K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51334 niksiä!
Liivinsuojat
Jos kertakäyttöiset liivinsuojat ovat loppu ja kaikki kestosuojat pesussa, tarvitset sakset ja imukykyisen siteen. Side keskeltä poikki ja hätävarat liiveihin.
1 1 0
Sadesuoja turvakaukaloon
Vauvan kaukalo
Jos vesisade yllättää, turvakaukalon päälle voi vetäistä lastenvaunujen sadesuojan.
0 3 0
Ekologinen vaipparoskis
Esimerkiksi ruokatarvikkeiden mukana tulevat muovipussit voi hyötykäyttää pyöräyttämällä käytetyt vaipat niiden sisään. Kertakäyttöisiä vaippoja voi näin kerätä useamman samaan isoon roskapussiin ennen pois vientiä, ja kestovaipat voivat odottaa hetken pesua pussissa. Hajuhaitat vähenevät, etkä tarvitse uusia pusseja tähän tarkoitukseen.
0 0 0
Vinkki väsyneelle imettäjälle
Jos sinun on hankala muistaa, kummasta rinnasta olet viimeksi imettänyt, pidä ranteessasi hiuslenkkiä. Imetyksen aikana siirrä hiuslenkki sen puolen ranteeseen, josta imetät seuraavaksi.
0 0 0
Vauvanvaatteiden kuivaus
Vauvan bodyt vievät kuivaustelineellä vähemmän tilaa, kun ne ripustat ne roikkumaan bodyn haaroissa tai hartioilla olevista neppareista.
0 6 0
Tahrat pois auringolla
Tahrat pois auringolla
Vauvan vaatteista saa tehokkaasti ruokatahrat (tomaatti, porkkana, banaani...) pois, kun vaatteet laittaa kuivumaan pyykinpesun jälkeen suoraan auringonpaisteeseen.
0 2 0
Yllättävä rentouttaja
Tuntuuko välillä siltä, että olet kokeillut kaikkea rauhoittaaksesi itkevää vauvaa, mutta itku ei laannu? Laita pölynimuri päälle hetkeksi, ja vauva saattaa jopa nukahtaa rentouttavaan surinaan. Samalla siivouksen aloitus helpottuu.
1 3 0
Vauvan mehujää
Onko vauvallesi hampaita tulossa? Pakasta rintamaitoa tai korviketta Minigrip-pussiin. Tarjoa jäätynyttä maitoa vauvalle, ja voit vaikka hinkata sitä kevyesti kipeään ikeneen.
0 4 0
Vauvan hellebody
Saat vauvalle nopeasti lyhythihaisen bodyn, kun leikkaat pitkähihaisesta bodysta hihat pois. Näin voit myös päättää, kuinka lyhyet hihat haluat.
3 1 0
Nimeä lapsesi fiksusti
Lasten iät ja ikäjärjestys on helppo muistaa, kun antaa nuorimmalle aina edellistä lasta lyhyemmän nimen. Parhaiten tämä onnistuu kahden lapsen perheissä: esimerkiksi Saku ja hänen pikkuveljensä Aku.
4 0 0
Lämpöpussi turvakaukaloon
Lämpöpussi turvakaukaloon
Äitiyspakkauksen mukana tulevasta makuupussista saa edullisesti turvallisen lämpöpussin turvakaukaloon tai rattaisiin ompelukoneen napinläpiompeleen avulla. Sopivan kaavan reikien paikoista saa rattaiden tai kaukalon irrotettavasta päällisestä. Sitten vain merkataan reikien paikat, ommellaan ja leikataan saksilla auki.
0 1 0
Vellijauhoa
Jauha vauvan vellijauho sähköisellä kahvimyllyllä! Laita vain puuhohiutaleet kahvimyllyyn ja jauha niin hienoksi kuin haluat. Helppoa ja edullista.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös