Ruoka ja juhlat
Olen vuosia käyttänyt jauhelihataikinaan korppujauhojen sijaan vaalean leivän kannikkapaloja murentamalla leivät vesitilkkaan. Jos leipä on kovempaa, se saa liota jonkin aikaa. Tämän jälkeen lisään kaikki muut ainekset ja sekoitan taikinan.
Ilmiöt
Ruokavaikuttaja Iman Gharagozlu halusi tuoda meksikolaiset maut suomalaisten ruokapöytiin – syntyi uusi Chalupa-tuotesarja yhdessä K-ruokakauppojen kanssa.
Kotona
Suklaa on ihanaa, mutta tiesitkö, että herkutteluun tarvitaan niksejä? Onneksi Niksi-Pirkka tietää parhaat suklaaniksit.
Jos Suomen kansa saisi nyt päättää, ruokakaupasta voisi ostaa viinejä. Taloustutkimuksen tuoreen kyselyn mukaan 65 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että mietoja viinejä pitäisi saada myös ruokakaupoista.