Perinteiset ruskan sävyt hehkuvat syksyn trendeissä. Näiden lisäksi roosa ja viininpunainen ovat vahvasti mukana sekä pelkästään että kuoseissa. Kaikkia sävyjä voi yhdistellä rohkeasti, kuten eri kuosejakin. Valitse syksyn suosikkisävy ruskea esimerkiksi neuletakkiin, joka on helppo yhdistää kaikkien asujesi kanssa.

Murretut ruskan sävyt hehkuvat syksyn trendeissä. Ne yhdistyvät kauniisti roosaan ja viininpunaiseen värimaailmaan. Ellen Tracy -kukkapusero 39,95 € ja -pliseerattu hame 44,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Harteilla mywearin Nicolette-neuletakki 39,95 €, K-Citymarket.

PI9 20 syksyn muoti 2

Rasti rohkeasti ruutuun

Ruudut ja kukonaskeleet ovat yhtä trendikkäitä. Yhdistä ruudut neutraalien sävyjen kanssa tai sekoittele eri ruutukuoseja keskenään. Kokonaisuus on tyylikkään rauhallinen ja sopii töihinkin. Asiallinen ruutu muuttuu rohkealla yhdistelyllä ja villeillä jalkineilla hauskaksi.

Väljän mallinen mywear-ruutubleiseri 39,95 €, -ruutuhame 29,95 € ja Iberon hiusklipsut 6,50 €/kpl, K-Citymarket. Bleiserin alla kukonaskelkuosinen Ellen Tracy -paitapusero 39,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Moniväriset Andiamon Eliza-lenkkarit 39,90 €, Kookenkä.

PI9 20 syksyn muoti 3

Ruuturouva asenteella

Hameet kaikissa muodoissaan raivaavat tietä trendien kärkeen. Pliseeratut, korkeavyötäröiset kynähameet, midit ja minit ovat tulleet takaisin. Yhdistä ne lempineuleisiisi. Asennetta tyyliin tuodaan maskuliinisilla jalkineilla ja hauskoilla laukuilla.

Korkeavyötäröinen Ellen Tracy -ruutuhame 34,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Ruosteenruskea mywear-pooloneule 29,95 €, -pikkulaukku 19,99 € ja Iberon lukulasit 14,90 €, K-Citymarket. Mustat paksupohjaiset Andiamon Gabriela- nahkamaiharit 129,90 €, Kookenkä.

PI9 20 syksyn muoti 4

Täydelliset yhdessä

Ruutuhousut ja pooloneule toimivat syksyn trendikkäimmän asun kulmakivinä. Tyylin alkuun pääset hankkimalla ruudullisen alaosan, johon yhdistät pooloneuleen. Mausta tyylisi näyttävillä jalkineilla, joissa on eläinkuosia.

Mywear rib-poolo 19,95 €, mywear ruutuhousut 29,95 € ja nilkkurit 49,95 €, K-Citymarket.

Kuvauspaikka: ravintola Madonna