K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Kodinhoito

Niksit

Sisustus ja remontointi
Kulumat huonekaluissa
Pienet kulumat huonekalujen puuosissa voi helposti peittää vedenkestävällä tussikynällä. Ainakin mustissa huonekaluissa toimii hyvin.
2 8 0
Lapset ja leikit
Pääsiäis leikki
Höyhenpeli on ratkiriemukas lapsille pääsiäisenä eli leikkialueelle piirretään 3 viivaa, joiden välin on noin viisi metriä. Keskimmäisen viivan kohdalle asetetaan höyhen, takimmaiset rajat ovat maaleja. Lapset jaetaann kahteen joukkueeseen ja joukkueet koettavat puhaltaen saada höyhenen vastapuolen maaliin. Maalin jälkeen aloitetaan peli taas keskiviivalta. Eniten maaleja saanut voittaa pääsiäis suklaamunia.
7 6 0
Kodinhoito
Niksit - 48433
Säästät aikaa kevätsiivouksessa kun pistät verhot pesun jälkeen jo hieman kosteana takaisin roikkumaan, niin sinun ei tarvitse silittää verhoja vaan verhot laskostuvat itsekseen.
0 1 0
Kodinhoito
Nukat irti sohvasta
Valkoisen sohvani puhdistan nukasta 20 cm palasella ilmastointiteippiä. Tulee halvemmaksi kuin ostaa teippiharja. Ja lähtee tosi hyvin. Ennen meni imurointiin 20 minuuttia, nyt pari minuuttia teipin kanssa.
4 2 0
Lemmikit
Lemmikin lääke
Sylkäiseekö lemmikkisi mato-tai jonkun muun lääkkeen purematta pois? Murskaa lääke valkosipulin puristimella ruoan sekaan ja lemmikkisi syö lääkkeen huomaamattaan!
7 5 0
Kodinhoito
Pyykkipulveri
Laske kuumaa vettä tyhjentyneeseen pyykkipulveri pakettiin ja ravista. Saat ainakin kolme hyvää satsia pesu-aine vettä wc- pöntön ja lavuaarin pesuun. Sen jälkeen paketti on notkeaa taitella energiajakeeseen,eikä mennyt pulveriakaan hukkaan.Todella käytännöllistä.
23 34 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(