K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52927 niksiä!
Karkailevat lastenvaunut
Jos pelkäät kaatuvasti tai liukastuvasi vaunulenkillä, jolloin vaunut jatkavat matkaa yksin, kiinnitä vyötäröllesi hihna, jonka toinen pää on kiinni lastenvaunuissa. Toimii myös silloin, jos pysähdyt lenkin ohessa ja maa hieman viettää.
0 0 0
Vaunut lumessa?
Pidä lastenvaunujen mukana auton lumiharjaa. Sillä saa nopeasti ja näppärästi lumet pois.
1 2 0
Öljyisen ammeen pesu
Jos vauvan kylvyssä käyttää vauvaöljyä, ammeen saa helposti pestyä tiskiaineella.
0 2 0
Vauvan uudet vaatteet
Onko kaappisi täynnä pieniksi tai tylsiksi käyneitä paitoja, mutta ei niitä poiskaan raaski heittää? Laita pyykkikone 90 asteeseen ja paidat pesuun, niin saat käden käänteessä kasan lastenvaatteita joko omalle tai muiden jälkikasvulle!
1 2 0
Vauvanruokapurkit järjestykseen
Purkkeja voi olla jääkaapissa monta yhtä aikaa avattuna. Kirjoita tussilla purkin kanteen, milloin se on avattu. Näin tiedät, kuinka pitkään sisältö säilyy syötävänä.
0 0 0
Solmuliinasta apu sosesotkuihin
Lämpimään veteen kostutettu sideharson kulma puhdistaa ruokaillessa sotkeentuneen vauvan kasvot ja kädet parhaiten. Kun solmit harson nurkkiin solmut ennen käyttöä ja jätät likaiset kulmat kuivumaan avoinna, voit käyttää samaa harsoa säästeliäästi neljä kertaa, ja tiedät, mitkä kohdat ovat vielä puhtaana.
2 2 0
Lastenvaunujen tavaratila
Lastenvaunujen tavaratila
Lastenvaunujen alla olevasta kankaisesta tavaratilasta saat tukevan ja kestävän vaihtamalla sen uunin ritilään. Nippusiteillä kiinni ja menoksi!
0 9 0
Petauspussi taaperon patjalle
Kun taaperolle hankitaan jo vauvanpeittoa isompi peitto, saat pieneksi käyneistä vauvan pussilakanoista käteviä petauspusseja patjalle taaperon sänkyyn. Sujauta vain patja pussilakanan sisään, ja kätevä patjan suoja on valmis.
1 1 0
Liivinsuojat
Jos kertakäyttöiset liivinsuojat ovat loppu ja kaikki kestosuojat pesussa, tarvitset sakset ja imukykyisen siteen. Side keskeltä poikki ja hätävarat liiveihin.
2 2 0
Sadesuoja turvakaukaloon
Vauvan kaukalo
Jos vesisade yllättää, turvakaukalon päälle voi vetäistä lastenvaunujen sadesuojan.
1 4 0
Ekologinen vaipparoskis
Esimerkiksi ruokatarvikkeiden mukana tulevat muovipussit voi hyötykäyttää pyöräyttämällä käytetyt vaipat niiden sisään. Kertakäyttöisiä vaippoja voi näin kerätä useamman samaan isoon roskapussiin ennen pois vientiä, ja kestovaipat voivat odottaa hetken pesua pussissa. Hajuhaitat vähenevät, etkä tarvitse uusia pusseja tähän tarkoitukseen.
0 0 0
Vinkki väsyneelle imettäjälle
Jos sinun on hankala muistaa, kummasta rinnasta olet viimeksi imettänyt, pidä ranteessasi hiuslenkkiä. Imetyksen aikana siirrä hiuslenkki sen puolen ranteeseen, josta imetät seuraavaksi.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös