K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48075 niksiä!
Mattopussi hukassa?
Onko maton pitkä pussi hukassa, ja mattoa pitäisi saada kulkemaan siististi muutossa? Sujauta käytävän matot sukkahousuihin. Kaksi mattoa saa näppärästi yhteen pakettiin.
0 0 0
Sukkahousut järjestykseen
Laita sukkahousut pesun jälkeen alkuperäisiin pakkauksiin. Näin löydät nopeasti valitsemaasi asuun sopivan parin. Jos säilytät hieman rikkinäisiä sukkahousuja esimerkiksi pitkien housujen alla pidettäviksi, säilytä niitä erillään muista.
0 4 0
Ympäristöystävälliset hiuslenkit
Onko kaapissasi paksuja 80–100 denierin sukkahousuja, jotka alkavat jo loppuun käytettyjä? Leikkaa sääriosista noin 3–5 cm levyisiä renkaita. Saat joustavia ja hiuksille hellävaraisia lenkkejä ilmaiseksi!
2 3 0
Omenapuun oksan tuki
Omenapuun oksan tuki
Sukkahousuista saa kaksi hyvää tukea kannattelemaan satoisia oksia. Nurmen voi leikata puun alta normaalisti.
0 1 0
Amppariansa sukkahousuista
Amppariansa
Jos ilmanvaihtokanavaan pesineet ampiaiset vaivaat, teippaa venttiilin ympärille 15 denierin Pirkka-sukkahousua, ja näin pienet vihulaiset pysyvät loitolla ja ilma edelleen kiertää asunnossa!
0 0 0
Sisustuskorin värin pikapäivitys
Sisustuskorin värin pikapäivitys
Saat kätevästi vaihdettua rottinkikorin koristenauhan väriä, kun kierrät korin vanhoilla sukkahousuilla, haluamallasi värillä. Tässä tapauksessa mustilla sukkiksilla ja voila, muutos on hetkessä valmis.
2 2 0
Nokkoset kätevästi lannoitteena
Sukkahousuista saa kätevän kasteluveden lannoittajan täyttämällä ne tuoreilla vastaleikatuilla nokkosilla. Lannoittajasukkiksista liukenee veteen typpipitoista nestettä, joka siirtyy kasteluveden mukana puutarhan kasvien iloksi lisäravinteeksi. Koska nokkoset ovat sukkahousujen sisällä, ei kasvin osat tuki vesiastian hanaa, eikä vesi sotkeennu. Kun tehoineet ovat jo liuenneet, on ne helppo poistaa astiasta ja korvata uusilla lannaoittajasukkahousuilla.
0 3 0
Valeampiaispesä sukkahousuista
Valeampiaispesä
Kaikilla ei virkkuukoukku pysy hyppysissä ja suodatinpussit vaativat teippiä tai muuta materiaalia kiinnittämiseen. Sullo sukkahousut toiseen jalkaterään ”palloksi”, 30 sekuntia ja valeampiaispesä on valmis kiinnitettäväksi.
1 6 0
Keltaiset kananmunat
Pujota raaka kananmuna sukkahousujen keskelle, ota molemmista päistä kiinni ja pyöritä kananmunaa muutaman kerran. Keitä muna ja saat keltaisen munan, sillä valkuainen on sekoittunut keltaiseen.
3 1 0
Verhot sukkahousuista
Laita vanhat, värikkäät sukkahousut solmulle verhotankoon. Näin saat kivat ja hauskat verhot.
0 1 0
Omatekoinen hajustin
Ota tyhjäksi jäänyt nestesaippuapullo, muu vanha tuoksupullo tai lasipullo, ja laita pohjalle ruokaöljyä noin 0,5 dl. Lisää sekaan vettä noin desin verran. Lisää sitten sekaan jotain hajuvettä, josta pidät (voit lorauttaa pullon jämät kaikki) tai 20 suihkausta pullosta. Laita korkki kiinni ja pyöritä pulloa, että nesteet sekoittuvat. Ota sukkahousupätkää yläosasta, ja rullaa se pötköksi, niin että se ylettyy pullon suusta ainakin 2 cm ulos ja yltää pohjalle asti pulloon. Tuoksupullo on valmis. Neste imeytyy sukkahousua myöten ylös asti ja ihana kodin tuoksutin on valmis.
0 3 0
Irtohihat sukkahousuista
Irtohihat sukkahousuista
Leikkaa saksilla vaimon vanhoista merinovillasukkahousuista puntit irti ja sinulla on erittäin lämpimät ja sopivan kokoiset irtohihat käsivarsissa, sillä onhan vaimon reiden paksuus sama oman käsivartesi kanssa. Uskaliaimmat voivat ottaa yhdet niistä 50 sukkahousuparista, joita vaimon sukkahousulaatikosta löytyy.
9 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle