K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Ihmissuhteet

Kuka, mitä, missä? Tutustu kiinnostaviin ihmisiin ja ilmiöihin, joista puhutaan juuri nyt.

Niksit

Ruoka ja juhlat
Jääteetä lämpimänä
Jos haluat polttavan kuuman teesi juomakelpoiseksi, mutta et pidä maidosta teessäsi, laita teesi joukkoon jääpala. Jää sulaa nopeasti teen joukkoon ja viilentää sen sopivan lämpöiseksi.
13 6 0
Kauneus ja terveys
Ilmasauvakävely
Jäikö sauvat kotiin kävelylenkillä? Ei hätää ota käyttöön ilmasauvakävely, jossa toistat sauvakävely-liikkeet käsillä ilman sauvoja. Käsi nyrkkiin etuasennossa ja rentoutus taakse vietäessä. Tehokasta, näin saat liikuntaa ja verenkiertoa myös käsiin ilman sauvojakin.
1 1 0
Kodinhoito
Sotkuboxi
Jos tapasi jättää tavaroita lojumaan ympäriinsä häiritsee muita samassa taloudessa asuvia, investoi sotkuboxiin. Tämä voi olla mikä tahansa kori tai laatikko, johon kuka tahansa voi heittää lojumaan jättämäsi tavarat. Tällöin heidän ei tarvitse itse nähdä vaivaa etsiäkseen tavaroille paikkaa, mutta kodin ilme säilyy siistimpänä ja sottapytynkin on helpompi löytää kadonneita tavaroitaan.
0 1 0
Ekoniksit
Mysli käyttöön!
Kaapissa vanhat myslin jämät, joita kukaan ei haluaisi syödä? Käytä loppu mysli seuraavan aamun kaurapuuroon, jolloin vältyt kuivan myslin jauhamiselta ja puurokin saa hedelmäisen maun!
7 7 0
Ekoniksit
Paristopurkki
Kerää käytetyt paristot tyhjään Pringles-purkkiin. Purkki on siisti ja ei vie tilaa. Kannellisella purkissa helppo viedä keräyspisteeseen.
1 3 0
Matkustus ja liikenne
Auton keskuslukituksen lukot
Auton keskuslukituksen lukot jäätyvät helposti näillä keleillä, varsinkin, jos ensin on lauhaa ja sitten pakastaa. Solenoidi ei jaksa aukaista lukkoa kunnolla. Vaivaan auttaa, kun siitä oven lukkotapin reikää pitkin valuttaa lukkosulaa sinne alas. Se notkistaa mekanismia ja lukot taas toimivat.
3 6 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(