K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Tunnelmaa mukaan
Tunnelmaa mukaan!!
Ota kynttilä mukaan pimeisiin talven iltoihin, kun istut kavereiden kanssa kaupungilla tai puistossa. Lämpökynttilää on helppo kuljettaa mukana suljettavassa lasipurkissa. Esimerkiksi Piltti-, Bona- ja kastikepurkit ovat käteviä kuljettaa. Muista siivota jäljet!!
0 2 0
Lämmintä päähän
Laita pipo patterin päälle, niin saat lämmintä päähän ulos lähtiessä.
0 3 0
Makkaranpaiston helpotus
Ostan normihiilisäkin, josta jaan hiilet paperipusseihin. Annostelen hiilet niin,että siitä riittää yhteen makkaranpaistokertaan. Usein laitan hiilien sekaan joko sytytysnesteannospussin tai sytytyspalan. Sitten pussi sytytetään kyljestä ja hiillos on kohta valmis. Kulkee pahuksen siististi ja pienessä tilassa esimerkiksi repussa. Moni on sitä ihastellut esimerkiksi Ruissalon kansallispuistossa, jossa on nuotiopaikat, muttei klapeja.
0 2 0
Näy paremmin liikenteessä
Pyöräilijä, kiinnitä pimeällä pyöräillessäsi hanskoihin tai hihansuihin pienet paristokäyttöiset ledivalot. Näin muut näkevät käsimerkkisi pimeässä.
0 1 0
Lumitöitä uudella tavalla
Kun lunta on satanut paljon ja alat hommiin raivataksesi reittejä hankeen, aloita putsaamalla pihassa seisova auto ja pyörittele sen jälkeen lasten iloksi lumiukko maasta pyörien autoa ympäri. Koko perhe iloitsee, ja pihasi on siisti!
1 0 0
Teinille heijastin
Teinit vastustavat tavallisia roikkuvia heijastimia. Tässä ratkaisu, että saat nuoresi näkymään pimeässä. Osta kaupan heijastinhyllystä kengännauhaheijastimet. Niistä voit helposti leikata sopivia pätkiä takkien vetoketjujujen vetimiin, samoin reppuihin ym. Tämä ratkaisi meillä vanhempien huolen tummissa vaatteissa liikkuvan nuoren näkyvyyteen syksyn pimeässä.
0 4 0
Vaunujen heijastusnauhat
Syksyn vaunutteluun
Syksyn märkyys ja pimeys, mutta vaunulenkille olisi kiva mennä. Meidän vaunuissa ei juuri heijastimia ole, eikä vaunujen takana kulkevaa työntäjää juuri näy autoon hämärällä. Nyt näkyy hyvin kun hankin itselle päälle laitettavien heijastinvaljaiden lisäksi toiset ja laitoin ne vaunujen eteen osittain kuomun päälle heijastamaan.
1 7 0
Retkiletut
Retkiletut
Letunpaistoa nuotiolla? Tee taikina valmiiksi maitopurkkiin, kaataminenkin on helppoa! Jos purkissa ei ole korkkia, teippaa nokka kiinni.
0 1 0
Vedonpoisto nappikuulokkeista
Vedonpoisto
Irtoavatko nappikuulokkeet korvistasi, kun liikut? Onko "johto kireällä"? Laita verhoklipsillä johto kiinni paitaan tai takin sisävuoreen ja näin pysyvät kuulokkeet korvissa.
1 5 0
Kuntoilemalla lisätuloja
Tarvitsetko lisämotivointia liikkumiseen? Monien teiden varsilta löytyy usein tyhjiä pulloja ja tölkkejä. Pidä muovipusseja mukanasi aina, kun lähdet vaikka kävelylle tai pyöräilemään, ja kerää samalla pulloja ja vie ne kauppaan, niin saat lisätuloja samalla kun kuntoilet.
1 4 0
Sienisatikka
Olet lähtenyt syksyiselle kävelylle lähimetsään sateenvarjon kanssa ja löydät huikean sienipaikan. Mitä teet? Käännät sateenvarjon maata kohti ja keräät kuvun täyteen sieniä!
3 3 0
Eikö ulkona käveleminen nappaa?
Jos ulkona kävely ei ole mielestäsi kiinnostavaa, aloita Pokemon GO:n pelaaminen. Heti muuttuu mielenkiintoisemmaksi ja samalla tutustut paikkakuntasi maamerkkeihin. Todistetusti koukuttavaa!
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle