K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Valkoinen ämpäri
Osta valkoinen ämpäri marjastukseen. Jos unohdat ämpärin poimiessa kauaksi, sen löytää helposti.
4 3 0
Pihkaongelma
Sotkitko kätesi tai vaatteesi puun pihkaan? Ei hätää, käytä puhdistamiseen käsidesiä! Sillä irtoaa pihka sekä ihosta että tekstiilistä uskomattoman nopeasti ja tehokkaasti, edes kovaa jynssäämistä ei tarvita.
0 2 0
Tilanjakaja sienikoriin
Bio/hedelmäpussista tilanjakaja sienikoriin
K-ryhmän mainiosta paperisesta hedelmäpussista saa kaiken hyödyn irti, kun sen taittelee sienikorin pohjalle tilanjakajaksi. Näin sienet eivät sekoitu ja paperi imee liian kosteuden. Neulaset ja muut korin pohjalle tippuneet roskat saa helposti varistettua biojätteeseen tai ulos. Tämän jälkeen pussi käy vielä biopussiksi.
0 1 0
Hirvikärpäskarkotin
Joka naisella, ja ehkä miehellä kun on vanhaksi menneitä hajuvesiä. Kun lähdet marja- tai sienimetsään, niin suihkautappa tätä tuoksua reippaasti vaikkapa huiviin, niin hirvikärpäset pysyvät sinusta kaukana.
3 0 0
Lämmin satula
Lämmin pyörän satula
Kiinnitä villapipo narulla polkupyörän satulaan, niin on lämmin istua kylmälläkin säällä.
0 0 0
Pillerirasia
Kun olet ulkoilemassa ja poltat tupakkaa, ota pieni pillerirasia tai tuubi, johon voit laittaa tupakan tumpit. Kun rasia on täynnä, heität roskiin. Näin ei mene luontoon tupakantumppeja.
0 4 0
Rennot lihakset kävyillä
Jos tuppaat juoksulenkillä puristamaan liiaksi käsiäsi nyrkkiin, nappaa maasta kävyt kämmeniesi sisään. Kun niitä kantelee mukanaan rennolla otteella, voit sanoa hyvästit turhalle jännittelylle.
1 0 0
Minne avain?
Avain pidike
Tässä ratkaisu tilanteisiin, kun taskuja ei ole, mutta avain pitäisi saada mukaan.
4 4 0
Kivi kengässä?
Pujota lenkille lähtiessä leveähköt hiusdonitsit nilkkoihin, niin ei mene kiviä kenkään.
1 1 0
Kukat maskiin
Kukkien kuljetus
Haluaisitko poimia kukkia kotiin vietäväksi, mutta sinne on vielä matkaa? Jos taskustasi löytyy käyttämätön maski, kastele se vaikka läheisessä ojassa ja kiedo kukat maskiin. Maskin kuminauhat helpottavat paketin sitomista.
1 4 0
Koirankakkapussista sadesuoja olkalaukulle
Koirankakkapussista saat kevyen ja helposti mukana kulkevan sadesuojan pienelle olkalaukulle. Sujauta laukku pussiin ja solmi liepeet tai kulmat laukun päälle ristiin. Lompakko ja puhelin pysyvät kuivina kuuron yllättäessä pyörä- ja kävelylenkillä.
0 0 0
Terävät makkaratikut
Saat teroitettua makkaratikun syysretkellä, kun pidät kynänteroitinta taskussa. Teet sillä pienistä puukepeistä nopeasti makkaratikut.
2 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös