K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47838 niksiä!
Kampa latausjohdon pidikkeenä
Kampa latausjohdon pidikkeenä
Kännykän latausjohdon pää on usein kateissa lattialla. Tavallisesta kammasta saa kätevän pidikkeen johdon päälle.
0 0 0
Puhelinteline patalapusta
PUHELINTELINE
Älypuhelimelle saa kätevän puhelintelineen silikonisesta patalapusta. Laita patalappu pöydälle pystyyn ja aseta puhelin lapussa olevaan rakoon.
0 0 0
Känny latinkiin pimeässäkin
Känny latinkiin pimeässäkin
Etkö näe laittaa pimeässä laturia oikein päin puhelimeen? Lisää pimeässäkin sormin tunnistettavat nystyrät timanttitarroista! Kun otat piuhan käteen, tiedät pimeässäkin heti, miten päin piuha menee puhelimeen.
2 6 0
Tabletin uusi lepopaikka
Tabletin uusi lepopaikka
Ota käyttöön vanha ja nurkissa lojunut servettiteline. Ruuvaa se seinään. Aseta siihen tablettisi lepäämään. Pöytätila säästyy.
0 2 0
Ötökkäeste ilmanvaihtokoneelle
Koneellisen ilmanvaihdon ilmanottoaukon päällä olen käyttänyt metallisiivilää. Ei ole tullut ötököitä suodattimiin eikä ole tukkeutunut kuten hyönteisverkko saattaa tehdä. Pienen siivilän kokokin juuri sopiva. Varren olen katkaissut.
1 2 0
Tuulikone
Köyhän miehen tuulikoneen saat lyhyelle tube- tai musiikkivideolle, kun nostat imurin pöydälle ja suuntaat imurin täysillä puhaltamaan lämpimät poistoilmat hiuksiisi.
1 1 0
Erottele saajan nimet toisistaan
Kun lähettää vaikka tekstiviestejä, niin jos on vierekkäiset nimet matkapuhelimessa esim. AARO tai ASTA, niin voi laittaa esim. Baaro tai Caaro niin ettei tekstiviestit mene sekaisin tai toiselle.
1 1 0
Puheharjoitusta ruotsiksi
Palvelunumeroissa, jos on pitkät jonot, saa harjaannusta ruotsiksi tai englanniksi, kun valitsee toisen puhekielen kuin suomi asioidessa viraston tai yrityksen kanssa.
5 1 0
Puhelin pesukoneessa
Jos puhelimesi tippuu pesukoneeseen metalliosan väärälle puolelle, käännä pesukone ympäri.
1 3 0
Imuroi pölyt tietokoneesta
Imuroin säännöllisesti tietokoneeni tuuletusaukot sivulta ja pohjasta. Tietokone sammutetaan, annetaan jäähtyä, käännetään nurinpäin ja imuroidaan tuuletusaukot. Koneen tausta hyrinä käy hiljaisemmaksi ja jäähdytys onnistuu paremmin, kun sinne kertynyt pöly poistuu. Olen pidentänyt tällä niksillä tietokoneeni ikää, koneeni on kohta kymmenvuotias.
1 2 0
Merkitty laturi
Merkitty laturi
Koristelemalla laturin tietää kenelle se kuuluu. Palautuu myös helpommin omistajalle.
1 15 0
Käyttöohjeet laitteisiin kiinni
Teippaa käyttöohjeet laitteiden takaosaan kiinni. Jos ohje on liian iso, teippaa edes lappu, missä ohjeet säilytetään ja ostopäivä.
1 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle