K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54219 niksiä!
Rikkoutuvat villasukkien kantapäät
Meneekö lempivillasukistasi aina kantapää puhki? Tekovaiheessa tee näin: leikkaa sukkahousuista ohutta nauhaa ja kun neulo se langan mukana villasukan kantapähän.
1 3 0
Sukkahousut rantalomalla
Käytytetyt sukkahousut ovat kätevät rantalomalla. Laita housuosa rantatuolin yläosaan pyyhkeen päälle. Tuuli ei vie pyyhettä. Sääriosat voi hyödyntää käsinojien päällä: aurinkovoide toiseen ja juomapullo tai tölkki toiseen käännettyyn sääriosaan.
0 0 0
Lelulöydöt näkyväksi
Onko lapsesi lempipikkuauto aina hukassa? Laita sukkahousut roikkumaan seinälle ja kerätkää pikkuautot lahkeisiin. Näinlapsi näkee heti, missä lemppariauto on. Toimii myös hiuspampuloiden ja pinnien kanssa.
0 0 0
Stay up -hikinauha
Älä heitä rikkinäisiä stay up -sukkia roskiin, vaan leikkaa pitsinen ylä osa irti. Saat niistä oivat hikinauhat, jotka pitävät tukan poissa silmiltä.
1 1 0
Quinoa-siivilä
Oletko keittämässä quinoaa, mutta ei löydy tarpeeksi pienireikäistä siiviläää? Ota avuksi puhtaat sukkahousut: quinoa huuhtoutuu hyvin eikä karkaa pois.
0 0 0
Käsisiteet
Jos olet menossa kuntonyrkkeilyyn ja käsisiteet unohtuivat kotiin, kääri sukkauhousut käsiisi.
0 0 0
Puolukkapussi
Puolukkaan lähtiessä et tarvitse astiaa kun otat sukkahuosut mukaan. Kerää sukkahuosut täyteen puolukoita ja sido vyötäröltä kiinni. Jäykät täydet housut on helppo kanta nostamalla niskaan ja pitämällä etopuolelta jaloista kiinni.
5 0 0
Poimintaämpäri kaulaan
Ripusta pieni ämpäri sopivan mittaisella sukkahousulenkillä roikkumaan kaulaan. On kätevä vadelma- ja viinimarjapensaissa, kun kädet jää vapaaksi poimimiseen. Sukkahousut ovat pehmeät, eivätkä paina niskaan.
0 0 0
Roskat pois ulkoaltaasta
Roskat pois ulkoaltaasta
Älä heitä pois rispaantunutta akvaarion haavia, vaan pujota sukkahousut (paras vaihtoehto stay up -malli) reunan ympärille. Näin jopa pienimmät roskat, kuten ilmassa lentävät siemenet, jäävät nalkkiin ja kerääntyvät sukan pohjalle!
2 3 0
Pyykkinaru mökille
Askartele käytetyistä sukkahousuista pyykkinaru mökille. Hyvin toimii!
0 0 0
Tölkkiannostelija
Kerää kotona palautustölkit peräkkäin sukkahousun lahkeeseen ja leikkaa sukkahousut varpaan kärjestä auki. Kun menet kauppaan palauttamaan tölkkejä, työnnä tölkit ulos palautusautomaattiin yksitellen lahkeesta. Näin vältyt tahmaisilta käsiltä. Sukkahousun voi myös käyttää uudelleen.
1 1 0
Sukkahousut antiikkipöydän muuttosuojaksi
Sukkahousut antiikkipöydän muuttosuojaksi
Kuplamuovin loputtua leikkasin sukkahousuista suojat pöydän jalkoihin. Muutto voi jatkua!
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös