K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Kaasujääkaappiin valo
Kaasujääkaappi on hyvä silloin, kun sähköä ei ole saatavilla. Ikävää vain, että kaapin sisältö on ovea aukaistaessakin pimennossa. Ruuvaa keskelle sisäpuolen ovea lyhyt, pienikantainen ruuvi ja ripusta siihen paristokäyttöinen LED-valaisin, jossa on liiketunnistin. Näitä myydään halvalla monessa liikkessä.
0 1 0
Puhdista puhelimen näyttö teipillä
Paina läpinäkyvää teippiä näyttöön kiinni. Kun irrotat teipin, lika tarttuu siihen, mutta puhelimeen ei jää liimajälkeä.
0 0 0
Värikkäät hylsyt
Jos työkalupakissasi lojuu paljon samannäköisiä hylsyjä, maalaa ne eri väreillä. Saman voi tehdä kiintoavaimillekin.
0 1 0
Pelasta sähköposti koneen kaatuessa
Joskus sähköpostiohjelma jäätyy kesken kirjoittamisen ja tiedät, että sähköposti katoaa ohjelmaa buutatessa. Älä hermostu vaan kaiva kännykkä esiin ja ota pari kuvaa kirjallisesta tuotoksestasi. On paljon helpompi aloittaa viesti alusta, kun muistat mitä olet kirjoittanut.
0 3 0
Verkot lumisen jään alle
Tuliko lumi jään päälle ennen verkkojen uittamista jään alle? Ei hätää, lisää metallinpala uittolautaan ja sitten metallinpaljastimen avulla on helppo seurata missä uittolauta menee jään alla.
0 1 0
Seinäkello hiljaiseksi
Rukkaa lyövä seinäkello minuutin tai kaksi etuaikaan, niin se lopettaa äänekkään lyömisen juuri sopivasti ennen tv- tai radio-uutisia.
4 2 0
Teline älypuhelimelle
Älykännykän teline
Vanhoista levyke- ja korppukoteloista saa kätevän kännykkätelineen.
1 1 0
Näppäimistön puhdistaja
Tietokoneen näppäimistön näppäinten väliin kertyy pientä roskaa ja pölyä, jonka saa poistettua kätevästi puhtaalla poskipunasiveltimellä.
1 2 0
Tablettiteline kananmunakennosta
Tablettiteline
Tabletti pysyy tukevasti pystyssä tyhjässä kananmunakennossa, ja kallistus on juuri oikea. Halutessaan lapset voivat tuunata telineen esimerkiksi tarroilla ja tusseilla värittämällä!
2 2 0
Jääkaappi hiljaiseksi yöllä
Pitääkö jääkaappisi kovaa metakkaa öisin? Jos on vieraita kylässä ja hurina häiritsee unta, asettele ulkona tai pakastimessa jäädytettyjä vesipulloja tai kylmäkalleja jääkaapin ylähyllylle yön ajaksi. Sulamisprosessin ajan jääkaappi pysyy viileänä ilman jäähdytyskompressorin käynnistymistä.
0 0 0
Lomaa älypuhelimesta
Käykö mielesi ylikierroksilla? Kaiva kaapista vanha puhelin tai lainaa sellainen kaverilta. Kirjoita sosiaalisen median profiileihisi, että sinut tavoittaa toistaiseksi vain soittamalla tai tekstiviestillä, sujauta SIM-kortti älyttömään puhelimeen ja nauti! Huomaat pian, miten jatkuva tarve vilkuilla puhelinta katoaa, ja aikaa jää itsenäiselle ajattelulle.
1 2 0
Akkupora avuksi renkaanvaihtoon
Akkupora nopeuttaa renkaanvaihtoa
Kiinnitä tavalliseen akkuporakoneeseen välikappale hylsyä varten ja ota pora avuksi renkaanvaihtoon. Sillä saa kierrettyä rengasavaimella löysätyt pultit nopeasti.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle