä lumiukoksi muuttuvalle koiralle
Juuri satanut suojalumi paakkuuntuu pitkäkarvaisen koiran jalkakarvoihin, ja koira muistuttaa lenkin päätteeksi kävelevää lumiukkoa. Painavat lumipaakut voivat tuntua koirasta ikäviltä repiessään karvoja. Kokeilin kerran mökillä ollessamme laittaa koirallemme jo hieman rikki menneet sukkahousut päälle, ja ongelma oli ratkaistu! Sukkahousuista leikataan sukkaosuus irti, ja haarovälin kohdalle leikataan pään mentävä aukko. Ratkaisu on kevyt ja huomaamaton päällä eikä haittaa koiran liikkumista.
18 12 0
Hukkasukkahousuista uudeksi asusteeksi
Rikkinäisistä sukkahousuista saa näyttävät irtohihat esimerkiksi naamiaisasuun tai rohkeamman tyylin edustajalle arkiasuunkin. Leikkaa sukkahousuista haarakiila ja sukkaosat irti, pujota pää haara-aukosta ja kädet sukkahousujen lahkeisiin. Hihoja voi käyttää sellaisenaan vyötäröosan toimittaessa paidan virkaa tai pukea mieleisensä paidan seuraksi niin, että vain hihat jäävät näkyville.
0 1 0
Hotellihuoneen sängyt yhteen
Varasitko hotellihuoneen parisängyllä, mutta parisängyn sijaan huoneessa onkin kaksi erillistä sänkyä jotka liukuvat jatkuvasti erilleen? Tähän auttaa sukkahousut. Sido niillä napakasti sängyt kiinni toisiinsa jaloistaan, ja nyt sinulla on parisänky, jonka puolikkaat eivät karkaa.
1 1 0
Säilytyspussi sukille
Rullaa sukat myttyyn ja työnnä ne sukkahousuihin tai stay-up-sukkiin. Näin sinulla on hieno ja tilaa säästävä sukkien säilytyspussi, jonka voit ripustaa naulakkoon roikkuumaan.
2 0 0
Sukkahousuista täytettä
Koristeet
Rikkinäiset sukkahousut voi käyttää neulottujen koristehedelmien täytteenä.
3 6 0
Sukkahousuista hiuslenkki
Jos salille mennessä huomaat, että hiuslenksusi on unohtunut, voit pelastaa tilanteen repimällä rikkinäisistä sukkahousuista kätevän ponnarin.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös