K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56309 niksiä!
Taimituki sukkahousuista
Taimet/Sukkahousut
Kevätjuhlista suoraan hyötykäyttöön kasvihuoneeseen. Hyvin venyy ja pysyy tomatintaimet pystyssä.
0 0 0
Johdonpidike sukkahousuista
Saat sukkahoususta kätevän pidikkeen laitteen, esim. matkalaturin ympärille kieputtamallesi johdolle. Johto pysyy siististi eikä lähde avautumaan!
0 0 0
Sivupeilin pikakorjaus
Sukka pitää Irtoavan auton sivupeilin paikallaan
Autoni sivupeili alkoi ’väpättää’, peili on siis osittain irti. Koska korjausta ei ole hetkeen saatavilla, mietin onko peili nyt teipattava rumasti kiinni peilikoteloon, ettei irtoa kokonaan ajossa. Ostinkin halvimmat mahdolliset ’yhdenkoon’ nilkkasukat. Puin sivupeilille sukan. Siisti tulos ja näkyy läpi, vaikka sukka on musta.
0 3 0
Siemenpotut
Uusiokäytössä sukkahousut soveltuvat erittäin hyvin siemenpottujen idätykseen. Potut sujautetaan istuinosaan ja vyötärön kuminauha suljetaan. Kun potut ovat itäneet, niin sukkahousuja käytetään istutuskoppana, jolloin teräosat sidotaan niskan taakse solmuun ja haarakohtaan repäistään kouran mentävä aukko, josta on hyvä koplata pottuja ja nostella ylös sekä pudottaa perunapenkin vakoon. Sukkahousujen silmät ovat sen verran pieniä, etteivät idut tule niistä läpi, niin kuin kaupan verkkopusseihin laitetut siemenpotut.
0 0 0
Turvaväli
Meitä kaikkia ahdistaa välillä ja näinä vuosina turvaväli on ollut ajakonhtainen. Ei tarvitse selitellä vielä rajoitusten poistumisenkaan jälkeen ettei kiinnosta jutella kun heität sukkahousut päähän ja heiluttelet sukkaosia välillä! Kyllä pysyy turvaväli vaikka muistatkin hymyillä iloisesti!
1 1 0
Termospullon pidike
Puuttuuko termospullostasi kahva? Ei hätää, sen voi tehdä kätevästi vanhoista stay up sukista. Silikonireuna tarttuu pulloon hyvin. Leikkaa pieni aukko, josta voit pujottaa pullon ja kiertää sukkaa pullon ympärille. Muotoile niin, että saat kantokahvan. Voit ripustaa termoksen vaikka rinkkaan.
0 0 0
Juhlapallo
Juhlat tulossa? Sukkahousuja voit käyttää muuhunkin juhlavaa kuin pukimeksi. Kauniit juhlapallot syntyvät näin: Sujauta ilmapallo jalkaterän osaan sukkahousuja niin, että pystyt täyttämään pallon. Leikkaa sukkahousu sopivan kokoiseksi niin, että saat sensekä ilmapallon suun solmulle. Voit varioida tyyliä esim. verkko- ja pitsisukkisten avulla.
0 1 0
Sukkikset metsälle
Marja- ja sienimetsälle suunnatessa sujauta sukkahousut matkaan. Marjat eivät mehustu ja sienetkin saavat hengittää. Sujauta mieleenkiintoiset löydöt toiseen sukanvarteen syötävistä erottuakseen.
0 0 0
Avokassukka kännykän kuoreksi
Kännykän näyttö lähmääntyy poskea vasten. Sujauta ohut avokassukka suojaksi. Toimii hyvin myös sekä kännyn pyyhkimiseen, että silmälasien tai aurinkolasien pyyhkimiseen ja suojana!
2 0 0
Vanhat sukkahousut mikrokuituliinana
Uusiokäytä sukkahousujen housuosaa mm silmälasien pyyhkimiseen. Toimii paremmin kuin siihen tarkoitettu liina. Lahjeosasta kätevä suojapussi laseille.
3 0 0
Rullatyyny
Tarvitsetko rullatyynyä vaikka polvien alle maakuulla ollessa? Rullaa pehmeä päiväpeite tai pyyhe ja laita se sukkahousun toiseen lahkeen sisään. Näin saat helposti ja nopeasti rullatyynyn.
3 3 0
Sukkahousuamppeli
Letitä, solmi tai virkkaa sukkahousuista kukka-amppeli. Tee solmut ala- ja yläreunaan. Kevyt, kestävä ja melko huomaamaton.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös