K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53836 niksiä!
Heijastinliivit marjassa
Pue heijastinliivit päälle ja napsauta ämpäri kiinni liiveihin. Näin kaksi kättä vapautuu marjan poimintaan. Sankko roikkuu mukavasti menossa mukana ja täyttyy supsakkaan kahden käden voimin.
0 0 0
Käsivoimia lisää
Rannalla pötköttely voi käydä tylsäksi, mutta siellä voi treenata vaikka käsilihaksia. Kostuta froteepyyhe aivan litimäräksi ja ala puristella sitä kuivaksi vuoroin yhdellä vuoroin kahdella kädellä. Johan tulee ruista ranteeseen.
1 1 0
Marjakori kasvomaskista
Marjakori
Jos sinulla ei ole mukana rasiaa tai muuta vastaavaa minne laittaa sattumalta kerätyt marjat niin laita ne maskiin. Toimii myös hyvin marjakorina!
3 5 0
Suoja saappaanvarteen
Suoja saappaanvarteen
Saappaanvarteen suoja marjametsään. Leikkaa vanhasta gollegepaidasta hihat tai -housusta lahkeet ja laita resoripuoli saappaan varren yläpuolelle niin ettei metsän roskat mene saappaaseen.
1 2 0
Marjat termariin
Marjat termariin
Metsäretkellä kannattaa termospullosta kahvit juotuaan kerätä se täyteen marjoja paluumatkalla. Marjat pysyvät hyvinä termarissa ja säästyt ylimääräisten kippojen kuljettamiselta.
0 0 0
Suojaa pääsi auringolta
Oleillessasi auringossa laita kaksi maskia päälaelle ja kuminauhat korvien tai aurinkolasien ympärille. Asioidessasi kaupassa voit laskea maskin suun eteen asioinnin ajaksi. Nimimerkki Kalju suojaan.
3 1 0
Hattuapu
Hattu-apu
Tahdotko ottaa kuuman kesäpäivän varalle hatun mukaan, mutta kangaskassiisi hattu ei mahdu ilman litistymistä? Pujota siis verhonpidike-nipustin kangaskassin kahvaan ja hattu siihen kiinni.
0 1 0
Hyönteisvisiiri
Voit hyötykäyttää koronaviriisisi pandemian jälkeen. Laita kypärä ja visiiri, päähän niin voit nauttia kesäpyöräilystä ilman hyönteisiä suussa ja silmissä!
0 1 0
Päätä ei palella
Makuupussissa nukkuessa pää jää usein pussin ulkopuolelle. Vedä tuubihuivi tai ohut pipo päähän, niin ei päätä palella, eikä myöskään ole liian kuuma. Suojaa hyvin myös päätä hyönteisiltä ja ötököiltä.
3 0 0
Punkit pois pätevämmin
Luonnossa liikkumisen jälkeen kannattaa heti rullata vaatteet lemmikkien irtokarvojen poistamiseen tarkoitetulla tarrarullalla. Liimaan tarttuu vaatteissa kuljeksivat punkit! Muista silti myös syynätä kaikki paikat kiinni napanneiden varalta.
0 2 0
Pastillit pussiin
Pastillit hyvään suojapussiin.
Usein taskussa oleva pastillirasia tai kääre "vuotaa" taskun pohjalle. Sateen sattuessa sotku leviää entisestään. Tämän kaiken voi estää yksinkertaisella keinolla: Laita rasia pieneen Minigrip-pussiin. Ei vuoda eikä leviä.
0 3 0
Lumikengät hillasuolla
Ota lumikengät kesäkäyttöön! Kannattaa kokeilla myös märillä ja pehmeillä hillasoilla.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös