K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45989 niksiä!
Retkiletut
Retkiletut
Letunpaistoa nuotiolla? Tee taikina valmiiksi maitopurkkiin, kaataminenkin on helppoa! Jos purkissa ei ole korkkia, teippaa nokka kiinni.
0 0 0
Vedonpoisto nappikuulokkeista
Vedonpoisto
Irtoavatko nappikuulokkeet korvistasi, kun liikut? Onko "johto kireällä"? Laita verhoklipsillä johto kiinni paitaan tai takin sisävuoreen ja näin pysyvät kuulokkeet korvissa.
1 5 0
Kuntoilemalla lisätuloja
Tarvitsetko lisämotivointia liikkumiseen? Monien teiden varsilta löytyy usein tyhjiä pulloja ja tölkkejä. Pidä muovipusseja mukanasi aina, kun lähdet vaikka kävelylle tai pyöräilemään, ja kerää samalla pulloja ja vie ne kauppaan, niin saat lisätuloja samalla kun kuntoilet.
1 2 0
Sienisatikka
Olet lähtenyt syksyiselle kävelylle lähimetsään sateenvarjon kanssa ja löydät huikean sienipaikan. Mitä teet? Käännät sateenvarjon maata kohti ja keräät kuvun täyteen sieniä!
3 2 0
Eikö ulkona käveleminen nappaa?
Jos ulkona kävely ei ole mielestäsi kiinnostavaa, aloita Pokemon GO:n pelaaminen. Heti muuttuu mielenkiintoisemmaksi ja samalla tutustut paikkakuntasi maamerkkeihin. Todistetusti koukuttavaa!
0 0 0
Silakkaonginta laiturilla
Kun olet silakkaongella laiturilla, ota vanha, painava kuusenjalka mukaan ja laita onki pystyyn siihen jalkaan. Poimit näppärästi silakat suoraan astiaan ongesta.
1 0 0
Parkkiliikuntaa
Jos et jaksa tai ehdi lähteä lenkille, niin parkkeeraa auto aina mahdollisimman kauas kaupan tai työpaikan pihalla. Näin tulee liikuttua huomaamatta ja kauppareissulla vielä painojen kanssa. Jos on kiire, niin tulee jopa juostua mukavasti, eikä tunnu missään! Nimim. Kerran kävellyt 4 km yhteensä päivän aikana tällä idealla
1 0 0
Hyttyshattu hedelmäpussista
Kestohedelmäpussista saat hyvän hyttyshatun. Vedä päähäsi valkoinen verkkokassi, niin sen alta on hyvä irvistellä inisijöille.
1 0 0
Ui turvallisesti
Ui turvallisesti jopa pitkiä matkoja
Tällaisella uimakellukkeella voi jopa vanhempi henkilö uida turvallisesti pitkiä matkoja, kun välillä voi jäädä kellumaan ja lepäämään. Ei tarvi pelätä kramppeja, Paarman huitomisia ja muita mahdollisia ongelmia. On erittäin kätevä yksinujalle. Oheinen viritys on 100kiloiselle.
1 2 0
Marjastajan kaveri
Ota bluetooth-kaiutin mukaan marjareissulle metsään, sieltä lempimusiikit tai äänikirja soimaan. Kerääminen sujuu rattoisasti ja metsän pedot pysyvät loitolla. Ja kun jätät ämpärin ja kaiuttimen samaan kohtaan, löydät myös helposti ämpärisi luo, kun poimuri on täynnä.
0 2 0
Sadekelin niksi
Sadekelin niksi
Kesällä sataa aina. Joskus on vaikea saada useampaa sateenvarjoa naulakkoon. Keittiön tuoliin saa ensihätään 4 varjoa parkkiin. Jos tarjolla on vanha pinnasänky, mahtuu siihen helposti suvun kaikki sateenvarjot. Pienet sateenvarjot pinnojen väliin ja suuret tuolin selälle tai pinnasängyn reunalle.
0 0 0
Heijastinniksejä
-v6SGfdDhMc
Tässä olisi nippu hyviä heijastinniksejä. Näillä nikseillä tulet huomatuksi pimeällä.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle