K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Pane pää hommiin!

Pane pää hommiin!

Terveys
Uuden taidon opettelu on parasta aivojumppaa. Kaikenlainen pinnistely kieliopinnoista samban askelkuvioihin pitää aivot virkeinä.

Opettele soittamaan

Harmittaako, että et ikinä opetellut soittamaan mielisoitintasi? Koskaan ei ole liian myöhäistä opetella soittamaan vaikka ukulelea – tai verestää vanhoja taitoja ja opetella uusia biisejä. Mikä voisi olla hauskempaa aivotreeniä kuin musisointi! Laulutaitojasi voit treenata JBL PartyBox On-The-GoBluetooth -kaiutinsetin avulla.

Koko Wasgij-palapeli

Jos sudokut eivät nappaa, kokeile koota 1000 palan Wasgij-palapeli! Wasgij-palapelissa ei koota pakkauksessa olevaa kuvaa, vaan ratkaistaan ongelmia ja mietitään, miltä kuva näyttää esimerkiksi jonkin mysteeritapahtuman jälkeen. Wasgij-palapeli on varsinaista aivojumppaa.

Treenaa tanssiaskelia

Tanssiminen parantaa koordinaatiota, vähentää stressiä ja kohentaa tasapainoa. Tanssin aivoterveyttä parantavien vaikutusten on todettu näkyvän jopa ikääntyneiden tanssinharrastajien aivokuvissa. Alkuun pääset laittamalla musiikin soimaan ja nousemalla sohvalta ylös! Motivoi itseäsi uusilla treenitossuilla ja -paidalla. Osta treenikaverillesi Spotify-lahjakortti, ja voitte tehdä soittolistoja itse tai valita valmiista listoista. Kuuntele musiikkia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella niin online- kuin offline-tilassa.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 15 ) Ei ( 4 )
Niksi-Pirkka
Valoa aamuun
Valoa aamuun
Varsinkin talvella on vaikea herätä pirteänä ja pitää arkirytmi. Aseta oman tai lapsen vuoteen lähelle huonekasvi ja sen yläpuolelle kasvivalo. Kasvivalon voit säätää ajastimella syttymään joka aamu samaan aikaan. Toimii myös lempeänä herätyskellona aamu-uniselle koululaiselle.
0 1 0
Voileipägrillin kätevä puhdistus
Voileipägrillin kätevä puhdistus!
Voileipägrillin puhdistus onnistuu kätevimmin, kun suihkupullosta suihkutetaan grillin pariloille pesuaineen ja veden sekoitusta ja annetaan vaikuttaa 10 min. Sen jälkeen pyyhitään talouspaperilla jämät pois, ja voileipägrilli on kuin uusi.
0 1 0
Päiväys kauppalappuun
Kirjoita aina päivämäärä kauppalappuun. Näin et vahingossa käytä taskun tai kassin pohjalle unohtunutta vanhaa listaa ostoksia kerätessäsi.
2 0 0
Öljytahran poisto neuleesta
Työkaverini oli pitänyt villaneuletakkiani töissä päällään, ja siihen lensi öljyä reilusti. Meni muutama päivä, että sain sen pesuun. Se ei lähtenyt konepesussa. Niinpä hieroin mäntysuopaa tahroihin ja laitoin pesukoneeseen. Takki kuin uusi, ei tahran tahraa.
0 3 0
Älä tule huijatuksi arvometalleissa
Kirpputoreilla ja huutokaupoissa saattaa nähdä kauniita hopeaesineitä tai kultakoruja. Tosin leimat voivat olla hyvinkin epäselviä. Ota leimasta kuva kännykameralla ja suurenna se puhelimen näytöllä, niin saat varmemman tiedon materiaalin laadusta.
0 0 0
Kasvata itse oma ruokasi
Kasvata itse oma ruokasi
Kuusenkerkissä on paljon vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Älä siis luovu joulukuusesta liian aikaisin.
0 0 0