K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55731 niksiä!
Take away nokkamuki
Monessa ravintolassa ei ole monestikaan nokkamukeja taaperoille, take away kahvikuppi kannen kanssa toimii loistavasti lapselle nokkamukina. Kannen reikähän ei varsinaisesti ole juomista varten, mutta kansi on lujasti kiinni ja jos sattuu vahinko että se irtoaa niin siitä selviää kuitenkin vain mielipahalla. Meillä toiminut loistavasti monet kerrat, eikä tarvi laittaa likaista mukia hoitolaukkuun.
0 1 0
Kokkaa sormiruokaa teepallossa
Samalla kun höyrytät tai keität sormiruokailijalle kasviksia, voit valmistaa helposti riisipallon: Täytä teepallo puolilleen riisillä (esim. sushi- tai basmatiriisi) ja laita se kiehumaan kattilaan kasvisten tai höyrytysveden sekaan. Kun riisi on kypennysohjeen mukaisesti valmista, ota teepallo vedestä, avaa se ja kopauta valmis riisipallo lautaselle. Teepallossa voi myös valmistaa kvinoaa, linssejä tai soijarouhetta. Näin voit yhdellä kattilalla kokata naperolle koko aterian, ja samalla säästät sähköä.
4 10 0
Vauvan hampaille viilennystä
Onko vauvalla tulossa hampaita? Kasta tutti hedelmäsoseeseen ja pakasta tunnin ajan. Viilentää mukavasti kutittavia ikeniä ja maistuu hyvältä!
0 8 0
Paljuun vauvan kanssa?
Vauvan sylissä pitäminen paljussa on haastavaa koska märkä iho on liukas ja vauva voi luiskahtaa helposti jopa veden alle. Laita syöttötuoli veteen paljun keskelle ja näin vauvalla on tukeva istuin paljussa. Voit itse keskittyä nauttimaan paljuilusta.
0 0 0
Pinnasänkyyn vauhtia
Pinnasängyn alta on usein vaikea imuroida. Ruuvaa sängyn jalkoihin huonekalupöyrät, niin sängyn liikuttaminen on todella helppoa.
0 0 0
Kokkailua vauvan kanssa
Täytä keittiön alimmainen laatikko jännittävillä ja turvallisilla tavaroilla ja anna uteliaan vauvan tai taaperon tutkia ja tyhjentää sitä. Saat taatusti kokata rauhassa.
0 2 0
Lastenrattaat puhtaiksi
Keväisin lastenrattaiden renkaat kuorruttuvat märällä soralla. Anna niiden kuivahtaa sisällä hetki ja kihvelin harjalla pyyhkäise kuivat sorat pois. Näin voit esimerkiksi sisäkautta työntää rattaat parvekkeelle tai terassille!
0 0 0
Sukulaismobile
Tulosta paperille läheisten ihmisten kasvokuvat, leikkaa ja liimaa ne pahville. Tee kuvista mobile, jonka kiinnität vauvan vuoteen yläpuolelle. Vauva oppii tuntemaan sukulaisensa eikä vierasta sitten, kun joku heistä tulee vanhempien vapaailtaa tuuraamaan.
3 5 0
Vauvan valokuvaus
Vauvan saa katsomaan kännykän kameraan kätevästi ja intensiivisesti kun laittaa kännykästä musiikkia soimaan samaan aikaan.
0 4 0
Uimavaippa kiertoon
Uimavaippa ei ime vettä, joten sen voi huuhdella vedellä, kuivattaa ja käyttää uudelleen. Säästyy luontoa ja rahaa!
0 1 0
Heijastimet vaunukoppaan
Heijastimet vaunukoppaan
Heijastinhenkselit saa näppärästi turvaamaan myös vaunulenkkejä, kun asetat henkselit vaunujen koppa-osaan. Aseta heijastimien takaosa vaunujen aukon eteen (kuin ihmisen selkään) ja vedä klipseillä kiinni vaunujen etuosasta.
0 5 0
Suojaa pistorasiat
Ryömiikö vauvasi uhkaavasti kohti pistorasiaa? Pestyt ja kuivatut Pirkka smoothiekorkit toimivat kätevästi pistorasian suojana ja pitävät samalla utealiaan lapsesi turvassa.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös