K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Kokkailua vauvan kanssa
Täytä keittiön alimmainen laatikko jännittävillä ja turvallisilla tavaroilla ja anna uteliaan vauvan tai taaperon tutkia ja tyhjentää sitä. Saat taatusti kokata rauhassa.
0 1 0
Lastenrattaat puhtaiksi
Keväisin lastenrattaiden renkaat kuorruttuvat märällä soralla. Anna niiden kuivahtaa sisällä hetki ja kihvelin harjalla pyyhkäise kuivat sorat pois. Näin voit esimerkiksi sisäkautta työntää rattaat parvekkeelle tai terassille!
0 0 0
Sukulaismobile
Tulosta paperille läheisten ihmisten kasvokuvat, leikkaa ja liimaa ne pahville. Tee kuvista mobile, jonka kiinnität vauvan vuoteen yläpuolelle. Vauva oppii tuntemaan sukulaisensa eikä vierasta sitten, kun joku heistä tulee vanhempien vapaailtaa tuuraamaan.
2 5 0
Vauvan valokuvaus
Vauvan saa katsomaan kännykän kameraan kätevästi ja intensiivisesti kun laittaa kännykästä musiikkia soimaan samaan aikaan.
0 4 0
Uimavaippa kiertoon
Uimavaippa ei ime vettä, joten sen voi huuhdella vedellä, kuivattaa ja käyttää uudelleen. Säästyy luontoa ja rahaa!
0 0 0
Heijastimet vaunukoppaan
Heijastimet vaunukoppaan
Heijastinhenkselit saa näppärästi turvaamaan myös vaunulenkkejä, kun asetat henkselit vaunujen koppa-osaan. Aseta heijastimien takaosa vaunujen aukon eteen (kuin ihmisen selkään) ja vedä klipseillä kiinni vaunujen etuosasta.
0 5 0
Suojaa pistorasiat
Ryömiikö vauvasi uhkaavasti kohti pistorasiaa? Pestyt ja kuivatut Pirkka smoothiekorkit toimivat kätevästi pistorasian suojana ja pitävät samalla utealiaan lapsesi turvassa.
1 0 0
Valo vauvalle
Valo vauvalle
Laita vauvan vaununkoppaan pieni valo, niin pimeällä on mukava käydä vaunuttelemassa, kun näet vauvasi kasvot. Kun valo tulee alhaalta ylöspäin, se ei häikäise vauvan silmiä vaan antaa valoa kopan kattoon.
3 5 0
Vaipanvaihtoalustan korvike
Jos vaipanvaihtoalusta jäi kotiin, voit korvata sen kylässä tai mökillä ollessasi saunapefletillä.
0 0 0
Body pois altaasta
Onnistut pitämään vauvan bodyn kuivana vauvan pyllyä pestessä, kun kiinnität bodyn takaosan ja etuosan nepparit olkapään yli yhteen.
0 3 0
Nuhanenän yösyöttö
Kun olet itse nuhassa ja sinun täytyy yöllä nousta syöttämään vauvaa, alkaa räkä samantien valua. Jotta nenän pyyhkiminen ei havahduta vauvaa eivätkä pöpöt leviäisi, laita vessapaperitupot sieraimiisi.
3 0 0
Puhdas vauva
Nyt kun syntyvyys on nousussa, niin erittäin hyvä neuvo pienten lasten vanhemmille: pienen vauvan sormien ja varpaiden välit on helppo puhdistaa pumpulipuikolla.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös