K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Juhlat pannassa? Näin käytät hiuspantaa eri kampauksissa

Juhlat pannassa? Näin käytät hiuspantaa eri kampauksissa

Kauneus
Kun haluat upean kampauksen nopeasti, kokeile hiuspantaa! Saatavilla on monenlaisia pantoja, jotka sopivat kaikenpituisille hiuksille ja erilaisiin tyyleihin.

Muodikas hiuspanta sopii niin lapsille kuin aikuisille, ja sekä pitkä- että lyhyttukkaisille. Pannalla saat helposti näyttävyyttä juhlatyyliin – vaikket olisikaan kokenut hiustenlaittaja. Jätä hiukset auki tai sido ne kiinni.

Kokeile pantaa esimerkiksisileän nuttura- tai poninhäntäkampauksen katseenvangitsijana. Valitse pannan paikka ja tyyli halutun lookin mukaan. Muhkea versio korkealla päälaella luo arvokkaan vaikutelman. Litteä panta lähempänä hiusrajaa on elegantin tyylikäs. Yhdistä panta laineisiin ja kiharoihin tai wet lookiin. Pantakampauksissa vain taivas on rajana – kirjaimellisesti!

hiuspannat Ibero Hiussolki Rusetti Kukka 6,50 €, Ibero olkipunosta imitoiva hiuspanta 9,50 € ja Ibero Hiusdonitsi, 6,50 €, K-Citymarket

Katso myös vinkit hiuskorujen käyttöön!

Korosta katsetta

catwalk 2

Kun juhlit maskissa, panosta silmämeikkiin. Levitä luomille luomiväriä, rajaa silmät ja harjaa ripsiin runsaasti maskaraa. Persikkainen sävy korostaa niin ruskeita, sinisiä kuin vihreitä silmiä.

Kohota kulmiasi

catwalk 1 Huolittele kulmat, se kohottaa koko ilmettä. Harjaa kulmakarvat ensin muotoonsa värillisellä kulmageelillä. Lisää tarvittaessa kulmakynää tai -väriä aukkokohtiin.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 32 ) Ei ( 9 )
Niksi-Pirkka
Ei enää lumipaakkuja turkissa
Sukkahousuilla hyvästit lenkillä lumiukoksi muuttuvalle koiralle
Juuri satanut suojalumi paakkuuntuu pitkäkarvaisen koiran jalkakarvoihin, ja koira muistuttaa lenkin päätteeksi kävelevää lumiukkoa. Painavat lumipaakut voivat tuntua koirasta ikäviltä repiessään karvoja. Kokeilin kerran mökillä ollessamme laittaa koirallemme jo hieman rikki menneet sukkahousut päälle, ja ongelma oli ratkaistu! Sukkahousuista leikataan sukkaosuus irti, ja haarovälin kohdalle leikataan pään mentävä aukko. Ratkaisu on kevyt ja huomaamaton päällä eikä haittaa koiran liikkumista.
7 5 0
Joulukalenteri joulustressaajalle
Jos et pidä Joulusta, aloita joulukalenterin luukkujen avaaminen vasta joulukuun 4. päivä. 24 päivän päästä joulu on jo ohi.
0 0 0
Eikö parvekkeen ovi sulkeudu?
Parvekkeen ovi ei tahtonut välillä mennä kiinni, mutta sain korjattua sen helposta! Pieni tilkka rypsiöljyä ovenkahvan lukkoon, ja ovi toimii taas mainiosti.
0 0 0
Pesupallo avuksi parsintaan
Sukat saa helposti parsittua pesupalloa apuna käyttäen. Reunoista saa hyvän otteen, tai voit laittaa sormet pallon sisään.
1 1 0
Pimeät nurkat
Pimeät nurkat
Pimeiden nurkkien ja pöytien sohvien alustojen imurointi helpottuu, kun liität otslampun imurin varteen.
4 2 0
Monikäyttöinen lumikola
Isolla lumikolalla saa mihin vuodenaikaan tahansa helposti siirrettyä isoja esineitä kuten kesämökillä uuden kiukaan saunamökin eteen. Se on helppo nostaa kolan päältä saunaan.
0 0 0