K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46658 niksiä!
Kertakäyttöiset liivinsuojat hyötykäyttöön
Kertakäyttöiset liivinsuojat hyötykäyttöön
Jäikö imetysajoilta kertakäyttöisiä liivinsuojia kasapäin? Hyödynnä ne siivoukseen, käteviä esimerkiksi vauvan syöttötuolin tarjottimen puhdistukseen. Säästät talouspaperissa ja rättien pesussa!
0 0 0
Mono-ongelma
Mono-ongelma
Joudut kävelemään ladulle ja monojen kärjet ovat täynnä lunta, jota täytyy tökkiä suksisauvalla, ennen kuin side lukkiutuu. Sujauta sukka, vanha käsine tai vaikkapa sukkahousun kärki monon etuosaan. Villasukka estää myös liukastumisen. Sukat on helppo sujauttaa taskuun hiihdon ajaksi.
0 3 0
Vauvan peiton lämmitys
Jos vauvan peitto on kylmä yösyötön jälkeen, istu peiton päällä syötön ajan, jolloin vauvan on mukavampi nukahtaa lämpimän peiton alle syötön jälkeen.
1 2 0
Vauvan tumput pysymään
Vauvan tumput
Vauvalla ei meinannut pysyä tumput eikä sukat käsissä. Tässäpä niksi siihen. Ompele ohuesta trikookankaasta kaksi pussukkaa ja ompele ne käsin taikka koneella kiinni hihansuihin. Näin pysyy tumput kiinni eikä vauva raavi naamaansa.
0 0 0
Herätyskellon kanssa saunaan
Minulla katoaa saunassa ajantaju. Otan kerrostalon saunavuorolle mukaan herätyskellon ja asennan sen soimaan, kun on aika mennä suihkuun.
1 2 0
Terävät kulmat
Terävät kulmat
Leikkaa vessapaperin hylsyyn kaksi siivekettä ja teippaa hylsy pöydän kulmaan. Kävelemään opetteleva vauva välttyy päähaavereilta.
1 1 0
Purkkiruoka sormiruuaksi
Jos jää yli kaupan ruokasoseita voi loppupurkkiin rikkoa kananmunan, laittaa kannen kiinni ja ravistaa niin, että aineet sekoittuvat, kaataa vaikka lautaselle ja mikroon niin kauaksi aikaa kun kypsyy, saa näppärästi ruokaisan munakkaan lapselle sormiruuaksi, eikä tule ruokahävikkiäkään!
0 1 0
Jarrusukat molemmin päin
Taaperon jarrusukat ovat kätevät sisällä. Kun olet lähdössä ulos, käännä lapsen sukat nurinpäin jalkaan. Näin jarrut eivät hankaloita kengän laittamista jalkaan.
2 3 0
Muumivaippojen pakkauspussi biojätepussiksi
Muumivaippojen pakkauspussi biojätepussiksi
Muumivaippojen pakkauspussi on biohajoava eli sen voi hyödyntää biojätepussina. Se on myös kestävämpi kuin normaalit biojätepussit.
0 2 0
Sadesuoja rattaille
Sadesuoja rattaille
Jos sinulla ei ole rattaisiin kuuluvaa sadesuojaa, voit hyvin korvata sen kertakäyttöisellä sadetakilla.
0 0 0
Ruokahuppu
Ruokahuppu
Laita vauvalle ruokailun ajaksi kypärämyssy päähän, niin säästytte jatkuvalta hiustenpesulta.
11 9 0
Taaperon jogurttiapuri
Taaperon itsenäinen jogurtin nauttiminen on monesti melko sottaista puuhaa. Tavallisesta annosjogurtista saa kuitenkin helposti siistin version tekemällä purkin kanteen pienen reiän ja painamalla siitä pillin sisään. Taapero saa imettyä jogurtin helposti ja siististi pillillä ilman apukäsiä.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle