K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Kodinhoito

Niksit

Piha ja mökki
Kanervien ja Erikoiden värjäys
Näin syksyisin kun ostamme kauniita kanervia esim. Erikoita ulkoruukkuihin niin sade pieksää ne ennenaikaisesti, ostin pullon suihkutettavaa punaista maalia ja ruiskutin ne uudelleen ja kauniilta näyttävät taas, ovat ihan kuin uusia.
6 6 0
Muut
Niksit - 41652
Jos perheenjäsenillä on paljon harrastuksia tai menoja, unohtuu usein jättää muistilappu, milloin kukin tulee kotiin. Hommaa jokaiselle perheenjäsenelle parkkikiekko, nimikoi ne ja jokainen jättää parkkikiekkonsa yhdessä sovittuun paikkaan, jolloin tiedetään, milloin kaikki ovat kotona ja on yhteisen aterian aika. Pikkukoululaiset ja -eskarilaiset oppivat samalla tuntemaan kellonaikoja- ja autokoulua käyville teineille hyvää harjoitusta parkkikiekon käyttöön. Hyvästä kiekonkäytöstä voidaan palkita vaikka perheen elokuvaillalla popcorneineen. Toimii meillä!
0 1 0
Kodinhoito
Niksit - 8602
Lemmikkieläinten karvat tarttuu helposti esim. vuodevaatteisiin, eivätkä lähde pesussa. Laita pesuainelokeroon myös huuhteluainetta pesuaineen lisäksi. Karvat huuhtoutuvat ja pyykistä tulee pehmeä ja karvaton.
11 10 0
Matkustus ja liikenne
Sukkahousut
Leikka sukkahousuista ohuita suikaleita, joita pidät mukana autossa, veneessä ym kulkiessasi. Korvaa kuminauhan ja nippusiteen. Lomalla korjasimme auton tuulilasin pyyhkimen.
0 2 0
Muut
Niksit - 13773
Käytetystä paistinpannusta saa hyvän hätävaralapion auton takakonttiin. Paistinpannun vartta voi käyttää myös jäähakkuna.
1 0 0
Kauneus ja terveys
Niksit - 40842
niksi-niksit_40842.jpeg
Vaivaako toimistotyössä jännetupintulehdus? Vanhoista geelitäytteisistä rintaliiveistä saa oivat rannetuet, sopii myös hiiren käyttöön tietokoneella työskennellessä. nGeeli viilentää ja mukava stressilelu puristeltavaksi.Täytteitä myydään myös irtona muutamalla eurolla.
3 0 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(