K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46664 niksiä!
Rahat ja korut piiloon
Rahat ja korut saa hyvin piilotettua vanhoihin, tyhjiin DVD- tai VHS-koteloihin kirjahyllyyn!
0 0 0
Nappikuulokkeiden napit oikein päin
nappikuulokkeista on vaikea huomata vasemman ja oikean korvan merkkiä. laita toisen puolen johtoon pala sähköteippiä niin näet nopeasti kummalle puolelle se kuuluu!
0 3 0
Kaukosäätimen korjaus
Kaukosäätimen useimmin käytetyt painikkeet lakkaavat ajan myötä toimimasta. Avaa kaukosäädin varovasti ja liimaa pikaliimalla pieni pala foliota kaukosäätimen painikkeen alapuolen kontaktipintaan.
1 0 0
Kännykän kuori auki
Kännykän kuori pitäisi saada auki, mutta siihen liittyvä piikki on hävinnyt. Ota klemmari käyttöön ja taivuta se auki. Klemmarin päät ovat terävät ja ohuet, ja sen päällä saa hyvin avattua kännykän kuoren.
0 8 0
Vatupassi kardemummaputkilosta
Vatupassi
Kardemummaputkilosta saa tehtyä vatupassin laittamalla tyhjään putkiloon esimerkiksi alkoholia ja jättämällä ilmakuplan putkeen. Vesikin toimii nesteenä, mutta on hieman "tahmeaa".
2 1 0
Sisäovikello
Kun joku perheenjäsen tule kotiin omilla avaimilla pitää huudella, että minä tulin nyt. Laitetaan eteiseen, oven sisäpuolelle, polkupyörän kello tai muu merkinantolaite, jota soittamalla voi kertoa saapuneensa. Jokainen voi soittaa sitä omalla tavallaan, jolloin myös tietää, kuka on tullut.
1 0 0
Yksityisyyssuoja mobiililaitteille
Pyöreillä taulunpaikkatarroilla on siistiä ja kätevää peittää älypuhelimen ja kannettavan tietokoneen webbikameran linssi.
1 0 0
Viinilasien pidike
Tee viilto tyhjään vessapaperirullaan ja aseta siihen kännykkäsi. Laita musiikkia tulemaan ja sinulla on kaiuttimet valmiina!
0 0 0
Salasanat lapsilta
Alle kouluikäiset lapset ovat mainioita salasanageneraattoreita. Kun pyytää hassuja sanoja, lapsen mielikuvitus ja omintakeinen logiikka tuottavat salasanoja, jotka ovat aikuisille yhtä aikaa vaikeita murtaa ja helppo muistaa.
0 2 0
Nopeampi nettiyhteys
Jos sinulla on hidasteleva nettiyhteys, mene nettiin jonkun suositun TV-ohjelman aikana. Netti toimii mokkulallakin nopeasti, kun toiset töllöttävät Salkkareita telkkarista :)
0 5 0
Eikö kännykälle ja lyhyelle laturin johdolle löydy paikkaa?
Monissa asunnoissa on sopivalla korkeudella datakaappi, jossa on peltinen ovi. Laita laturi kaapin sisään piiloon, sopiva määrä johtoa näkyviin. Oven saa ruuvattua sopivasti kiinni niin, ettei johto litisty ja kaiken kukkuraksi kännykkä pysyy magneettisella kotelollaan kiinni datakaapin ovessa. Ei rumia johtoja, eikä konttaamista lattianrajassa jos puhelin soi, kun sitä lataa.
2 0 0
Kosketusnäyttökynä porkkanasta
Kosketusnäyttö porkkana
Jos et omista kosketusnäyttökynää, etkä halua ostaa, saman asian ajaa Pirkka Parhaat -sarjan suomalainen snack-porkkana. Porkkanan "karapää" toimii samanlailla.
3 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle