K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Nuhanenän yösyöttö
Kun olet itse nuhassa ja sinun täytyy yöllä nousta syöttämään vauvaa, alkaa räkä samantien valua. Jotta nenän pyyhkiminen ei havahduta vauvaa eivätkä pöpöt leviäisi, laita vessapaperitupot sieraimiisi.
2 0 0
Puhdas vauva
Nyt kun syntyvyys on nousussa, niin erittäin hyvä neuvo pienten lasten vanhemmille: pienen vauvan sormien ja varpaiden välit on helppo puhdistaa pumpulipuikolla.
0 0 0
Putoileva lusikka
Syöttötuoli life hack
Keskittyy paremmin syömiseen, kun saa räpeltää vaikka lusikkaa tai pilttipurkin korkkia samalla? Jos et jaksa poimia sitä jatkuvasti lattialta, teippaa lusikka/kansi naruun ja naru syöttötuoliin.
1 5 0
Taustakohinaa vauvan unille
Lastentarvikekaupoissa myydään erilaisia kalliita kohinalaitteita, jotka rauhoittavat vauvaa unille. Jos omistat jo matkakaiuttimen, saat kohinaäänet näppärästi Spotifysta tai Youtubesta.
0 0 0
Yksi pyyhe kerrallaan
Tuleeko vauvan kosteuspyyhepaketista aina ärsyttävästi useampi pyyhe kerrallaan? Laita paketin toiseen päähän hiuslenkki paketin ympäri, niin saat jatkossa vain yhden kerrallaan.
0 2 0
Vauvan kosteuspyyhkeet purkkiin
Kesäaikaan kosteuspyyhkeet kuivuvat helposti, kun pakkauksen avaa. Pesin muovisia vitamiinpurkkeja ja täytin ne kosteuspyyhkeillä. Siitä on helppo napata päällimmäinen, ja korkki pitää tiiviisti pyyhkeet kosteina. Toiseen purkkiin voi survoa likaiset. Kulkevat kevyesti laukussa tai autossa varalla.
0 1 0
Puhtoinen vauva
Pieni vauva on kätevä pestä isossa lavuaarissa. Tulppa lavuaarin pohjaan, sopivan lämpöistä vettä lavuaariin ja muutama tippa vauvalle sopivaa pesuainetta.
0 1 0
Puhdas paita
Laita automatkoilla pienelle matkustajalle paita nurinpäin päälle. Perillä kauppaan tai ravintolaan mentäessä käännä paita oikeinpäin. Ei näy mehutahrat tai muu sotkeentuminen.
1 0 0
Vauvan viilennys
Vauvan viilennys
Hellepäivänä vaunuissa olevalle vauvalle tulee äkkiä kuuma, eikä päiväunista tule mitään. Pikkuisen saa viilentymään hyvin käyttäen kosteaa pyyhettä peitteenä tai istuvalla vauvalla harteilla viittana.
1 7 0
Vauva suojaan hyttysiltä
Vaunuja ei saa hyttysverkolla suojattua niin hyvin, ettei jostain tunge hyttynen tai jokin muu pörisijä vauvan kiusaksi. Saat vaunuikäisen nukkujan ulos unille ilman hyttysen tai ampiaisen pistoja, kun ostat kahden hengen teltan, kokoat sen ja työnnät vaunut telttaan. Asemoin teltta niin ettei aurinko paista tai vesi sada sisään. Teltassa on myös mukavan lämmin ja ilma vaihtuu, kunhan ei sulje muuta kuin teltan verkko-oven.
1 3 0
Hymynaama vauvakuvaukseen
Hymynaama vauvakuvaukseen
Kännykän ilmaantuessa eteen vauvan hymy hyytyy usein vakavaksi tuijotukseksi. Hommaa esim. keltaista paperia ja leikkaa se omaan kännykkään sopivaksi palloksi. Leikkaa vielä kameran kohta auki ja piirrä hymynaaman paperiin. Näin vauva näkee kännykän sijasta iloisen hymynaaman ja vastaa ehkä hymyyn.
1 2 0
Shottilasit vauvan käyttöön
Ota kaapin perälle unohtuneet shottilasit uuteen käyttöön. Ne ovat juuri sopivia hörpyttämiseen vauvalle. Vauvan kasvaessa taaperoksi sopivat ne hyvin lapsen käteen juomista harjoitellessa.
3 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös