K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Nopeampi nettiyhteys
Jos sinulla on hidasteleva nettiyhteys, mene nettiin jonkun suositun TV-ohjelman aikana. Netti toimii mokkulallakin nopeasti, kun toiset töllöttävät Salkkareita telkkarista :)
0 4 0
Eikö kännykälle ja lyhyelle laturin johdolle löydy paikkaa?
Monissa asunnoissa on sopivalla korkeudella datakaappi, jossa on peltinen ovi. Laita laturi kaapin sisään piiloon, sopiva määrä johtoa näkyviin. Oven saa ruuvattua sopivasti kiinni niin, ettei johto litisty ja kaiken kukkuraksi kännykkä pysyy magneettisella kotelollaan kiinni datakaapin ovessa. Ei rumia johtoja, eikä konttaamista lattianrajassa jos puhelin soi, kun sitä lataa.
1 0 0
Kosketusnäyttökynä porkkanasta
Kosketusnäyttö porkkana
Jos et omista kosketusnäyttökynää, etkä halua ostaa, saman asian ajaa Pirkka Parhaat -sarjan suomalainen snack-porkkana. Porkkanan "karapää" toimii samanlailla.
3 3 0
Puhelin kadoksissa?
Puhelin kadoksissa?
Jatkuvasti näkee ilmoituksia eri kanavilla löytyneistä ja kadonneista puhelimista, joiden omistajista ei ole tietoa. Eipä tarvi muuta kuin laittaa lukitusnäytölle taustakuvaksi oma nimi ja sellainen yhteystieto, josta puhelimen löytäjä tavoittaa passelin henkilön, jolle löydöstään ilmoittaa. Näin löytää puhelin omistajalleen ilman suurempia Sherlock -hetkiä.
0 5 0
Kännykälle sadesuoja
Syksy on sateista aikaa, mutta kännykkää tarvitaan myös silloin. Känykkä ja rankkasade eivät keskustele keskenään, ja kännykkä voi kastuessaan mykistyä täysin. Ei huolta. Kuljeta mukanasi syksyn pahimpien aikojen läpi pyörän satulasuojaa. Se sopii kuin hansikas kännykänkin suojaksi.
2 0 0
Uusi soittoääni kännykkään
Jos haluat kännykkään uuden kappaleen esimerkiksi soittoääneksi, laita biisi soimaan ja samaan aikaan käynnistä kännykästä Ääninauhuri kaiuttimen edessä. Näin kännykkääsi tallentuu kyseinen kappale. Muista olla tarkkana, milloin kappale alkaa ja loppuu, ettei tule ylimääräisiä ääniä mukaan. Lopuksi vielä nimeä kappale, niin löydät sen soittoääneksi muiden äänien tai laulujen joukosta.
0 1 0
Mobiilin sadesuoja
Yllättikö syyssateet? Jemmaa käsilaukkuusi 0,5-1 litran Minigrip-pussi. Kun rankkasade yllättää suojaa puhelimesi pussin sisään, eikä se pääse kastumaan. Säästyt useiden eurojen vahingoilta ja harmeilta!
3 2 0
Postilaatikkohälytin
Osta langaton ovikello ja laita painokatkaisin postilaatikon sivuun kiinni. Kun ystäväsi tuo postia, hän voi painaa katkaisijaa niin tiedät, että laatikossasi on postia sinulle, kun kello soi sisällä. Maksimivälimatka laatikolle noin 30 metriä.
10 10 0
Hammastahnalla naarmut piiloon
Hammastahnalla saa naarmut piiloon niin puhelimen näytöltä kuin cd:n pinnalta. Ei tarvitse kuin pyyhkiä tahnaa tarpeeksi naarmuuntuneelle pinnalle.
0 1 0
Puhelimen kuoret ilmapallosta
Puhalla ilmapalloon ilmaa, mutta älä solmi sitä. Pidä suuosasta kiinni. Aseta pallo tasoa vasten. Aseta puhelin keskelle palloa. Paina puhelinta alaspäin ja päästä samalla ilmaa hitaasti pois pallosta. Ilmapallo ottaa kiinni puhelimeen muodostaen kauniit ja kätevän nahkeat kuoret, jotka suojaavat puhelintasi.
2 0 0
Elektroninen jakkara
Olen aika lyhyt, ja usein käy niin, etten näe korkeiden kaappien perälle. Jos en viitsi hakea jakkaraa, avaan puhelimeen kameran ja sitä kurottamalla saan näkyvyyden etäisimpäänkin nurkkan!
1 2 0
Sinkkukuivuri
Varaston perällä nököttävä sienikuivuri saa käyttöä, kun valjastat siitä sinkun "kuivausrummun". Heti jalkaan saatavat sukat ja parhaat bokserit saat pian jalkaan, kun kuivatat ne kuivurissa.
2 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle