K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Sisustus

Puhtaassa, siistissä kodissa viihtyvät kaikki. Vältä stressi Pirkan ohjeilla, ja nauti myös juhlista helppojen vinkkiemme avulla!

Niksit

Muut
Laihialaisen joulukuusi
Ripusta ulkokuuseen ylimääräiset - lahjaksi saadut ja lapsilta pöllityt - heijastimet. Kun alkona naapurin auton valot osuvat kuuseen on pihallasi säätäväisen ihmisen joulukuusi ja vielä ilman sähköviritelmiä.
3 3 0
Ruoka ja juhlat
Niksit - 20729
Kattila palanut pohjaan eikä pata-pataa kotona. Leikkaa muovipurkin/ämpärin kansi sopivan kokoiseksi ja poista sillä kiinni jäänyt ruoka pois kattilasta. Toimii varmasti, on ekologinen, halpa, eikä aiheuta allergioita. Ps. Jos tarvis voit liottaa ensin kattilaa/astiaa jonkin aikaa.
0 2 0
Muut
istuinalusta kesäksi
Auton takaluukussa kannattaa pitää mukana liukuria, varsinkin kesäisin on erittäin kätevä kun haluaa istustkella nurmikolla, festareilla, puutarha hommissa jne.
0 0 0
Kauneus ja terveys
Silmäripset
Kun taivutat silmäripsiä ripsentaivuttimilla käytä vedenkestävää ripsiväriä. Vesiliukoisisa ripsiväreissä on nimensämukaisesti vettä minkä vuoksi ripset eivät pysy kauniisti kaarella.
12 12 0
Piha ja mökki
Postilaatikolle uutta käyttöä
Vanhasta postilaatikosta saat kätevän työkalulaatikon puutarhaan, siellä ovat sekatöörit, istutuslapio yms.pientyökalut sateelta suojassa.
28 25 0
Sisustus ja remontointi
Niksit - 12965
Lyhyet ja leveät leipäpussinsulkijat käyvät hyvin johdonpidikkeiksi. Taitat vain päivämäärän piiloon, laitat johdon sulkijan sisään ja naulaat sulkijan päät seinään johdon alapuolelta.
0 1 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(