K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53053 niksiä!
Pompi postinhakuun
Käy hakemassa postit laatikosta kengurupallolla, niin kunto nousee ja tuot hyvää mieltä.
3 0 0
Pihalintujen kutsuääni
Mene pihalle ja kuuntele kännykästä pihapiirin lintujen ääniä. Pian huomaat, että tiainen tai muu lintu vastaa sinulle omalla äänellään.
1 0 0
Tupakantumpit talteen
Tupakantumpit talteen
Tupakantumpit lojuvat usein pitkin käytäviä. Tässä keräämistavassa on kaikki ohjeet kohdallaan. Tohmajärveläinen idea.
0 3 0
Laukussa juomapullo?
Laita puhelin sukan sisään, jolloin roiskeet juomapullosta tai sadepäivien kosteus eivät päädy laukussa olevalle puhelimelle.
0 1 0
Siisti lenkkeilijä
Onko lenkkipolullesi heitetty nenäliinoja? Ota kepukka, työnnä nenäliina maan rakoon ja metsän komua päälle. Taas on mukavammat maisemat.
2 2 0
Vaippapipo
Taaperoiden pöksyvaippa on loistava lenkkipipo ja sopii muuhunkin hikiseen puuhailuun ulkona. Imukyky on mitä mainion, kylmä ei tule, ja yhtä vaippaa voi käyttää koko talven. Häveliäimmät voivat vetää pipon päälle.
3 2 0
Pallopumppu
Jalkapallon saa pumpattua riittävän kovaksi pihapeleihin ilman pallopumppua tai venttiilineulaa. Pumppaa palloa tavallisella pyörän pumpulla siten, että painat pumppua voimakkaasti suoraan venttiiliä vasten.
0 0 0
Nyt nappaa
Nyt nappaa
Jäät ovat jo heikot, mutta jos on päästävä pilkille, sitä voi harrastaa kotipihalla. Samalla saa ulkoilmaa ja ruskettuu mukavasti. Saaliskin on samaa luokkaa kuin yleensä, eikä ainakaan jää särjet kitumaan.
10 3 0
Frisbeegolfia talvella
Talvella frisbeegolfia pelatessa kiekot helposti häviävät lumihankeen. Teippaa kiekon pohjaan parin metrin pätkä VHS-nauhaa, niin löydät kiekon lumihangesta pilkottavan kiekon helposti.
0 1 0
Avaimet taatusti tallessa
Tippuvatko avaimesi taskuista, kun olet lenkillä koiran kanssa tai juoksemassa? No laita avaimet taskuun ja sitten kierrä vaatteen sisäpuolelta taskun ympärille tiukasti kumilenkki. Näin muodostuu tiukka pussi, ja avaimesi eivät varmasti tipu ja huku matkalla.
0 3 0
Pakkassuoja
Maskista saa hyvän kasvosuojan pureville pakkasille.
0 3 0
Kertakäyttöhanskat eväsretkelle
Talviretkeilyssä säästyt sormien jäätymiseltä ja sotkeentumiselta, kun laitat sormikkaiden ja paksumpien hanskojen väliin kertakäyttöhanskat. Eväiden valmistuksen ja syönnin ajaksi otat paksummat hanskat pois ja syönnin jälkeen kertakäyttöiset pois ja paksut takaisin.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös