K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tyyli Skotlannin nummilta

Tyyli Skotlannin nummilta

Pukeutuminen
Kerrosta vaatteita ja kääriydy lämpimiin neuleisiin. Raikkaasta syyssäästä voi nauttia pukeutumalla oikein. Katso vinkit sekä naisen että miehen syystyyliin!

Viileän tullen

Vilusta ei tarvitse kärsiä syksyn edetessä, kun kääriydyt lämpimiin neuleisiin ja kerrostat vaatteita. Rouheapintaisia villakangastakkeja elävöittävät erilaiset ruutukuosit. Nauti raikkaasta syyssäästä!

Ruudullinen mywear-villa-kangastakki 59,95€, tummanruskea mywear-neule- takki 39,95€ ja nauhalliset mywear Martha -saapikkaat 69,95€, K-Citymarket. Fire & Glory -trikoohousut 29,95€ ja oranssi Fire & Glory -neule 26,95€, valikoidut K-Citymarketit.

Pehmeitä pintoja

syksyn pukeutuminen 2 Palmikointi, pörröisyys, puuvillan sileys ja erilaiset kuosit tuovat syksyn tyyliin särmää. Jalkineiden pehmeät vuorikankaat houkuttelevat viihtymään ulkona mahdollisimman pitkään. Pese neuleet aina nurinpäin ja seuraa tarkkaan pesuohjeita, niin saat vaatteesi kestämään käytössä pitkään.

Naisella tummanharmaa Ellen Tracy -neulemekko 59,95€, mywear-ruutu- trikoot 19,99€ ja XTI-maiharit 79,95 €, K-Citymarket. Miehellä mywear-neulepusero 36,95€, -farkut 39,95€ sekä Iberon lukulasit, K-Citymarket. Pörröinen Peak Performance Original Pile Zip Jacket -takki 140€, Intersport. Miehen nauhalliset Andiamon Casper -maiharit 99,90€, Kookenkä.

Luontoon ja kaduille

syksyn pukeutuminen 3

Ulkoilutakit ja ulkoilujalkineet ovat nyt katumuodin kärjessä. Työpäivän päätteeksi voit lähteä samassa asussa vaikka luontoretkelle. Takkien ja jalkineiden tekniset materiaalit pitävät lämpimänä säässä kuin säässä ja kestävät käytössä. Satsaa laatuun, ja ulkoiluvaatteesi ja jalkineesi säilyvät hyvinä vuosia.

Naisella McKinley Isabella kevytuntuvatakki 129€ ja Haglöfs-ulkoilukengät 149€, Intersport. Alla musta mywear-neulepoolo 19,99€, keltainen mywear-neuletakki 39,95€ ja mustat Ellen Tracy -housut 39,95€, K-Citymarket. Miehellä mywear-poolopaita 9,95€, -neule 26,95€ ja -farkut 39,95€, K-Citymarket. Miehen Haglöfs-ulkoilukengät 149€, Intersport.

Syksyn jatkajat

syksyn pukeutuminen 4 Kerrostamalla neuletakkeja ja kaulaliinoja voit jatkaa lempipuseroittesi tai toppiesi käyttöä pitkälle talveen saakka. Kiedo yllesi trendikkään pehmeitä ja murrettuja sävyjä sekä kietaise kaulaasi ihana lämmin neulehuivi.

Naisella beige mywear-neuletakki 39,95€ ja miehellä mywear- neuletakki 36,95€, K-Citymarket.

Kuvauspaikka Tapiola Golf

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 79 ) Ei ( 4 )
Tyyli
Koti
Ihmiset
Hyvinvointi
Niksi-Pirkka
Viestilappuja joulukalenteriin
Paras joulukalenteri vuodesta toiseen on ristipistotyöni, johon olen tehnyt ristipistoin numerot 1-24. Jokaisen numeron kohdalle on ommeltu pieni punainen muovirengas. Näihin renkaisiin voi laittaa viestilappuja esim. "Kierrä käy kurkkaa eteisen nurkkaa" tai "Yllätys ei löydy purkista, vaan tuolin alle kurkista" jne. Perheenjäsenet saavat vuoropäivinä etsiä pienen yllätyksen.
35 68 0
Bussirahat palkitsemiseen
Syksyn pyöräilykelien lähestyessä loppuaan koululaisen houkutella kävelemään kouluun, kun annat bussirahat taskurahoiksi niinä päivinä, joina matka sujuu omin jaloin.
0 2 0
Eväsretkelle kierrätystarvikkein
Eväsretkelle kierrätystarvikkein
Retkieväät voi pakata tyhjentyneeseen juusto- tai leikkelepakkaukseen. Alustaksi eväille voi levittää käytöstä poistetun tyynyliinan.
0 0 0
Siiviläteline
Siiviläteline
Olen usein tuskaillut, kun pitäisi kaataa vaikkapa makaronit siivilän läpi, mutta kuumaa kattilaa ja siivilää on vaikea hallita samaan aikaan. Nuorimies 10 v oli ensimmäistä kertaa itsekseen laittamassa nuudeleita, ja hän ratkaisi ongelman heti.
2 1 0
Askarteluessu
Käytä vanhoja essuja ompelu- ja askarteluhommissa, niin vaatteet eivät tuhriinnu esim. askarteluliimaan.
0 0 0
Lisää suodatinpusseja
Kun tyhjennät suodatinpussit paketista esim. telineeseen, laita päällyspahvi väliin niin, että sen taakse jää muutama suodatinpussi. Kun pahvi tulee näkyviin, huomaat, koska pitää ostaa uusi paketti suodattimia.
0 1 0