K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59693 niksiä!
Kaukosäätimen pika-fixaus
Eikö kaukosäädin reagoi ja paristoja ei tietenkään löydy? Avaa kaukosäätimen paristoluukku ja pyöritä sormin siellä olevia paristoja paristojen ollessa paikoillaan. Taas yhdistää jonkin aikaa! Paristokauppaan sitten myöhemmin.
0 0 0
Aletarrojen hyödyntäminen
Jos ostat punalapputuotteita, älä turhaan heitä tarroja pois, vaan käytä niitä puolitettuna molempiin päihin patterien suojaamiseen kun kierrätät ne.
6 5 0
Näppäimistöalustan uusiokäyttö
Vanhan tietokonepöydän näppäimistöalustan uusiokäyttö!
Vanhan ATK-pöydän näppäimistön alusta jää tarpeettomaksi, jos käytät vain läppäriä. Alustan voi hyödyntää apupöytänä ja esim. veikkaustarkoituksiin.
2 0 0
Valaistu kaukosäädin kaikkien ulottuville!
Valaistu kaukosäädin kaikkien ulottuville!
Talvella on pimeää ja yhteisiä leffahetkiä vietetään tunnelmavalaistuksessa. Silloin voi olla ongelma, ettei näe painaa oikeita kaukosäätimen näppäimiä. Ratkaisin ongelman laittamalla minivalaisimen nippusiteellä kaukosäätimeen. Koska valaisin on ladattava usb-latauksella, siitä ei tule paristojätettä.
0 8 0
Takuukuitit varmassa tallessa
Ostitko pakkauksen LED- lamppuja, joilla on 36kk takuu. Laita takuukuitti ( ostokuitti) siihen pakkaukseen, mistä otit uuden lampun käyttöön. Kun lampunvaihtoaika tulee, näet heti, onko sinulla oikeus takuun korvaavaan tuotteeseen.
0 1 0
Läppäritaso nojatuoliin
Noin metrin pätkä höylättyä lautaa tai vaikkapa liimapuulevyä asetettuna nojatuolin käsinojien poikki = työtaso läppärille. Itsellä nojatuoli on vieläpä recliner-mallia, mukavampaa työskentelyasentoa ei olekaan!
0 1 0
Infrapunalämpömittarilla puu-uunin lämpötila
Infrapunalämpömittarilla puu-uunin lämpötilaa
Infrapunalämpömittarilla on kätevä mitata lämmitysuunin lämpötila. Jos uunia käytetään vielä lämmityksen päätyttyä ruoanvalmistukseen, saa lämmön riittävyyden helposti ja nopeasti tarkistettua.
1 5 0
Opi hyväksi laulajaksi
Sähköhammasharjasta lähtee sopivan taajuinen ääni, joka hyvin säestää lauluasi ja saa myös lauluäänesi kuulostamaan paremmalta.
10 1 0
Muistin tueksi
Meinaako joku tärkeä asia tai tehtävä unohtua? Kirjoita se ylös kännykän muistiinpanosovellukseen, ota näyttökuva ja aseta lukitusnäytön taustakuvaksi. Näin saat muistutuksen joka kerta kun vilkaiset puhelintasi.
1 2 0
Jaksaa, jaksaa!
Jos kouluhommat tai kirjan lukeminen tuntuu tylsältä, laita itesellesi välipalkintoja piristämään lukemista. Laita sivujen väliin jemmaan karkkia tai muuta mukavaa.
4 1 0
Napa piiloon
Pitäisikö pariston napa pitäisi teipata, mutta teippi on hukassa? Nappaa punnitusteippi banaanista ja teippaa sillä pariston napa piiloon.
1 2 0
Aivojumppaa älypuhelimella
Vaihtele säännöllisin väliajoin älypuhelimesi sovellusten järjestystä. Saat aivojumppaa helpolla tavalla, kun sovellus pitää etsiä uudesta paikasta.
2 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös