K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Kesämuodin parhaat palat

Kesämuodin parhaat palat

Pukeutuminen
Kesämuoti kuuluu jokaiselle! Oletpa romanttisen, sporttisen tai klassisen tyylin ystävä, löydät näistä asuista monikäyttöisiä ja mukavia herkkuja vaatekaappiisi.

Kukkamekko on kesän romanttinen suosikkivaate. Monikäyttöinen ja pitkähelmainen malli sopii joka vartalolle ja niin arkeen kuin juhlaan. Singoalla-pääntie paljastaa halutessasi olkapäät. Mywearin maksimittainen kukkamekko 29,95 €, K-Citymarket.

Viileästi vaalea

PI6-7 muoti2

Valkoinen mekko on klassinen luottovaate kesään. Tässä versiossa on trendikkäästi pitsimäinen pinta ja pussimaiset hihat. Ohut kangas ja väljä malli tekevät mekosta vilpoisan. Napakat pyöräilyshortsit ovat hyvä valinta mekon alle. Ne estävät reisiä hankautumasta yhteen ja pelastavat vilauttelulta.

Fire&glory-tunikamekko 29,95 € ja -pyöräilyshortsit 16,99 € sekä Sprox-sandaalit 34,95 €, valikoidut K-City-marketit. Mywear-hattu 11,99 € ja Ibero-korvakorut, K-Citymarket. Nopsa Comfort 28/3 -polkupyörä 449 €, Intersport.

Joustoa löytyy

PI6-7 muoti3

Lyhyt stretch-hame ja rento college ovat täsmävaatteet urbaanin sporttiseen tyyliin. Kokovaalea asu ei kuumennu auringossa. Joustavahame sallii kaikenlaisen liikkumisen mukavasti. Collegepusero lämmittää sopivasti viileinä päivinä. Sillä saa hauskaa kontrastia myös romanttisiin mekkoihin.

Logoilla koristeltu Champion-collegepusero 49,95 €, Ellesse-t-paita 29,95 € ja joustava Avia-hame 26,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Keltaiset mywear Iris -canvas­tennarit 29,95 € sekä Ibero-aurinkolasit ja -sormukset, K-Citymarket.

Ihanan helppoa!

PI6-7 muoti4

Haalari säästää asukriiseiltä, koska se ei vaadi yhdistelyä.

Fire&glory-haalari 39,95 € ja -neuletakki 29,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Mywear-sandaalit 49,95 €, K-Citymarket.

Viimeistele tyyli asusteilla

asusteet

Aurinkolasit suojaavat silmiä, mutta myös viimeistelevät tyylin. Ibero-aurinkolasit, 15,90 €. Reiluun korikassiin mahtuu kaikki tarvittava. Mywear Puro -korilaukku, 24,95 €. Näyttävät korvakorut nostavat asun kuin asun uudelle tasolle. Valitse rohkea väri! Ibero-korvakorut 11,90 €. Kaikki tuotteet K-Citymarket.

  • Kukkapuseroa voi säätää vyötäröltä. Siksi se sopii joka kropalle ja eri tyyleihin.
  • Culottes -housujen väljät ja vajaamittaiset lahkeet imartelevat kaikkia. Mukavat housut on helppo yhdistää eri yläosiin.
  • Neuletakille on käyttöä viileinä iltoina. Valkoinen väri sopii moniin asukokonaisuuksiin ja on tarvittaessa vilpoisa.
  • Terveyssandaalit jäivät muotiin pysyvästi, ja hyvä niin, koska ne ovat täydelliset jokaiseen jalkaan. Valikoima on laaja, ja sandaalit voi pukea niin housujen kuin hameiden kanssa.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 106 ) Ei ( 12 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 0 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
0 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
1 0 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 0 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
2 0 0