K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tee itse: veikeä yövalo lastenhuoneeseen

Tee itse: veikeä yövalo lastenhuoneeseen

Tee itse
Lempeä panda toimii lastenhuoneen yövalona. Seinävalaisin on helppo toteuttaa led-valonauhan avulla.

Cello Silo -paperipussi XL 14,90 €, Cello Pompula -matto 160 × 230 cm, 259 € ja Cello Lili -kori 14,95 €, K-Rauta. Hemtex 24h Rekostripe -pussilakanasetti 24,90 €, Hemtex 24h Embla -tyynynpäällinen 7,90 € ja myhome Aino -fleecehuopa 6,99 €, K-Citymarket. Unipuu Jatkopuu-vuode, niementehtaat.fi.

Nämä tarvitset:

Tee näin:

  1. Piirrä lyijykynän ja narun avulla ympyrät mdf-levyyn: pandan pää ø 55 cm ja korvat ø 26 cm.
  2. Leikkaa ympyrät pistosahalla irti.
  3. Aseta korvat paikoilleen päälevyn alle. Merkitse kohta, jossa korva on näkyvissä.
  4. Käännä pandan kasvot lattiaa vasten. Levitä liimaa korvan osaan, joka kiinnittyy pään taakse. Liimaa molemmat korvat. Anna liiman kuivua muutaman tunnin ajan painon alla.
  5. Maalaa pää valkoisella ja korvat mustalla.
  6. Hahmottele lyijykynällä silmät ja suu. Maalaa ohuella siveltimella mustat ovaalit silmiksi, lisää keskelle valkoiset pupillit. Maalaa viimeisenä vaaleanpunaiset läikät ja musta suu. Anna kuivua.
  7. Kiinnitä led-nauha kiertämään levyn taustaa noin 2 cm ulkoreunasta.
  8. Ruuvaa 3 cm paksu puukappale korokkeeksi keskelle levyn nurjaa puolta.
  9. Kiinnitä levyn taakse korvien liimakohtaan lyhyet ruuvit. Kiinnitä ruuvien väliin rautalanka ripustuslangaksi.

Tarvikkeet ja työkalut K-Raudasta.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 13 ) Ei ( 1 )
Niksi-Pirkka
Se parempi pyyhekoukku
Pyyhekoukku
Pidätkö keittiöpyyhettä käsien kuivaamiseen allaskaapin alaoven päällä, mutta pyyhe tuppaa tipahtelemaan tai S-koukun kolina ärsyttää? Aseta tarrakoukku alakaapin oven sisäpuolelle ylösalaisin, mahdollisimman ylös. Sujauta pyyhelenkki oven yli koukkuun. Pyyhe pysyy nyt tukevasti paikoillaan.
0 1 0
Rikkinäisistä sukkahousuista naamiaisrekvisiittaa
Kerää rikkinäiset sukkahousut talteen, riko niitä vielä lisää ja tee niistä koristeita Halloween-juhliin. Sukkikista saa hämähäkinseittejä, muumion harsoja tai maalattuja "verisiä" verkkoja.
1 2 0
Hyötykäyttöä Pringles-purkille ja leipäpussille
Laita tyhjä leipäpussi tyhjän Pringles-purkin sisään ja kerää siihen kaikki sisään mahtuva muovijäte. Kun leipäpussi on täynnä, vie se sisältöineen muovijäteastiaan ja laita sen jälkeen pussi takaisin purkkiin.
0 0 0
Kärpäset kiikkiin
Illalla pimeän tultua jätä WC:n ovi auki ja valot päälle vessaan. Kun kärpäset ovat löytäneet valoisaan vessaasi, sulje ovi. Nyt sinun on helppo pyydystää kärpäset pienemmässä tilassa.
0 0 0
Iloa ja yllätyksiä vuoden pimeimmälle ajalle
Päivät pimenevät ja ilma viilenee. Ihanat kosmetiikka-joulukalenterit ovat saapuneet kauppoihin, joten miksi et hemmottelisi itseäsi ja ostaisi joulukalenterin lisäksi myös marras- ja tammikalenteria! Myös joulukuun ympärillä on ihanaa piristystä availla luukkuja ja nauttia kalenterin antimista. Tammikuun kalenteri kannattaa ostaa joulukuussa alennusmyynnistä.
0 0 0
Vakiokauppalappu
Kauppaostokset pysyvät viikottain lähes samoina, mutta jos kauppaan säntää ilman lappua, jotain unohtuu varmasti. Pidän kännykässä valmista tarvikelistaa, jonka otan esiin, jos menen ex tempore kauppaan. Lisäksi olen tallentanut kuivatavarat omalle listalleen. Lista on helppo jakaa puolisolle tarvittaessa.
0 0 0