K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45989 niksiä!
Uusi soittoääni kännykkään
Jos haluat kännykkään uuden kappaleen esimerkiksi soittoääneksi, laita biisi soimaan ja samaan aikaan käynnistä kännykästä Ääninauhuri kaiuttimen edessä. Näin kännykkääsi tallentuu kyseinen kappale. Muista olla tarkkana, milloin kappale alkaa ja loppuu, ettei tule ylimääräisiä ääniä mukaan. Lopuksi vielä nimeä kappale, niin löydät sen soittoääneksi muiden äänien tai laulujen joukosta.
0 0 0
Mobiilin sadesuoja
Yllättikö syyssateet? Jemmaa käsilaukkuusi 0,5-1 litran Minigrip-pussi. Kun rankkasade yllättää suojaa puhelimesi pussin sisään, eikä se pääse kastumaan. Säästyt useiden eurojen vahingoilta ja harmeilta!
1 1 0
Postilaatikkohälytin
Osta langaton ovikello ja laita painokatkaisin postilaatikon sivuun kiinni. Kun ystäväsi tuo postia, hän voi painaa katkaisijaa niin tiedät, että laatikossasi on postia sinulle, kun kello soi sisällä. Maksimivälimatka laatikolle noin 30 metriä.
5 6 0
Hammastahnalla naarmut piiloon
Hammastahnalla saa naarmut piiloon niin puhelimen näytöltä kuin cd:n pinnalta. Ei tarvitse kuin pyyhkiä tahnaa tarpeeksi naarmuuntuneelle pinnalle.
0 0 0
Puhelimen kuoret ilmapallosta
Puhalla ilmapalloon ilmaa, mutta älä solmi sitä. Pidä suuosasta kiinni. Aseta pallo tasoa vasten. Aseta puhelin keskelle palloa. Paina puhelinta alaspäin ja päästä samalla ilmaa hitaasti pois pallosta. Ilmapallo ottaa kiinni puhelimeen muodostaen kauniit ja kätevän nahkeat kuoret, jotka suojaavat puhelintasi.
1 0 0
Elektroninen jakkara
Olen aika lyhyt, ja usein käy niin, etten näe korkeiden kaappien perälle. Jos en viitsi hakea jakkaraa, avaan puhelimeen kameran ja sitä kurottamalla saan näkyvyyden etäisimpäänkin nurkkan!
1 2 0
Sinkkukuivuri
Varaston perällä nököttävä sienikuivuri saa käyttöä, kun valjastat siitä sinkun "kuivausrummun". Heti jalkaan saatavat sukat ja parhaat bokserit saat pian jalkaan, kun kuivatat ne kuivurissa.
2 0 0
Silmälasien sanka irtosi?
Irtosiko silmälaseistasi sanka ja ruuvi meni hukkaan? Ensiapua tähän saat, kun pujotat ruuvin tilalle hammastikun ja lasit toimivat taas kuin uudet. Esteettisyyssyistä voit lyhentää hammastikun sopivan mittaiseksi.
0 1 0
Kierrätysjääpussi
Täytä nestesaippuan täyttöpussi vedellä ja eikun pakasteeseen ekologista viilennystä kaipaavalle.
0 0 0
Akku äkkiä täyteen
Akkua on vähän ja palaveri alkaa pian. Kännykkä latautuu nopeammin lentotilassa.
0 8 0
Kenen laturi?
Kun on kännykän latureita monestikin monta perheessä, ne menevät sekaisin. Jokainen voisi laittaa maalarinteipillä etu- ja sukunimen kirjaimet laturiin vedenkestävällä tussilla
0 1 0
Marjat kuivaksi
Marjat kuivaksi.
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön käytön tehostaminen.
7 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle