K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47038 niksiä!
Vauvalle paita päälle vaivattomasti
Kun vauva täyttää 4 kk, voi bodyn tai paidan pukeminen olla haastavaa, koska vauva availee käsiä nyrkistä ja survoo niitä suuhun. Laita vauvalle tumput käteen pukemisen ajaksi, niin kädet saa näppärästi laitettua hihoihin.
1 3 0
Vauvan soseet
Eikö vauvasi suostu syömään soseita? Tarjoa pehmitettyä banaania kyytipojaksi, niin johan alkaa maistumaan.
0 0 0
Taaperon harjoituslasi
Onko sinulla kotona taapero, jonka olisi aika luopua nokkamukista ja alkaa harjoitella juomista oikeasta lasista? Meillä tässä siirtymävaiheessa on todettu käteväksi Piltti-purkit. Ne ovat kooltaan sopivia pienen käteen ja purkin muoto hidastaa juoman vauhtia, jolloin se päätyy helpommin suuhun kuin alas kauluksesta.
2 2 0
Suojaritilä vauvan vaunuihin
Suojaritilä vauvan vaunuihin
Jääkaapin tarpeeton ritilä saa uuden tärkeän tehtävän. Sen voi laittaa suojelemaan pientä nukkujaa oman tai naapurin pihan kissoilta ja oravilta. Ritilä on helppo asentaa lastenvaunujen kuomun eteen vyön ja pyykkipojan avulla. Vauvan unta on helppo seurata ja ilma kulkee ritilän läpi esteettömästi.
2 11 0
Kertakäyttöinen laudeliina hoitoalustaksi
Hoitopöydälle alustaksi kertakäyttöinen laudeliina
Suojaavan alustan vauvan hoitopöydälle saat kertakäyttöisestä laudeliinasta. Edullisempi kuin hoitopöydälle tarkoitetut suojat ja laudeliina pitää kosteuden ja vaippavuodot pois hoitoalustalta. Kätevä myös reissussa yleisten vessojen hoitoalustan suojaksi.
0 4 0
Kertakäyttöiset liivinsuojat hyötykäyttöön
Kertakäyttöiset liivinsuojat hyötykäyttöön
Jäikö imetysajoilta kertakäyttöisiä liivinsuojia kasapäin? Hyödynnä ne siivoukseen, käteviä esimerkiksi vauvan syöttötuolin tarjottimen puhdistukseen. Säästät talouspaperissa ja rättien pesussa!
0 3 0
Mono-ongelma
Mono-ongelma
Joudut kävelemään ladulle ja monojen kärjet ovat täynnä lunta, jota täytyy tökkiä suksisauvalla, ennen kuin side lukkiutuu. Sujauta sukka, vanha käsine tai vaikkapa sukkahousun kärki monon etuosaan. Villasukka estää myös liukastumisen. Sukat on helppo sujauttaa taskuun hiihdon ajaksi.
0 3 0
Vauvan peiton lämmitys
Jos vauvan peitto on kylmä yösyötön jälkeen, istu peiton päällä syötön ajan, jolloin vauvan on mukavampi nukahtaa lämpimän peiton alle syötön jälkeen.
1 2 0
Vauvan tumput pysymään
Vauvan tumput
Vauvalla ei meinannut pysyä tumput eikä sukat käsissä. Tässäpä niksi siihen. Ompele ohuesta trikookankaasta kaksi pussukkaa ja ompele ne käsin taikka koneella kiinni hihansuihin. Näin pysyy tumput kiinni eikä vauva raavi naamaansa.
0 0 0
Herätyskellon kanssa saunaan
Minulla katoaa saunassa ajantaju. Otan kerrostalon saunavuorolle mukaan herätyskellon ja asennan sen soimaan, kun on aika mennä suihkuun.
1 2 0
Terävät kulmat
Terävät kulmat
Leikkaa vessapaperin hylsyyn kaksi siivekettä ja teippaa hylsy pöydän kulmaan. Kävelemään opetteleva vauva välttyy päähaavereilta.
2 2 0
Purkkiruoka sormiruuaksi
Jos jää yli kaupan ruokasoseita voi loppupurkkiin rikkoa kananmunan, laittaa kannen kiinni ja ravistaa niin, että aineet sekoittuvat, kaataa vaikka lautaselle ja mikroon niin kauaksi aikaa kun kypsyy, saa näppärästi ruokaisan munakkaan lapselle sormiruuaksi, eikä tule ruokahävikkiäkään!
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle