Mangojuustokakku

Pirkka Oma keittiö -kokin demofobia resepti:
Ainekset: 
200 g Digestive- keksejä
1 prk Mangososetta (esim. Pilttiä)
6 kpl Liivatelehtiä
1 sitruunan kuori
1 dl sitruunamehua
200 g Maustamatonta tuorejuustoa
2 dl Hedelmäpommi- jogurttia
1 prk Maitorahkaa
2 dl Sokeria
2 tl Vaniljasokeria
4 Munan valkuaista
3 kpl Liivatelehtiä
2,5 dl Appelsiinimehua
Liite:Koko
imag0065-1.jpg106.1 KB
Valmistusohje: 

Ohje:

1. Pohja: Murskaa keksit ja lisää joukkoon piltti. Lisää seos vuoan pohjalle.

2. Täyte: Laita liivatteet likoamaan. Kiehauta sitruunamehu ja lisää siihen liivatteet. Vaahdota valkuaiset ja sekoita kaikki täytteeseen tulevat aineet sekaisin. HUOM! Lisää valkuaisvaahto vasta viimeisenä ja varovasti nuolijalla, jotta seos pysyy kuohkeana.

Lisää täyte vuokaan keksi seoksen päälle ja anna hyytyä 3-4 tuntiä jääkaapissa.

4. Kiille: Laita liivatteet likoamaan. Kiehauta 0,5 dl appelsiini mehua ja llisää siihen liotetut liivatteet. Lisää seos 2 dl appelsiini mehua. Kaada kiille kakun päälle ja anna hyytyä vielä 1-2 tuntia mieluiten kuitenkin yön yli.

Kategoria: 

Kommentit (1)

Hyvää tuli mutta ohjeet vois olla hieman tarkemmin selitettynä.

Lähetä oma kommenttisi