K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Pitkät kengännauhat kuriin
Pitkät kengännauhat kuriin!
Lenkkikausi alkamassa ja hankaluuksia lenkkareiden pitkien nauhojen kanssa? Pujota nauhat kuvan mukaisesti toisten nauhojen alitse, jolloin ne eivät häiritse juoksemista eivätkä varmasti aukea kesken kaiken.
0 10 0
Retkieväät näppärästi mukaan
Jos tarvitset pienet eväät esimerkiksi retkelle tai kuntolenkille, laita yllesi hupullinen takki. Voit kuljettaa eväät kätevästi hupussa, jolloin kätesi jäävät vapaiksi.
0 0 0
Kivijumppaa
Kuntoilu
Nyt kun monet kuntosalit ovat kiinni, kannattaa mennä metsään ulkoilemaan ja kuntoilemaan. Kivien kääntely on hyvää voimailua.
2 4 0
Halvat kävelysauvat
Jos omistat vanhat hiihtosauvat, saat muokattua ne kävelysauvoiksi näin: 1. Sahaa jääkiekko neljään osaan. 2. Poraa kiekon palasiin hiihtosauvan pään kokoinen reikä noin puoleen väliin. 3. Liimaa yksi palanen kummankin sauvan päähän kiinni esimerkiksi Araldit-liimalla. Tuloksena on kumipää, joka kestää käytössä pitkään. Kun palat kuluvat loppuun, jälkellä on vielä varapari.
0 1 0
Tumpit koteloon
Tupakantumpit eivät päädy luontoon, kun säilöt ne pääsiäismunista saataviin muovikoteloihin. Kotelo pitää hajut sisällään, ja se mahtuu pieneenkin taskuun.
0 3 0
Hiihtäjän pyykkipoika
Hajosiko puinen pyykkipoika? Saat siitä kaksi käyttökelpoista suksen pohjan putsaria. Ei naarmuta, ja mahtuu anorakin taskuun laturetkellä.
0 3 0
Repusta heijastin
Reppu heijastimeksi
Muokkaa heijastavasta Pirkka-kestokassista repulle kuori. Se suojaa reppua kuraroiskeilta, ja jättiheijastimen ansiosta sinut huomataan pimeällä jo kaukaa.
5 12 0
Kestokassista istuinalusta
Unohtuiko istuinalusta laavulle tai ulkojäämatsiin mentäessä? Nappaa autosta kauppakassi. Taitellusta kestokassista saa paksun ja kosteutta hylkivän istuinalustan.
0 2 0
Suojaudu magneetilla
Magneetista suoja
Laita magneetti takintaskuun, niin et saa talvella "sähköiskuja" ovenkahvoista.
42 61 0
Kätevä suksiteline
Suksiteline
Laita sukset nojaamaan puisen seinänaulakon ripustinkoukkujen väliin ja pingota vaikkapa kuminauha tai ponnari koukkujen väliin.
1 9 0
Lämpimin varpain luistelemaan
Pakkaa luistimet kylmäkassiin parin kuumavesipullon kanssa, niin luistimet ovat mukavan lämpimät. Laita ulkokengät kassiin luistelun ajaksi, niin pääset jalat lämpiminä myös kotimatkalle.
2 13 0
Puhelimesta heijastin
Teippaa heijastinteippiä puhelimen suojakuoreen tai puhelimen takakuoreen, niin sinulla on aina heijastin mukanasi.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle