K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53534 niksiä!
Varamitta
Kuljetatko kännykän laturinjohtoa mukanasi? Voit käyttää sitä mittana monessa tilanteessa. Perusjohto on metrin mittainen.
0 0 0
Mittanauha aina mukana
Mittaa kehostasi erilaisia suoria pituuksia, esimerkiksi etusormi, kyynärvarsi, pituus jalkapöydästä napaan ym. Paina mitat mieleesi, ja näin sinulla on aina suuntaa antavia mittanauhoja mukanasi arjen eri tilanteissa.
1 0 0
Lipsuva kosketushiiri
Nykyiset läppäreiden kosketushiiret ovat liian sileitä, ja kuivat sormet eivät saa kunnon otetta. Teippaa leveää maalarinteippiä hiiren päälle, ja johan toimii. Ote on pitävä, eikä teippi estä kosketusten rekisteröintiä!
0 0 0
Otsalamppu kätesi ulottuvilla
Yllättikö pimeän aikaan sähkökatko tai pitääkö mökillä sytyttää tuli kiukaaseen? Laita matkapuhelimen taskulamppu päälle ja kännykkä lippiksen reunan alle tai pipon taitokseen, niin käytössäsi on tehokas otsalamppu! Kun molemmat kätesi ovat vapaana, voit suorittaa rauhassa tarkkoja toimenpiteitä.
0 0 0
Teline tabletille
Tukevasta ja painavasta servettitelineestä saa oivan telineen iPadille.
1 0 0
Kaukosäätimen tarkistaminen
Tavallisen (eli infrapunasäteilyä lähettävän) kaukosäätimen toiminnan voi helposti tarkistaa useimpien puhelimien kameralla. Suuntaa kaukosäätimen lähetin kohti kameran linssiä ja paina jotain kaukosäätimen painikkeista. Kameran kuvassa pitäisi näkyä vilkkumista lähettimen kohdalla. Niksin toimivuus omalla kameralla kannattaa tosin kokeilla ensin varmasti toimivan kaukosäätimen kanssa.
0 1 0
Tasainen viileys koko jääkaappiin
Tasainen viileys koko jääkaappiin
Kesämökin jääkaappi on viikonlopun alussa aivan täynnä ruokaa. Ongelmana on, että takaseinä on kylmä +1, mutta ovessa olevat tavarat +11. Laitoin jääkaapin ylähyllyn takaosaan usb-tuulettimen, joka saa virran gsm-laturista, joka voi olla kellokytkimessä. Optimi tuuletin olisi sellainen tietokoneen 5V laitetuuletin, jonka teho on max. 0,35 W ja jossa on valmiina usb-johto tai adapteri. Se on hiljainen, kestää vuosien käytön, ei vie liikaa tilaa eikä lämmitä jääkaappia liikaa.
0 1 0
Kuvaa tärkeät viestit ja tiedotteet
Tuntuuko, että tärkeät paperit, viestit ja puhelinnumerot eivät löydykään juuri silloin, kun niitä tarvitsisit? Ota kännykkäkuva aina heti tärkeistä tiedotteista ja jopa sähköpostiviesteistä, niin kaikki tärkeä löytyy heti puhelimesta.
0 1 0
Skannerin puhdistus
Scannerin puhdistus
Skanneriin voi joskus tulla kaikenlaisia jälkiä sormenjäljistä erilaisiin mustetahroihin. Näihin tahroihin tepsii parhaiten silmälasin puhdistusneste. Älä kuitenkaan pyyhi millä tahansa pyyhkeellä, vaan käytä erikoisen pehmeitä nenäliinoja tai kasvopaperia.
0 2 0
Seisomatyöpiste kirjahyllystä
Seisomatyöpiste kirjahyllystä etätyöläisen kotiin
Jos teet etätyötä kotoa käsin, voit näppärästi luoda seisomatyöpisteen kotiisi hyödyntämällä kirjahyllyä, jonka hyllyjen paikkaa voi säätää. Tarvitset myös erillisen näppäimistön ja hiiren. Aseta hylly näppäimistöä varten sopivalle korkeudelle niin, että kädet ovat noin 90 asteen kulmassa. Aseta kannettavaa tietokonetta varten tuleva hylly sopivalle korkeudelle niin, että näytön yläreuna on noin silmien tasolla.
0 3 0
Oma meiliosoite roskapostille
Avaa uusi sähköpostiosoite ja käytä sitä pelkästään arvonnoissa. Et saa enää roskapostia muihin osoitteisiin.
0 6 0
Tie suunnitelmasta toteutukseen on änkyräinen
Tie suunnitelmasta toteutukseen on änkyräinen
Nauhoita aamulla herättyäsi puhelinvastaajassasi viesti, jossa kerrot mitä aiot saavuttaa päivän aikana. Illalla nukkumaan mennessä voit kuunnella viestin ja hymähtää tapahtumien sattumanvaraiselle kululle.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös