K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Kodin talous

Niksit

Kodinhoito
Niksit - 31537
Pyyhi pölyä helposti keräävät pinnat seoksella, jossa on yleispuhdistusaineen lisäksi muutama pisara huuhteluainetta. Huuhteluaine vähentää sähköisyyttä ja näin pölyn kertymistä
0 0 0
Käsityöt ja askartelu
Vanha ketsuppipurkki
Vanhasta ketsuppipurkista saa tehtyä lapsille hyvän hiekkalapion. pesee käytetyn purkin ja leikkaa vain purkin pohjasta sopivan aukon, jolla lapsi voi hiekkaa nostella. Toisesta päästä voi pitää kiinni.
10 9 0
Kauneus ja terveys
meikkilaukku korurasiasta
Korurasiasta saa hyvän meikkilaukun
5 13 0
Kauneus ja terveys
Kesän tuoksut
Kerää syksyllä viinimarja pensaan lehdet, kuivata ne ja sulje aina kourallinen kuivattuja lehtiä yhteen suodatinpussiin. Kun kaadat talvella kuuman veden pussin päälle, saat aromikkaan veden höyryhengitykseen ja flunssa on hetkessä poissa!
2 3 0
Piha ja mökki
Pienoiskasvihuone
Kannellisista muovirasioista, joissa myydään mm. viinirypäleitä ja minitomaatteja, saa oivallisen pienoiskasvihuoneen omaan kotipuutarhaan ja siementen kylvämiseen. Pohjassa on usein reiät valmiina, samoin tuuletusreiät "katossa". Kannen saa tarvittaessa auki helposti ja usein sulkemismekanismikin mahdollistaa pienen tuuletusraon. Näppärää, edullista ja kivannäköistä.
5 10 0
Muut
Niksit - 13258
Maailman paras säästöniksi: Älä osta sitä mitä tarvitset, vaan vain sitä, mitä ilman et tule toimeen! Tätä niksiä hyödyntämällä ensi talvena vaikka ulkomaille!
0 1 0