K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55731 niksiä!
Sukkahousuista tiskihanskoiksi
Tarvitsetko tiskatessa hanskoja joita ei kuitenkaan ole saatavilla? Leikkaa vanhoista puhtaista sukkahousuista käsiisi sopivat, laita sisäpuolelle muovipussi ja pujota kädet muovipussiin joka on sukkahousujen sisällä. Näin kädet pysyvät kuivana!
1 0 0
Sukkahousut suodatinpussiin
Sujauta pala sukkahousuista suodatinpussiin ennen kahvinpurujen lisäämistä. Voit nostaa sukkahousuihin jääneet purut pois ja näin säästyy suodatinpussi useammalle käyttökerralle.
1 0 0
Parittomia sukkia?
Onko sukkien parit aina hukassa? Laita pyykkikorin läheisyyteen roikkumaan sukkahousuja koukusta seinälle, jokainen perheenjäsen voi laittaa yhteen lahkeeseen omat sukat väljästi. Tee solmu lahkeiden väliin ja heitä koneeseen. Ohuissa sukkahousuissa sukat pesytyy kuin pesupussissa! Ei enää kadonneita sukkia!
1 1 0
Tiskiriepuna sukkahousun pala
Pala sukkahousun lahjetta toimii mainiona tiskiriepuna. Naarmuttamaton apu patasudin ja karhunkielen sijaan esim. lasisen kahvikannun, uunipatojen ja kattiloiden puhdistukseen. Käy myös käsitiskirievuksi. Sukkahoususta riittää monta uutta riepua. Myös ekologinen ratkaisu käytettäessä vanhoja puhtaita sukkahousuja.
0 0 0
Suojaksi banaanikärpäsiltä
Pujota ohuet sukkahousut hedelmäkulhon ylle, niin vältyt banaanikärpäsiltä hedelmien kimpussa.
1 0 0
Helpotusta marja- tai sienimetsään
Helpotusta marja- tai sienimetsään
Sukkahousuista saat marjaämpärille oivan kantohihnan, joka vapauttaa kädet poimintaan. Laita marjaämpäri sukkahousujen miehustaan ja tee sääriosista kantohihna kaulan ympärille.
0 0 0
Stoppaa silmäpako
Oletko juuri lähdössä liikenteeseen ja sukkahousuihin tuli reikä? Suihkuta hiuslakkaa tai -kiinnettä reikään, jolloin sen leviääminen stoppaa.
0 0 0
Sukkahousut perunoiden pesussa
Uudet perunat puhdistuvat kätevästi kun laitat ne likoamaan veteen sukkahousujen sisälle. Liotuksen jälkeen perunoiden kuori irtoaa kun hankaat perunoita sukkahousuilla.
2 0 0
Rikki menneet sukkahousut punkkien torjuntaan
Marjastusaikaan voit käyttää rikki menneet sukkahousut vielä kertaalleen pukemalla ne lenkkareiden ja housujen päälle. Näin estät punkkien pääsyn housunlahkeista sisään.
2 3 0
Sukkahousut suomustukseen
Kalan saa helposti suomustettua sukkahousun puntin sisällä. Kädet ja kala sekä vaikkapa kuorimaveitsi tms. puntin sisään. Suomustus käy näpsäkästi ilman sotkua ja suomusadetta. Huuhdella voi raanan alla, tai koko homman voi suorittaa ämpärissä tms. myös järvessä homma hoituu suvereenisti. Suomut ovat sukassa ja työskentelyalue siisti!
2 2 0
Taimituki sukkahousuista
Taimet/Sukkahousut
Kevätjuhlista suoraan hyötykäyttöön kasvihuoneeseen. Hyvin venyy ja pysyy tomatintaimet pystyssä.
1 0 0
Johdonpidike sukkahousuista
Saat sukkahoususta kätevän pidikkeen laitteen, esim. matkalaturin ympärille kieputtamallesi johdolle. Johto pysyy siististi eikä lähde avautumaan!
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös