K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45541 niksiä!
Silmälasien sanka irtosi?
Irtosiko silmälaseistasi sanka ja ruuvi meni hukkaan? Ensiapua tähän saat, kun pujotat ruuvin tilalle hammastikun ja lasit toimivat taas kuin uudet. Esteettisyyssyistä voit lyhentää hammastikun sopivan mittaiseksi.
0 0 0
Kierrätysjääpussi
Täytä nestesaippuan täyttöpussi vedellä ja eikun pakasteeseen ekologista viilennystä kaipaavalle.
0 0 0
Akku äkkiä täyteen
Akkua on vähän ja palaveri alkaa pian. Kännykkä latautuu nopeammin lentotilassa.
0 7 0
Kenen laturi?
Kun on kännykän latureita monestikin monta perheessä, ne menevät sekaisin. Jokainen voisi laittaa maalarinteipillä etu- ja sukunimen kirjaimet laturiin vedenkestävällä tussilla
0 1 0
Marjat kuivaksi
Marjat kuivaksi.
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön käytön tehostaminen.
6 1 0
Ketjurasvari
Ketjurasvari
Teippaa kaksi vanhaa hammasharjaa vastakkain, jolloin niiden välissä on helppo öljytä esim. polkupyörän, mopon tms. ketjut. Öljyä harjaksiin ja rasvaamaan!
4 8 0
Rannetuki lompakosta
Rannetuki lomakosta
Vanhasta nahkalompakosta saa hyvän ja tyylikkään rannetuen tietokonehiirelle. Paksuutta voi säätää sullomalla sisään vaikka talouspaperia.
1 0 0
Helposti muistettavat salasanat
Käytä kontinkieltä tai kielimuunnosta salasanojen "generointiin". Esimerkiksi Pertin pankin salasanan voisi muodostaa pertinpankki-5kontti = partinpenkki-koosvintti. Säännön muistaa helposti ja "algoritmi" on todella hankala muille kuin suomalaisille.
1 1 0
Ilmapallosta kännykänpidike
Ilmapallosta kännykänpidike
Täytä ilmapallo ilmalla. (Älä solmi) Pistä ilmapallo puhelimen takakanteen kiinni. Tyhjää ilmapallon ilmat hitaasti. Kun ilmapallo on kiinni puhelimen ympärillä niin pumppaa palloon vähän ilmaa ja solmi.
0 1 0
Käyttäjätunnukset ja salasanat
Käyttäjätunnukset ja salasanat aina hukassa? Kirjoita tunnus ja salasana vanhan taskukalenterisi puhelinmuistioon, A niinkuin Amazon, G niinkuin Google... Toimii myös testamenttina omaisille.
0 0 0
Köyhän ilmastointi
Köyhän ilmastointi
Täytä kolme isoa muovipulloa vedellä ja laita ne pakkaseen. Illalla ennen nukkumaan menoa laita pullot tavallisen pöytätuulettimen eteen johonkin astiaan. Huoneilma viilenee mukavasti ja kosteus poistuu, sillä kylmät pullot keräävät kosteuden ilmasta. Muista astia, muuten vesivahinko mahdollinen.
0 3 0
Johtoniksi
gjCfzVjUtAA
Laitetaan nippusiteillä tai kuminauhalla jatkojohto sängyn tai pöydän jalkaan kiinni, niin sähkölaitteiden käyttö helpottuu ja turvallisuus lisääntyy, kun johdot eivät pyöri lattialla.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle