K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Ihmissuhteet

Kuka, mitä, missä? Tutustu kiinnostaviin ihmisiin ja ilmiöihin, joista puhutaan juuri nyt.

Niksit

Ruoka ja juhlat
kesä on tuloillaan
Tehkää lasten kanssa itse mehujäät kesäisin. Ostakaa jäätelö- tai jääpalamuotteja, tai laittakaa pieniin muovisiin snapsimukeihin oma tekemäänne litkua. Esim.mehusekoitusta, limua tai jotain kesäistä juomaa yms.
6 5 0
Ruoka ja juhlat
Huomion kiinnittäminen pitäessä puhetta
Oletko ollut juhlissa, joissa sinun pitäisi pitää puhe, mutta kilistäessäsi lusikkaa lasiin kukaan ei huomioikaan sinua? Nololta tilanteelta vältyt, kun otat mukaan pillin. Kaikkien huomio kääntyy varmasti sinuun kahdessa sekunnissa viheltäessäsi pilliin!
2 5 0
Kodinhoito
Muoviverkosta apua pakkaamiseen
niksi-niksi_pirkka_1.jpg
Mm. laivojen tax free -myymälöistä saa pullojen suojaksi tarkoitettuja muoviverkkoja. Ylijäämäksi jääneet verkot voi kätevästi pujottaa rullattujen vaatteiden ja tekstiilien ympärille. Näin ne on helppo pakata pieneen tilaan ja pysyvät kaapin hyllyillä tiiviinä pakettina.
15 22 0
Kauneus ja terveys
Vaihtoehto kävelylenkille
Onko lenkkitiellä liukasta tai sää ei innosta lähtemään lenkille? Laita musiikkia soimaan ja tanssi! Kyllä siinäkin hiki tule pintaan. Samalla harjoitat tasapainoa ja luutkin tykkäävät.
1 0 0
Kodinhoito
Sukat, pölyt ja kevyt jumppa
Vanha sukka toimii hyvin mm. lattialistojen ja ovenpäällisten pölyjen pyyhinnässä: Kostuta sukan pää, laita se jalkaan (kätevä juuri lattialistojen pyyhkimiseen) tai käteen ja pyyhi pölyt! Puhdista/huuhdo välillä. Samalla saat kevyttä liikuntaa - ja sukat uusiokäyttöön.
3 2 0
Ruoka ja juhlat
Pullat korpuiksi
Pakkaseen tilaa....pullat korpuiksi
Säilömisen ja sadon pakastamisen aikaan huomaa, että paksatin on täynnä...eilen tyhjensin pakastimesta kaikki pullat. Monta pellistä tuli korppuja, sekä pakkaseen tilaa mustikoille ja mansikoille.
1 2 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(