Isolierinen punoshattu suojaa sekä kasvoja että hiuksia auringolta. Neuletakki lämmittää kesän vilpoisina hetkinä. Valitse kesätyyliisi kestäviä luonnonmateriaaleja. Ne hengittävät helteellä ja lämmittävät illan viiletessä. Myös väreissä luonnollisuus on trendikästä.

Mywearin punoshattu 9,99 €, K-Citymarket. Neuletakki ja sortsit kuvausrekvisiittaa.

Kepeästi kerroksittain

pirkka6 muoti 2

Tiukat tai hiostavat vaatteet eivät kuulu rentoon kesään. Ilmavan kesämekon voi pukea ylle helteellä. Viileänä päivänä saman mekon alla voi tarvittaessa käyttää pellavahousuja. Samasta sävymaailmasta valittuja kesävaatteita on helppo yhdistellä. Rento kesätyyli voi olla samalla harkitun elegantti.

Vihreä Fire & Glory-mekko 34,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Viuhkamaiset Iberon korvakorut 9,50 €, K-Citymarket. Andiamo Moana -nahkasandaalit Plussa-kortilla kesäkuussa 59,90 € (norm. 79,90 €), Kookenkä. Pellavahousut kuvausrekvisiittaa.

Ei kesää ilman kukkamekkoa

pirkka6 muoti 3

Tämän kesän kukkamekko on mahdollisimman monikäyttöinen. Kietaisumallinen trikoomekko sopii jokaiselle vartalolle. Tummapohjaisen luottomekon kanssa voit yhdistellä suosikkiasusteitasi. Nahkasandaalit ja juuttikassi kestävät kesästä toiseen.

Trikoinen mywear-kukkamekko 26,95 €, K-Citymarket. Mustat Andiamo Clara nahkasandaalit 79,90 €, Kookenkä. Juuttikassi kuvausrekvisiittaa.