K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59759 niksiä!
Turvallisesti pilkille
Pilkille lähtiessä eivät jäänaskalit unohdu, kun sujautat ne sukkauhousujen lahkeisiin ja sukkahousut kaulalle roikkumaan.
3 1 0
Suksisauvat turvaan
Kun lähdet hiihtämään jäälle, sido sauvoista roikkumaan tyhjät muovipullot. Jos tiput jäihin, ainakin sauvat pelastuvat.
3 1 0
Avantokengät kuiviksi
Avantokengät kuivuvat hitaasti ja saattavat haistakin. Ruttaa litteäksi kaksi talouspaperin pahvihylsyä ja ujuta ne avantokenkien sisään. Vuorokauden kuluttua kengät ovat kuivat ja vesi imeytynyt pahvihylsyyn. Kätevää.
2 3 0
Avainjemma
Avainten unohtaminen ja hukkaaminen!
Monella avaimet ovat taskussa koko ajan. Kun vieraillessasi jätät avainipun kenkääsi, et varmasti hukkaa sitä mihinkään.
0 15 0
Turvallista lenkkeilyä
Sauvalenkkeily tulee turvallisemmaksi, kun sauvojen päihin kiinnitetään kävelykeppiin tarkoitetut jääpiikit
0 2 0
Eri juomille omat termospullot
Kukapa haluaisi talviretkellään juoda vähän kahvilta maistuvaa teetä! Merkkaa omat termospullot vedelle, kahville ja kaakaolle. Näin vältyt makuvirheiltä ja vesi-termospulloa ei tietenkään tarvitse pestä käytön jälkeen lainkaan!
1 0 0
Alhainen huonelämpötila
Jos asunnossasi on alhainen lämpötila käy tekemässä taloyhtiösi tai kotisi lumityöt. Puolen tunnin jälkeen veri kiertää ja myös sisäilma tuntuu lämpimämmältä.
3 1 0
Lumityöt pimeässä
Lumityöt pimeässä
Kiinnitä ladattava polkupyöränvalo lumikolan kädensijaan,niin saat kätevän työvalon pimeällä lumitöiden tekoon.
0 4 0
Pehmoliukuri
Kun laittaa irrallisen istuinpehmusteen muovipussin sisälle, saa pehmeämmän ja hyvin luistavan liukurin.
0 1 0
Kengät kuiviksi
Talvisin varsinkin lasten kenkien kuivattaminen on jokapäiväistä hommaa. Säästä eri pakkausten mukana tulevia silikageeli-pusseja, laita niitä kosteiden kenkien sisään, ja kengät kuivuvat helposti yön yli.
0 5 0
Pyörän takavalo
Talvipyöräilijän kannattaa kiinnittää takavalo reppuun, näin valo näkyy paremmin ja patteritkin pysyvät kauemmin hyvänä, kun valo tulee kätevästi repun mukana öiksi sisälle.
0 3 0
Intoa iltojen liikuntatuokioihin
Kaamosaikaan, etenkin iltaisin, sohvan kutsu eli löhöily viltin alla on lähestulkoon vastustamatonta. Ota avuksi voima-kuva itsestäsi. Kuva, jossa olet energinen, iloinen ja täynnä puhtia. Laita kuva esille niin, että näet sen sohvalta. Kun näet kuvan antaman energisyyden, et voi jäädä enää sohvalle vaan haluat lähteä liikkumaan.
3 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös