K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45541 niksiä!
Parkkiliikuntaa
Jos et jaksa tai ehdi lähteä lenkille, niin parkkeeraa auto aina mahdollisimman kauas kaupan tai työpaikan pihalla. Näin tulee liikuttua huomaamatta ja kauppareissulla vielä painojen kanssa. Jos on kiire, niin tulee jopa juostua mukavasti, eikä tunnu missään! Nimim. Kerran kävellyt 4 km yhteensä päivän aikana tällä idealla
0 0 0
Hyttyshattu hedelmäpussista
Kestohedelmäpussista saat hyvän hyttyshatun. Vedä päähäsi valkoinen verkkokassi, niin sen alta on hyvä irvistellä inisijöille.
1 0 0
Ui turvallisesti
Ui turvallisesti jopa pitkiä matkoja
Tällaisella uimakellukkeella voi jopa vanhempi henkilö uida turvallisesti pitkiä matkoja, kun välillä voi jäädä kellumaan ja lepäämään. Ei tarvi pelätä kramppeja, Paarman huitomisia ja muita mahdollisia ongelmia. On erittäin kätevä yksinujalle. Oheinen viritys on 100kiloiselle.
0 2 0
Marjastajan kaveri
Ota bluetooth-kaiutin mukaan marjareissulle metsään, sieltä lempimusiikit tai äänikirja soimaan. Kerääminen sujuu rattoisasti ja metsän pedot pysyvät loitolla. Ja kun jätät ämpärin ja kaiuttimen samaan kohtaan, löydät myös helposti ämpärisi luo, kun poimuri on täynnä.
0 2 0
Sadekelin niksi
Sadekelin niksi
Kesällä sataa aina. Joskus on vaikea saada useampaa sateenvarjoa naulakkoon. Keittiön tuoliin saa ensihätään 4 varjoa parkkiin. Jos tarjolla on vanha pinnasänky, mahtuu siihen helposti suvun kaikki sateenvarjot. Pienet sateenvarjot pinnojen väliin ja suuret tuolin selälle tai pinnasängyn reunalle.
0 0 0
Heijastinniksejä
-v6SGfdDhMc
Tässä olisi nippu hyviä heijastinniksejä. Näillä nikseillä tulet huomatuksi pimeällä.
0 2 0
Avaimenperäkassi
Laita avaimenperään pussi, jotta voit säilyttää siellä tavaroita.
2 1 0
Niksit - 11758
Retkelle lähtiessä pehmeät pahvilautaset löysistyvät lasten käsissä, kun niihin laittaa ruokaa. Lautanen ei tahdo pysyä paikoillaan ja mutruilee. Ota 10 l ämpärin kansi lautasen alle, niin johan lautanen asettuu mukavasti.
0 1 0
Polvenlämmittäjä
Vanhoja villasukkia ei kannata heittää pois, koska usein varret ovat ehjät. Niistä saa hyvät polvenlämmittäjät, ja ne mahtuvat hyvin pitkien housujenkin alle.
0 1 0
Niksit - 6460
Mustikoita poimiessa eivät sormet värjäydy eikä hyttyset pistä, kun käyttää ns. kertakäyttöisiä kumihanskoja, jotka eivät yhtään haittaa poimimista. Hiostavat tosin hiukan, mutta sen kestää huomattavasti paremmin kuin hyttysenpistojen kutiamat.
0 0 0
Juusto eväsleivissä
Jätä yksittäispakattujen juustojen kelmu yläpuolelta kiinni juustoon, kun teet retkileipiä. Näin pysyvät leivät erillään toisistaan.
1 0 0
Älykellon lämmittäjä
Älykellon lämmittäjä
Ongelmana oli älykellon akun nopea kuluminen pakkasella. Ratkaisuna oli lämmittävä villaranneke. Neulotaan ranneke. Kuvan rannekkeen tein Seiskaveikan villalangasta. 2 oikein, 2 nurin ohjeella, noin parikymmentä senttiä pitkä. Taitetaan kahtia. Ranneketta pidetään pakkasella niin, että älykello jää rannekkeen alle. On toiminut hyvin parinkymmenen asteen pakkasessa. Akku on kestänyt pidempään kuin ilman ranneketta.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle