K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Piha

Niksit

Käsityöt ja askartelu
Niksit - 44011
Saat edullisen ja söpön heijastimen, kun hankit kangas-tai ompelutarvikekaupasta pätkän heijastavaa nauhaa. Solmi siitä rusetti, ja kiinnitä vaatteisiin, lapasiin, laukkuun tai mihin ikinä keksit!
0 6 0
Kodinhoito
pesukoneen puhdistaminen
Suuvesipullon jämät laitetaan pesukoneeseen ja valitaan huuhteluohjelma. Pesun jälkeen on kaikki koneen osat sisältä kiiltävät puhtautta.
9 15 0
Kodinhoito
Niksit - 24702
Liesituulettimen alapinnat saat helposti puhtaaksi rasvasta ja pölystä ilman pahempia "myrkkyjä", kun puhdistat sen astianpesuaineliuokseen kostutetulla liinalla, vaikkapa perunankeiton yhteydessä/jälkeen. Liesituuletin on sopivasti kostunut ja rasva lämmennyt vesihöyrystä, ei tarvitse juuri hinkata!
0 0 0
Sukkahousuniksit
Pokemon GO
niksi-pokemongo.jpg
Kun pelaat Pokemon GO:ta, pujota puhelin sukkahousun lahkeeseen tai polvisukkaan ja solmi se pyörän ohjaustankoon. Sinun on helpompi ajaa, kuulet merkkiäänet ja voit napata Pokemonit helposti, sillä kosketusnäyttö toimii sukkahousujen läpi.
5 7 0
Kauneus ja terveys
Niksit - 43309
Haluatko nähdä miltä kampauksesi näyttää takaa päin? Et enään tarvitse kahta peiliä. Ota kännykän kameralla hiuksista kuva.
0 0 0
Pukeutuminen
Askartele lämpöpohjalliset koko perheelle
Hanki edullinen talviretkikäyttöön tarkoitettu ohut makuualusta ("avaruusmateriaalia") ja leikkaa siitä pohjallista apuna käyttäen lämpöpohjalliset talvikenkiisi. Yhdestä alustasta saat lämpöpohjalliset koko perheen kenkiin, niin aikuisille kuin lapsillekin. Parimillinen lisäpohjallinen mahtuu hyvin tavallisten pohjallisten alle, ei paina mitään, mutta toimii oivallisena lisäeristeenä pakkaskeleillä kun maa on kylmä. Toimii!
2 4 0