K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49365 niksiä!
Jäikö heijastin kotiin?
Laita puhelimen taskulamppu päälle ja anna sen heilua kädessäsi kävelyn tahtiin niin, että lamppu osoittaa alaspäin. Liikkuva valo kiinnittää autoilijan huomion.
0 1 0
Käsi kädessä
Käsikädessä
Jos kaverisi ei halua kulkea käsi kädessä, neulo lapaset, joissa voi pitää kiinni käsistä vaikka salaa.
2 0 0
Silmälappu avuksi tähtien tiirailuun
Talven pimeyden saapuessa voi kaivaa taas teleskoopit esiin. Silmien pitää tottua pimeään, mutta välillä täytyy käyttää taskulamppua tai muuta valoa merkintöjen tekemiseen ja karttojen lukemiseen. Kun katsot teleskoopilla taivasta silmälappu toisen silmän päällä ja vaihdat merkintöjä tehdessäsi lapun paikkaa toisen silmän päälle, toinen silmä ei valotu. Näin sinun ei tarvitse odotella silmän tottumista pimeyteen. Lappu on siitäkin kätevä, että toista silmää ei tarvitse pitää suljettuna kaukoputkella tiirailtaessa.
0 0 0
Kiikareiden linssisuojukset kateissa?
Kiikareiden linssisuojukset menevät helposti hukkaan. Saat uudet Raid-suihkepullon korkeista.
0 1 0
Retkeilijän kädenlämmitin
Retkeillessä evästauolla sormet jäässä? Kaadettuasi termospullon sisällön kuppeihin saat tyhjästä termoksesta kätevän kädenlämmittimen, kun irrotat tiivisteen ja pullosta vapautuu lämmintä höyryä. Kädet lämpeävät hetkessä!
0 0 0
Kestävämpi heijastin
Kestävyyttä heijastimelle
Vahvista heijastimen reunan ja reiän välinen osuus kuumaliimalla. Näin reuna ei repeä kovassakaan käytössä.
0 1 0
Puukolle tuppi
Puukolle tuppi
Oletko lähdössä makkaranpaistoretkelle, mutta puukon tuppi on hukassa? Pikku puukko matkustaa kätevästi terä taskunenäliinapaketin sisään työnnettynä.
1 2 0
Menevätkö retkimukit sekaisin?
Tunnistettavat retkimukit
Pestävät mukit ovat ekologinen vaihtoehto, mutta ne menevät helposti sekaisin. Liimaa mukien pohjiin erilaiset tarrat, joiden avulla jokainen tunnistaa omansa.
1 2 0
Termarinakkeja
Keitä kuumaa vettä, kaada se termospulloon ja upota sinne nakkeja. Lämpimät nakit ovat kätevä eväs vaikkapa lasten kanssa metsäretkellä.
0 6 0
Juomapullon korkki
Juomapullon korkki
Säästä tyhjentyneen tiskiainepullon korkki ja pese se puhtaaksi tiskikoneessa. Sen kierteet sopivat täydellisesti muovisiin virvoitusjuomapulloihin. Saat kätevän juomapullon urheiluun ja lenkkeilyyn.
3 10 0
Hammasharjoista ketjunpuhdistaja
Hammasharjoista ketjujenpuhdistaja
Vanhoista hammasharjoista saa kätevän työkalun polkupyörän ketjujen puhdistukseen. Teippaa kaksi harjaa varsista yhteen ja vedä sitten harjaa esim. polkupyörän ketjuissa, niin hiekka ja roskat irtoavat kätevästi.
1 7 0
Somesormikkaat
Äly-sormikas
Ulkoillessa älypuhelimen käyttö ja sometus helpottuu, kun teet sormikkaaseen reiät peukalon ja etusormen tyveen. Näin voit käyttää älypuhelinta vaivatta, eivätkä kädet kylmety.
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle