K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Piha

Viihdy pihalla Pirkan seurassa. Jos puut, pensaat, marjat ja sato ovat lähellä sydäntäsi, katso vinkkimme ja inspiroidu!

Niksit

Piha ja mökki
Virkistäydy turvallisesti helteellä
Virkistäydy turvallisesti helteellä
Tässä rannan lähellä oleilevalle turvallinen tapa helpottaa oloa helteellä: Siirrä puutarhatuoli veteen sopivan syvälle ja käy tuoliin istumaan. Kaiken varalta voit sitoa tuoliin narun tai köyden, jonka toisen pään kiinnität ennen veteen menoa esim. laituriin.
1 1 0
Sukkahousuniksit
Sukkahousut avuksi viilennykseen
Kesä on kuuma, sisälämpötilat hipovat pilviä. Normaali propellituuletin ei viilennä ilmaa, eikä saatavilla ole ilmastointilaitetta. Ota sukkahousut ja laita molempiin lahkeisiin kylmäkallet. Aseta sukkahousut kylmäkalleineen tuulettimen taakse solmimalla sukkahousut kiinni tuulettimeen. Ilma on heti viileämpää. Vaihda sulaneet kylmäkallet jäisiin.
0 0 0
Lemmikit
Lemmikit helteessä
Lemmikkeinä hamstereita, rottia, papukaijoja tai jotain muita eläimiä jotka elävät häkissä? Heille helpotusta helteellä tuo kylmän veden lisäksi kylmäkallen laittaminen häkin pohjalla olevan alustan alle.
0 0 0
Muut
Pidä roskapussi ehjänä
Mökillä tulee käytettyä kertakäyttöveitsiä ja -haarukoita, jotka rikkovat roskapussin ja roskat leviävät usein auton peräkonttiin. Laita veitset ja haarukat korkilliseen maitotölkkiin niin roskapussi pysyy ehjänä.
0 0 0
Pukeutuminen
Uutta ajateltavaa
Laita numeroa liian pienet kengät jalkaan, taatusti unohtuu kaikki muut murheet.
0 0 0
Muut
Kolikoiden korvaajat
Paikkoihin, joihin tarvitaan kolikkopantti, käy useimmiten myös kolikon kokoa vastaava ihan tavallinen prikka. Ei tarvitse kauppaan, kylpylään tms. mennessä aina miettiä onko sopivan kokoinen kolikko mukana, että saa ostoskärryt auki tai kaapin lukkoon.
0 0 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(