K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47838 niksiä!
Omenapuun oksan tuki
Omenapuun oksan tuki
Sukkahousuista saa kaksi hyvää tukea kannattelemaan satoisia oksia. Nurmen voi leikata puun alta normaalisti.
0 1 0
Amppariansa sukkahousuista
Amppariansa
Jos ilmanvaihtokanavaan pesineet ampiaiset vaivaat, teippaa venttiilin ympärille 15 denierin Pirkka-sukkahousua, ja näin pienet vihulaiset pysyvät loitolla ja ilma edelleen kiertää asunnossa!
0 0 0
Sisustuskorin värin pikapäivitys
Sisustuskorin värin pikapäivitys
Saat kätevästi vaihdettua rottinkikorin koristenauhan väriä, kun kierrät korin vanhoilla sukkahousuilla, haluamallasi värillä. Tässä tapauksessa mustilla sukkiksilla ja voila, muutos on hetkessä valmis.
1 1 0
Nokkoset kätevästi lannoitteena
Sukkahousuista saa kätevän kasteluveden lannoittajan täyttämällä ne tuoreilla vastaleikatuilla nokkosilla. Lannoittajasukkiksista liukenee veteen typpipitoista nestettä, joka siirtyy kasteluveden mukana puutarhan kasvien iloksi lisäravinteeksi. Koska nokkoset ovat sukkahousujen sisällä, ei kasvin osat tuki vesiastian hanaa, eikä vesi sotkeennu. Kun tehoineet ovat jo liuenneet, on ne helppo poistaa astiasta ja korvata uusilla lannaoittajasukkahousuilla.
0 1 0
Valeampiaispesä sukkahousuista
Valeampiaispesä
Kaikilla ei virkkuukoukku pysy hyppysissä ja suodatinpussit vaativat teippiä tai muuta materiaalia kiinnittämiseen. Sullo sukkahousut toiseen jalkaterään ”palloksi”, 30 sekuntia ja valeampiaispesä on valmis kiinnitettäväksi.
1 6 0
Keltaiset kananmunat
Pujota raaka kananmuna sukkahousujen keskelle, ota molemmista päistä kiinni ja pyöritä kananmunaa muutaman kerran. Keitä muna ja saat keltaisen munan, sillä valkuainen on sekoittunut keltaiseen.
3 1 0
Verhot sukkahousuista
Laita vanhat, värikkäät sukkahousut solmulle verhotankoon. Näin saat kivat ja hauskat verhot.
0 1 0
Omatekoinen hajustin
Ota tyhjäksi jäänyt nestesaippuapullo, muu vanha tuoksupullo tai lasipullo, ja laita pohjalle ruokaöljyä noin 0,5 dl. Lisää sekaan vettä noin desin verran. Lisää sitten sekaan jotain hajuvettä, josta pidät (voit lorauttaa pullon jämät kaikki) tai 20 suihkausta pullosta. Laita korkki kiinni ja pyöritä pulloa, että nesteet sekoittuvat. Ota sukkahousupätkää yläosasta, ja rullaa se pötköksi, niin että se ylettyy pullon suusta ainakin 2 cm ulos ja yltää pohjalle asti pulloon. Tuoksupullo on valmis. Neste imeytyy sukkahousua myöten ylös asti ja ihana kodin tuoksutin on valmis.
0 3 0
Irtohihat sukkahousuista
Irtohihat sukkahousuista
Leikkaa saksilla vaimon vanhoista merinovillasukkahousuista puntit irti ja sinulla on erittäin lämpimät ja sopivan kokoiset irtohihat käsivarsissa, sillä onhan vaimon reiden paksuus sama oman käsivartesi kanssa. Uskaliaimmat voivat ottaa yhdet niistä 50 sukkahousuparista, joita vaimon sukkahousulaatikosta löytyy.
8 2 0
Alkkareiden kierto
Kun säilyttää alkaareita laatikossa, tulee yleensä käytettyä vain kasan päällimmäisiä. Kiinnitä sukkahousut roikkumaan vaatekaappiin tai komeroon, ja leikkaa lahkeen kärjet pois. Kun puhtaat alkkarit tulevat pesusta, työnnä ne vyötäröosasta sukkahousujen sisään ja kun otat alkkarit käyttöön, ota puntista alimmaiset. Näin kaikkia alkkareita tulee käytettyä tasaverroin. Voit myös jaotella alkkarit kahteen eri ryhmään eli eri lahkeisiin, esimerkiksi värikkäät ja valkoiset, tai mallin mukaan.
1 0 0
Tilaa jälkiruoallekin
Jos sukkahousut tuntuvat helposti kiristävän vyötäröltä esimerkiksi juhlaruokailujen jälkeen, varaudu etukäteen laittamalla jalkaan raskausajan sukkahousut - on tilaa jälkiruoallekin, eikä kiristä vatsaa!
8 4 0
Sukkahousuista puuterivippa
Meikki kaunis kuin filmitähdellä, mutta puuterihuisku hukassa? Kietaise pumpulia kiekoksi ja työnnä puhtaiden sukkahousujen jalkaosaan. Pikakikalla kelpaa tupsutella kasvoille banaanipuuterista vauvantalkkiin, sitten vain pumpuli pois lahkeesta ja sukkikset jalkaan!
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle