K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Harsopontso vauvaperheeseen
Osta iso harso, taita kulmat yhteen ja leikkaa keskelle viiva. Vedä pään yli pontsoksi. Se suojaa joka kohdalta pukluilta, kun pidät vauvaa sylissäsi.
3 2 0
Automaattihanan päälläpitäjä
Automaattihanan päälläpitäjä
Automaattisen hanan kanssa on vaikea pestä vauvan pyllyä, kun vesisuihku katkeilee. Leikkaa vanhasta muovipullosta lieriö, jonka voi pujottaa hanan ympärille, jolloin suihkusta tulee katkeamaton.
0 2 0
Kahvikuppi vauvan lautasena
Vauvan aloitellessa kiinteitä ruokia ja ruokamäärän ollessa vielä pieni, sopiva astia puurojen ja soseiden syöttämiseen on kahvikuppi, joka ei vie paljoa tilaa tiskikoneessakaan.
0 3 0
Itse tehty vauvan velli
Saat helposti tehtyä itse vauvalle vellijauhetta, kun otat tavallisia puurohiutaleita ja hienonnat ne KUIVANA sauvasekoittimella jauheeksi. Jauheesta on helppoa ja nopeaa keittää vauvalle velliä veteen tai vaikka rintamaitoon.
0 2 0
Esteettinen vaippapussi
Vaippapussi
Ovatko kaupan vaippapussit sinustakin rumia? Jos haluat vaipat esteettisesti esille, laita ne paperipussiin.
1 1 0
Vauvalle paita päälle vaivattomasti
Kun vauva täyttää 4 kk, voi bodyn tai paidan pukeminen olla haastavaa, koska vauva availee käsiä nyrkistä ja survoo niitä suuhun. Laita vauvalle tumput käteen pukemisen ajaksi, niin kädet saa näppärästi laitettua hihoihin.
2 5 0
Vauvan soseet
Eikö vauvasi suostu syömään soseita? Tarjoa pehmitettyä banaania kyytipojaksi, niin johan alkaa maistumaan.
0 0 0
Taaperon harjoituslasi
Onko sinulla kotona taapero, jonka olisi aika luopua nokkamukista ja alkaa harjoitella juomista oikeasta lasista? Meillä tässä siirtymävaiheessa on todettu käteväksi Piltti-purkit. Ne ovat kooltaan sopivia pienen käteen ja purkin muoto hidastaa juoman vauhtia, jolloin se päätyy helpommin suuhun kuin alas kauluksesta.
3 4 0
Suojaritilä vauvan vaunuihin
Suojaritilä vauvan vaunuihin
Jääkaapin tarpeeton ritilä saa uuden tärkeän tehtävän. Sen voi laittaa suojelemaan pientä nukkujaa oman tai naapurin pihan kissoilta ja oravilta. Ritilä on helppo asentaa lastenvaunujen kuomun eteen vyön ja pyykkipojan avulla. Vauvan unta on helppo seurata ja ilma kulkee ritilän läpi esteettömästi.
3 15 0
Kertakäyttöinen laudeliina hoitoalustaksi
Hoitopöydälle alustaksi kertakäyttöinen laudeliina
Suojaavan alustan vauvan hoitopöydälle saat kertakäyttöisestä laudeliinasta. Edullisempi kuin hoitopöydälle tarkoitetut suojat ja laudeliina pitää kosteuden ja vaippavuodot pois hoitoalustalta. Kätevä myös reissussa yleisten vessojen hoitoalustan suojaksi.
0 6 0
Kertakäyttöiset liivinsuojat hyötykäyttöön
Kertakäyttöiset liivinsuojat hyötykäyttöön
Jäikö imetysajoilta kertakäyttöisiä liivinsuojia kasapäin? Hyödynnä ne siivoukseen, käteviä esimerkiksi vauvan syöttötuolin tarjottimen puhdistukseen. Säästät talouspaperissa ja rättien pesussa!
0 4 0
Mono-ongelma
Mono-ongelma
Joudut kävelemään ladulle ja monojen kärjet ovat täynnä lunta, jota täytyy tökkiä suksisauvalla, ennen kuin side lukkiutuu. Sujauta sukka, vanha käsine tai vaikkapa sukkahousun kärki monon etuosaan. Villasukka estää myös liukastumisen. Sukat on helppo sujauttaa taskuun hiihdon ajaksi.
0 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle