K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Muista kevään juhlien sankaria!

Muista kevään juhlien sankaria!

Kodin talous
Äitienpäivä, valmistujaiset, koulun päättäjäiset. Tämäkin kevät on juhlien aikaa, mutta mitä lahjaksi sankarille? Tutustu verkkokaupan lahjaideoihin.

Poikkeuksellinen kevät pakottaa kekseliäisyyteen ja erilaisiin valmisteluihin myös juhlien kohdalla. Yksi asia on kuitenkin samanlainen kuin aikaisempina vuosina: juhlissa on aina sankari, jota juhlien vieraat haluavat muistaa.

Tänä vuonna lahjan ostaminen verkkokaupasta on helpompaa ja yleisempää kuin koskaan aikaisemmin. Verkkokauppojen määrä ja niiden tarjonta ovat kasvaneet.

Kokosimme lahjavinkkejä verkkokauppaan, josta saat lahjojen lisäksi juhlissa tarjottavat ruoat, juomat ja herkut: K-Ruoka.fi/verkkokauppa.

Muista: hyvä lahja on saajalleen ja myös antajalleen tärkeä, ikimuistoinenkin!

Kurkkaa myös näiden verkkokauppojen valikoima, kun on lahjan hankkimisen aika:

Entä, tiesitkö näistä automerkkien verkkokaupoista:

Niistä löytyy perinteisten autotuotteiden lisäksi myös kaikkea muunlaista kätevää ja lahjaksikin sopivaa.

Jos juhlien sankarille on vaikea valita lahjaa, hanki K-ryhmän lahjakortti.

K-lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-Raudassa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä. Lahjakortin voi ostaa kaikista lahjakorttipalveluun kuuluvien ketjujen kaupoista.

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 30 ) Ei ( 16 )
Niksi-Pirkka
Koiran viilennys
Usein koiran viilennysalustat ovat kalliita. Jos omistat vanhan taitettavan retkipatjan, niin kostuta se ja laita pakkaseen kylmenemään. Patja pysyy pitkään viileänä myös kovilla helteillä, ja koiran on mukava olla.
0 0 0
Jumppakuminauhat uinnin opetteluun
Jumppaan tarkoitettuja vastuskuminauhoja voi käyttää lapsen uinnin opetuksessa. Laita kuminauha lapsen vyötärölle ja pidä toisesta päästä kiinni, niin lapsi ei pääse karkaamaan kauaksi. Toimii myös aikuisella ja lapsella kodin uima-altaassa, niin ei reuna tulee vastaan uidessa.
0 0 0
Varaponnari mökillä
Pitkät hiukset saa hyvin pysymään kiinni, kun kietaisee ne poninhännälle ja nippusiteellä kiinni.
0 0 0
Valkoiset lenkkarit
Valkoiset lenkkarit saa pesun jälkeen kuivaksi ilman juovia, kun laittaa kenkien sisään vauvan kankaisen harsovaipan ja aurinkoon kuivumaan. Liina imee kosteuden.
0 0 0
Salasanajemma
Monesti salasanat tuppaa unohtumaan. Kirjoita salasanasi taulun taakse paperille ja kurkkaa se sieltä tarvittaessa.
0 0 0
Kuivuneet siivousliinat
Ovatko kertakäyttöiset siivousliinat tai virkistyspyyhkeet päässeet taas kuivumaan? Saat ne taas käyttökelpoisiksi, kun lorautat vain hieman vettä päälle ja puristat.
0 0 0