K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tee itse: veikeä yövalo lastenhuoneeseen

Tee itse: veikeä yövalo lastenhuoneeseen

Tee itse
Lempeä panda toimii lastenhuoneen yövalona. Seinävalaisin on helppo toteuttaa led-valonauhan avulla.

Cello Silo -paperipussi XL 14,90 €, Cello Pompula -matto 160 × 230 cm, 259 € ja Cello Lili -kori 14,95 €, K-Rauta. Hemtex 24h Rekostripe -pussilakanasetti 24,90 €, Hemtex 24h Embla -tyynynpäällinen 7,90 € ja myhome Aino -fleecehuopa 6,99 €, K-Citymarket. Unipuu Jatkopuu-vuode, niementehtaat.fi.

Nämä tarvitset:

Tee näin:

  1. Piirrä lyijykynän ja narun avulla ympyrät mdf-levyyn: pandan pää ø 55 cm ja korvat ø 26 cm.
  2. Leikkaa ympyrät pistosahalla irti.
  3. Aseta korvat paikoilleen päälevyn alle. Merkitse kohta, jossa korva on näkyvissä.
  4. Käännä pandan kasvot lattiaa vasten. Levitä liimaa korvan osaan, joka kiinnittyy pään taakse. Liimaa molemmat korvat. Anna liiman kuivua muutaman tunnin ajan painon alla.
  5. Maalaa pää valkoisella ja korvat mustalla.
  6. Hahmottele lyijykynällä silmät ja suu. Maalaa ohuella siveltimella mustat ovaalit silmiksi, lisää keskelle valkoiset pupillit. Maalaa viimeisenä vaaleanpunaiset läikät ja musta suu. Anna kuivua.
  7. Kiinnitä led-nauha kiertämään levyn taustaa noin 2 cm ulkoreunasta.
  8. Ruuvaa 3 cm paksu puukappale korokkeeksi keskelle levyn nurjaa puolta.
  9. Kiinnitä levyn taakse korvien liimakohtaan lyhyet ruuvit. Kiinnitä ruuvien väliin rautalanka ripustuslangaksi.

Tarvikkeet ja työkalut K-Raudasta.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 14 ) Ei ( 1 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 0 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
0 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
1 0 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 0 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
2 0 0