Ei haittaa, vaikka meno yltyy kovaksi ja kura roiskuu! Laadukkaat materiaalit tuntuvat mukavilta, ja kivat vaatteet tuovat iloa päivään. Pienten koululaista vaatteiden on kestettävä pesua, joten pesutiedot kannattaa tutkia ennen ostamista.

Rento arkityyli kestää ulkoleikit. Tummansininen Reima Vantti -softshelltakki 49,95 €, valikoidut K-Citymarketit ja ruosteen värinen mywear-trikoopaita karhukuosilla 8,99 €, K-Citymarket.

Eläimellistä menoa

pukeutuminen 2

Eläinkuosit ovat kovassa huudossa tänä syksynä, ja ne antavat tyyliin kivaa särmää. Tummasävyiset collegehousut on helppo yhdistellä vaihtuviin yläosiin, ja ne antavat pienet tahratkin anteeksi. Pienten poikien lenkkarit likaantuvat menossa helposti. Tarkista jo ostopäätöstä tehdessäsi, voiko lenkkareita pyöräyttää pesukoneessa.

Lippispäisen pojan mywear-kettupaita 8,99 €, harmaat mywear Eemeli -verkkahousut 19,99 € ja tiikerilippis 9,99 €, K-Citymarket. Toisen pojan harmaa eläinkuosinen mywear-trikoopaita 8,99 €, mustat mywear-collegehousut 9,99€ sekä mywearin lenkkarit 24,95 €, K-Citymarket.

Ekana pihalla!

pukeutuminen 3

Rento verkkaripuku on monikäyttöinen asu alkavaan arkeen. Hanki sen verran väljä koko, että puvun alle on helppo kerrostaa vaatetta sään vaihdellessa. Jalkineiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti materiaalin hengittävyyteen.

Mywear Hoodie -verkkatakki 24,95 € ja mywear Jog -verkkahousut 19,99 € suurimmista K-Citymarketeista. Lenkkarit mywear 19,99 € ja aurinkolasit Ibero, K-Citymarket.