K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Perhe

Perhearki ja ihmissuhteet ovat elämän suola. Lue ja viihdy seurassamme.

Niksit

Ruoka ja juhlat
Omenaporalla reiät pipareihin
niksi-image_14.jpeg
Ennen paistamista painetaan omenporalla reikä pipariin. Kypsien pipareiden väliin hilloa, niin tulee kaunis ja tasakokoinen hillosilmä.
5 3 0
Ruoka ja juhlat
Niksit - 9285
Sipulin saa näppärästi siivuiksi, kun pitää kiinni maissihaarukalla tai muulla pienellä pihdillä. Ei luisu, eikä ehdi silmät vuotaa, kun sipuli on jo siivuina.
5 4 0
Lapset ja leikit
Lorupussi leluista
Lorupussia varten ei tarvitse askarrella lorukortteja. Kerää pussiin lapsen leluja tai vaikka muistipelin kortteja. Lapsesta on kivaa nostaa sokkona jotain pussista. Lorut voit rallatella ulkomuistista tai keksiä itse.
4 4 0
Ruoka ja juhlat
Raikas ja terveellinen juoma
Hienoa että kauppoihin on tullut limuvalikoimien oheen myös erilaisia vitamiinijuomia. Vastaavanlaisen terveellisen ja vähäkalorisen juoman saat myös halvemmalla, kun kannat laukussasi vitamiiniporetabletteja. Kun tekee mieli jotakin raikasta juotavaa, laita tabletti vesipullooon, anna liueta ja nauti. Vähän kaloreita ja paljon terveellisiä aineita!
11 21 0
Ruoka ja juhlat
Astianpesukoneen nopea tyhjentäminen
Veitset, haarukat ja lusikat laitetaan usein yksitellen astianpesukoneeseen. Laita veitset yhteen lokeroon, haarukat toiseen jne. Näin nopeutat astianpesukoneen tyhjennystä kun voit ottaa ja siirtää keittiölaatikkoon koko nipun samaa sorttia eikä tarvitse tuhlata aikaa niiden lajittelemiseen.
0 6 0
Kauneus ja terveys
Niksit - 5473
Sinkuille ja muillekin yksin asuville vinkiksi: saat kiinnitettyä rannekorun helposti itse, kun teippaat toisen pään kiinni ranteeseesi teipillä. Toimii aivan varmasti!
5 2 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(