K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Hyödynnä erätauot
Kun katsot jääkiekkoa voit erätauolla siivota, ota esille siivousvälineet ja tee erätauonaikana arkisia rutiiniluontoisia siivoustöitä, pölynpyyhkiminen , tavaroiden paikoilleen laitto ja jopa roskien vienti. Näin hoidat hienosti siivouksen ja seuraat samalla mielenkiintoista jääkiekkoa.
0 0 0
Siimat solmussa
Jos siima on päässyt sotkeutumaan, laita koukkuun sinitarrapallo. Näin koukku ei sotkeudu siimaan enempää, ja selvittely on helpompaa.
0 1 0
Löystyneet polvi-ja kyynärsuojat tiukaksi
Rullaluistelussa käytettävät polvi- ja kyynärsuojat löystyvät käytössä, eivätkä pysy enää paikoillaan. Ota uusiokäyttöön rikkinäisiä sukkia. Leikkaa sukasta kärki pois ja sujauta sukka suojan päälle. Lisää kireyttä saat laittamalla usean sukan päällekkäin. 
2 3 0
Kerrostalogrillaaja
Jos asut kerrostalossa ja pihalla on yhteinen grillipaikka, saat polttopuita näppärästi kun ulkoillessasi metsässä keräät aina yhden tai useamman karahkan maasta mukaasi. Makkaratkin maistuu sitten paremmalta pikku lenkin jälkeen.
0 0 0
Lumikengät helposti
Saat hyvät ja halvat lumikengät kun leikkaat vanhasta vanerista tms levystä sopivat suikaleet. Tee reiät vaneriin pujota narut läpi ja sido kenkien ympärille. Ja sitten nauttimaan kevätkeleistä.
2 6 0
Puutarhatuolinpehmuste mäenlaskumattona
Älä jätä puutarhatuolin istuinpehmustetta talveksi varastoon vaan sujauta se isoon jätesäkkiin ja lähde mäenlaskuun. Toimii aivan yhtä loistavasti kuin kaupasta ostetut laskumatot!
0 0 0
Luonto siistiksi
Pidä muovipussi aina takin taskussa kun ulkoilet. Voit siihen kerätä teiden varsilta löytyneet juomapullot ja tölkit. Näin suojelet luontoa ja saat vielä tyhjistä panteista rahaa.
0 1 0
Huppu päässä tuulisella säällä
Eikö tuulisella säällä takkisi huppu meinaa pysyä päässä? Voit korjata tilanteen laittamalla pinnin kiinni hiuksiin ja takin huppuun keskeltä.
0 0 0
Kevään apurina
Kulkiessasi vakiolenkkipolkuasi, kävele sulavaa polannetta pitkin lohkaisten jäätä joka askeleella. Seuraavalla lenkillä huomaat miten sulaminen etenee hurjaa vauhtia.
2 3 0
Edulliset vedenpitävät hansikkaat
Pakkaa pyöräilyreppuun aina mukaasi kertakäyttöiset kumihansikkaat. Jos sadesää yllättää, laita ne pyöräilykäsineiden alle ja näin saat helposti edulliset vedenpitävät hansikkaat. Pidät näin kätesi kuivina ja lämpiminä.
0 2 0
Lumiset lapaset
Onko märkää lunta vaikea saada lapasista irti? Pyyhi lapaset rappuralliin ,näin lumi irtoaa helposti.
0 1 0
Pipon kuivaus
Pipon kuivaus
Käännä pipo ulkoilun jälkeen nurinpäin ja ripusta jalkalampun päälle ikkunasta tulevaan auringon paisteeseen.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös