Kiristääkö? Näin hellit ihoasi talvella

Kuiva sisäilma ja ankea sää koettelevat talvi-ihoa. Katso asiantuntijan vinkit janoisen ihon hoitoon.


3 kysymystä kauneudesta

Millä ihonhoitorutiinilla saisin  minimoitua kylmän ja kuivan sään vaikutukset?

Kosmetologi Anne Lohiniva: ”Talvella ihon kuorintaa voi harventaa pariin kertaan kuukaudessa. Kosteutta iho sen sijaan tarvitsee runsaasti. Helli kasvojasi tehokosteuttavalla seerumilla aamuin illoin. Valitse prebiootteja sisältävä seerumi, joka samalla vahvistaa ihoa. Kun seerumi on imeytynyt, lisää kosteusvoide.

Ravitseva öljyvoide on talvella hyvä valinta, sillä se ei sisällä vettä. Näin pakkanenkaan ei pääse puraisemaan poskia. Kun iho tuntuu erityisen kuivalta, seitsemän päivän ampullikuurilla saat ihoon kosteutta ja elinvoimaa. Energisoiva kasvonaamio kosteuttaa ja tuo kasvoillesi hehkua. Kun ulkona on pakkasta ja keskuslämmitys kuivattaa sisäilmaa, voit levittää illalla kasvonaamion ja antaa sen vaikuttaa vaikka yön yli.”

Millainen puhdistustuote sopisi päivittäiseen meikinpoistoon?

”Hellävarainen puhdistusvaahto poistaa meikin mutta ei kuivata ihoa. Mossan puhdistusvaahto sisältää valkoherukan hedelmähappoja, jota tekevät kasvojen ihosta puhtaan, raikkaan ja hehkuvan.”

Haluaisin helliä kuivaa ihoani kotikonstein. Onko vinkkiä?

”Karitevoita sisältävä kangasnaamio on helppo pikahoito. Puhdista kasvot ja levitä naamio iholle. Anna sen tehota vaikka suosikkisarjasi ajan ja rentoudu. Hiero ylimääräiset tehoaineet kaulalle ja dekolteelle.”

hanki ainakin OLIVE-BLOSSOM HANKI AINAKIN TÄMÄ! *Korres Pure Greek Olive & Blossom -vartaloöljy 32,90 €, K-Citymarket *

Lue lisää:

JULKAISTU   13.11.2021TEKSTI   Anne LohinivaKUVAT   Janita Autio

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?