K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tyyli Skotlannin nummilta

Tyyli Skotlannin nummilta

Pukeutuminen
Kerrosta vaatteita ja kääriydy lämpimiin neuleisiin. Raikkaasta syyssäästä voi nauttia pukeutumalla oikein. Katso vinkit sekä naisen että miehen syystyyliin!

Viileän tullen

Vilusta ei tarvitse kärsiä syksyn edetessä, kun kääriydyt lämpimiin neuleisiin ja kerrostat vaatteita. Rouheapintaisia villakangastakkeja elävöittävät erilaiset ruutukuosit. Nauti raikkaasta syyssäästä!

Ruudullinen mywear-villa-kangastakki 59,95€, tummanruskea mywear-neule- takki 39,95€ ja nauhalliset mywear Martha -saapikkaat 69,95€, K-Citymarket. Fire & Glory -trikoohousut 29,95€ ja oranssi Fire & Glory -neule 26,95€, valikoidut K-Citymarketit.

Pehmeitä pintoja

syksyn pukeutuminen 2 Palmikointi, pörröisyys, puuvillan sileys ja erilaiset kuosit tuovat syksyn tyyliin särmää. Jalkineiden pehmeät vuorikankaat houkuttelevat viihtymään ulkona mahdollisimman pitkään. Pese neuleet aina nurinpäin ja seuraa tarkkaan pesuohjeita, niin saat vaatteesi kestämään käytössä pitkään.

Naisella tummanharmaa Ellen Tracy -neulemekko 59,95€, mywear-ruutu- trikoot 19,99€ ja XTI-maiharit 79,95 €, K-Citymarket. Miehellä mywear-neulepusero 36,95€, -farkut 39,95€ sekä Iberon lukulasit, K-Citymarket. Pörröinen Peak Performance Original Pile Zip Jacket -takki 140€, Intersport. Miehen nauhalliset Andiamon Casper -maiharit 99,90€, Kookenkä.

Luontoon ja kaduille

syksyn pukeutuminen 3

Ulkoilutakit ja ulkoilujalkineet ovat nyt katumuodin kärjessä. Työpäivän päätteeksi voit lähteä samassa asussa vaikka luontoretkelle. Takkien ja jalkineiden tekniset materiaalit pitävät lämpimänä säässä kuin säässä ja kestävät käytössä. Satsaa laatuun, ja ulkoiluvaatteesi ja jalkineesi säilyvät hyvinä vuosia.

Naisella McKinley Isabella kevytuntuvatakki 129€ ja Haglöfs-ulkoilukengät 149€, Intersport. Alla musta mywear-neulepoolo 19,99€, keltainen mywear-neuletakki 39,95€ ja mustat Ellen Tracy -housut 39,95€, K-Citymarket. Miehellä mywear-poolopaita 9,95€, -neule 26,95€ ja -farkut 39,95€, K-Citymarket. Miehen Haglöfs-ulkoilukengät 149€, Intersport.

Syksyn jatkajat

syksyn pukeutuminen 4 Kerrostamalla neuletakkeja ja kaulaliinoja voit jatkaa lempipuseroittesi tai toppiesi käyttöä pitkälle talveen saakka. Kiedo yllesi trendikkään pehmeitä ja murrettuja sävyjä sekä kietaise kaulaasi ihana lämmin neulehuivi.

Naisella beige mywear-neuletakki 39,95€ ja miehellä mywear- neuletakki 36,95€, K-Citymarket.

Kuvauspaikka Tapiola Golf

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 96 ) Ei ( 4 )
Niksi-Pirkka
Hyasintit penkissä
Hyasintit penkissä
Jos jouluna tuli ostettua hyasintteja, niin voit hyödyntää sen mukuloita myöhemminkin. Istuta sipulit syksyllä kukkapenkkiin ja keväällä Sinulla on hyasinttipenkki kukassa.
2 4 0
Oikea ja vasen puoli
Hyvä tapa muistaa ja opettaa myös lapsille se, että kummalla puolen tietä kävellään ja kummalla pyöräillään. O niikuin ohjaustanko ja V niikuin varvas. Eli tien oikealla pyöräillään ja vasemmalla puolen kävellään.
2 7 0
Purkin aukaisu lusikalla
Purkin aukaisu lusikalla.
Purkin kannen saa helposti auki isolla lusikalla kun raottaa hiukan kannen reunaa. Ei varrella. Nykyisin tiukkoja johtuen muovitiiviisteestä kannessa.
1 6 0
Monikäytöisyyttä meikeille
Moni meikki käy muuhunkin meikkiin kuin vain nimensä mukaiseen tarkoitukseen, ole siis luova ensi kerralla meikatessasi ja kokeile esim.huulipunaa poskipunana, luomiväriä kulmavärinä jne.
2 3 0
Ripset kaartuviksi pidempikestoisesti
Taivutettujen ripsien tyveen kannattaa levittää vedenkestävää ripsiväriä, sillä se pitää taivutuksen paremmin kuin tavallinen ripsari. Meikki on myös helpompi pestä illalla pois, kun vedenkestävää ripsiväriä ei ole koko ripsissä.
3 2 0
Makeuta kaakaojuomasi suklaapalalla
Jäikö joulusuklaata konvehtirasian pohjalle? Löytyykö ylimääräisiä suklaapaloja olohuoneen pöydältä? Keitä kaakaota tai suklaakiisseliä ja makeuta se jämäsuklaalla. Maistuu vaikkapa hiihtolenkin jälkeen.
1 7 0