K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59693 niksiä!
Lapsilukko kodinkoneisiin
Pesukoneen lapsilukko-toiminto ei aina kata virtakytkintä. Leikkaa kierrekorkillisesta maitotölkistä pala niin, että korkki tulee mukaan. Teippaa pala käynnistysnappulan päälle siten, että voit käyttää virtakytkintä avaamalla kierrekorkin. Enää ei pieni käsi keskeytä ohjelmaa!
0 3 0
Tuttipullon kuivausteline
Tuttipullojen osat on hyvä laittaa kuivumaan sukkien kuivaukseen tarkoitettuun pyykkipojilla varustettuun "oskarinoksaan". Näin säästät pöytätilaa. Toimii varsinkin moniosaisten pullojen kanssa.
0 1 0
Pukluliina aina mukana
Jokainen pienen vauvan vanhempi tietää, että harsoja tarvitaan monta, eikä harso ole yleensä lähettyvillä, kun vauva puklaa sylissä. Jos sinulta löytyy kauhtunut t-paita, leikkele siitä pukliliina, mutta jätä käsiaukko paikalleen. Näin voit sujauttaa liinan normipaidan päälle, ja kun vauvasi puklaa, oma paita pesuun.
0 0 0
Rauhoittava hurina
Onko vauvasi levoton, kun yrität syödä itse? Laita ensi kerralla imuri hurisemaan taustalle oman ruokailusi ajaksi, sillä se saattaa rauhoittaa vauvan vähäksi aikaa. Sähkö on kallista, joten ota järjestely arjen luksuksena.
3 0 0
Lahjavinkki vauvalle
Mieluinen lahja vauvalle on oman äidin kuva.
3 1 0
Heijastavat vaunut
Suihki vauvan vaunujen kopan ulkopinta heijastinspraylla, niin näytte vaunulenkillä paremmin.
0 0 0
Yli jääneet vaipat hyötykäyttöön
Onko lapsesi siirtynyt seuraavaan vaippakokoon, mutta vanhoja vaippoja on vielä jäljellä? Käytä ylijäämävaippoja erittäin imukykyisinä pyyhkeinä keittiössä, kun taaperosi seuraavan kerran kaataa maitomukinsa lattialle.
0 0 0
Take away nokkamuki
Monessa ravintolassa ei ole monestikaan nokkamukeja taaperoille, take away kahvikuppi kannen kanssa toimii loistavasti lapselle nokkamukina. Kannen reikähän ei varsinaisesti ole juomista varten, mutta kansi on lujasti kiinni ja jos sattuu vahinko että se irtoaa niin siitä selviää kuitenkin vain mielipahalla. Meillä toiminut loistavasti monet kerrat, eikä tarvi laittaa likaista mukia hoitolaukkuun.
1 3 0
Kokkaa sormiruokaa teepallossa
Samalla kun höyrytät tai keität sormiruokailijalle kasviksia, voit valmistaa helposti riisipallon: Täytä teepallo puolilleen riisillä (esim. sushi- tai basmatiriisi) ja laita se kiehumaan kattilaan kasvisten tai höyrytysveden sekaan. Kun riisi on kypennysohjeen mukaisesti valmista, ota teepallo vedestä, avaa se ja kopauta valmis riisipallo lautaselle. Teepallossa voi myös valmistaa kvinoaa, linssejä tai soijarouhetta. Näin voit yhdellä kattilalla kokata naperolle koko aterian, ja samalla säästät sähköä.
5 13 0
Vauvan hampaille viilennystä
Onko vauvalla tulossa hampaita? Kasta tutti hedelmäsoseeseen ja pakasta tunnin ajan. Viilentää mukavasti kutittavia ikeniä ja maistuu hyvältä!
0 8 0
Paljuun vauvan kanssa?
Vauvan sylissä pitäminen paljussa on haastavaa koska märkä iho on liukas ja vauva voi luiskahtaa helposti jopa veden alle. Laita syöttötuoli veteen paljun keskelle ja näin vauvalla on tukeva istuin paljussa. Voit itse keskittyä nauttimaan paljuilusta.
0 1 0
Pinnasänkyyn vauhtia
Pinnasängyn alta on usein vaikea imuroida. Ruuvaa sängyn jalkoihin huonekalupöyrät, niin sängyn liikuttaminen on todella helppoa.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös