K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Juhlat pannassa? Näin käytät hiuspantaa eri kampauksissa

Juhlat pannassa? Näin käytät hiuspantaa eri kampauksissa

Kauneus
Kun haluat upean kampauksen nopeasti, kokeile hiuspantaa! Saatavilla on monenlaisia pantoja, jotka sopivat kaikenpituisille hiuksille ja erilaisiin tyyleihin.

Muodikas hiuspanta sopii niin lapsille kuin aikuisille, ja sekä pitkä- että lyhyttukkaisille. Pannalla saat helposti näyttävyyttä juhlatyyliin – vaikket olisikaan kokenut hiustenlaittaja. Jätä hiukset auki tai sido ne kiinni.

Kokeile pantaa esimerkiksisileän nuttura- tai poninhäntäkampauksen katseenvangitsijana. Valitse pannan paikka ja tyyli halutun lookin mukaan. Muhkea versio korkealla päälaella luo arvokkaan vaikutelman. Litteä panta lähempänä hiusrajaa on elegantin tyylikäs. Yhdistä panta laineisiin ja kiharoihin tai wet lookiin. Pantakampauksissa vain taivas on rajana – kirjaimellisesti!

hiuspannat Ibero Hiussolki Rusetti Kukka 6,50 €, Ibero olkipunosta imitoiva hiuspanta 9,50 € ja Ibero Hiusdonitsi, 6,50 €, K-Citymarket

Katso myös vinkit hiuskorujen käyttöön!

Korosta katsetta

catwalk 2

Kun juhlit maskissa, panosta silmämeikkiin. Levitä luomille luomiväriä, rajaa silmät ja harjaa ripsiin runsaasti maskaraa. Persikkainen sävy korostaa niin ruskeita, sinisiä kuin vihreitä silmiä.

Kohota kulmiasi

catwalk 1 Huolittele kulmat, se kohottaa koko ilmettä. Harjaa kulmakarvat ensin muotoonsa värillisellä kulmageelillä. Lisää tarvittaessa kulmakynää tai -väriä aukkokohtiin.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 31 ) Ei ( 9 )
Niksi-Pirkka
Hyttyssavukierukka
Hyttyssavukierukka
Varovainenkin hyttyssavun käyttäjä onnistuu rikkomaan savukierukan. Katkenneen pätkän voi kiinnittää metallisella pihdillä palamattoman astian reunaan. Palaa vaika takaperin.
0 0 0
Jäätyyny kipuun ja pikku kolhuihin
Täytä vedellä tyhjä purkkapussi ja vedä kiinni sulkijalla. Sitten vain pakastimeen. Ja jos sitä tarvitaan kuhmuihin ja pikku kolhuihin, ota esille ja painele hellästi kipukohtaa. Lapisperheen hätäapu vaikka matkoilla!! Ei haittaa, vaikka juot siitä lopuksi janoosi!
0 1 0
DIY pussinsulkija
PurkkaPussi-sulkija
Leikkaa sopivan kokoisen purkkapussin suu siten, että sulkija osa irtoaa rinkulaksi. Sitten vaan nipistät sillä muovipussin kiinni.
0 0 0
Säilytyspurkkiin päivämäärä
Kun siirretään myyntilaatikosta tuotetta (esim. hiutaleet) säilytysastiaan, jää parasta ennen päivämäärä myyntilaatikkoon. Teippaa pieni muovitasku säilytysastian kylkeen, niin voit vaihtaa aina voimassa olevan päivämäärän ja tuotteen nimenkin siihen.
0 1 0
Pikapitsaa
Pikapitsaa
Jäikö kaulin kotiin mökkireissulta? Pyöräytä pallo pitsataikinasta, paina vaikka motilla kolo ja täytä. Saat ihanat pikkuiset ja käteensopivat lomaeväät.
0 0 0
Aivastus tiukassa?
Mikäli aivastus ei millään meinaa irtoa, vaan kutittelee nenässä, kannattaa nenän päätä kiusata jollain värisevällä esineellä. Testaa esim. sähköhammasharjaa - ja johan aivastuttaa.
1 0 0